Odebrání dělohy ve 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.6.21 11:24
@Anonymní píše:
No kéž by, bych to taky tak měla. Je to potom dlouhý ležet a hlavně po psychické strance.

Já jsem vydržela ležet akorát na JIP, a to jsem skoro celou dobu spala, po přesunu na pokoj už jsem jen polehávala, já prostě dlouho ležet nevydržím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41
14.6.21 12:53
@LenkaN26 píše:
Ve středu jsem nastoupila a další středu mě pouštěli. Primář nechce dřív než 6. den po tak velké operacipouštět. Ještě v v pondělí mi dávali do žíly antibiotika :kytka:

Já jsem měla operaci v pondělí a v sobotu už doma. Jednu mladou paní pousteli dokonce uz ve ct, ale ta byla operovana laparoakopicky. Záleží na daném oddělení, kdy Te pustí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.21 12:57
@LenkaN26 píše:
Ve středu jsem nastoupila a další středu mě pouštěli. Primář nechce dřív než 6. den po tak velké operacipouštět. Ještě v v pondělí mi dávali do žíly antibiotika :kytka:

To je pěkný teda…Takže skoro týden. Achjo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.21 12:58
@Anonymní píše:
Já jsem vydržela ležet akorát na JIP, a to jsem skoro celou dobu spala, po přesunu na pokoj už jsem jen polehávala, já prostě dlouho ležet nevydržím :mrgreen:

No právě, Já to mám to samé. Ještě se zeptám jak dlouho se nesmím koupat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.21 13:45

A co se týče milostného života, jsou nějaké změny?

• Citovat
  • Upravit
4497
14.6.21 18:06
@Anonymní píše:
No právě, Já to mám to samé. Ještě se zeptám jak dlouho se nesmím koupat?
Řekla bych, že minimálně měsíc, možná i 6 týdnů.
@Anonymní píše:
A co se týče milostného života, jsou nějaké změny?

Stejné jako výše. Ona to fakt není malá operace a než se to vevnitř zahojí tak to trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
14.6.21 18:09
@kaca805 píše:
Já jsem měla operaci v pondělí a v sobotu už doma. Jednu mladou paní pousteli dokonce uz ve ct, ale ta byla operovana laparoakopicky. Záleží na daném oddělení, kdy Te pustí :)

Já jsem byla taky laparoskopicky, ale primář dřív jak šestý den pouštět nechce a řekla bych, že je to dobře. Já třeba doma moc odpočívat nevydržím a po takovém zákroku je potřeba aby tělo odpočívalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
14.6.21 18:12
@Anonymní píše:
Já jsem vydržela ležet akorát na JIP, a to jsem skoro celou dobu spala, po přesunu na pokoj už jsem jen polehávala, já prostě dlouho ležet nevydržím :mrgreen:

Já jsem ani na JIP nebyla, chvilku mě nechali v pokoji u sálu a pak mě rovnou odvezli na pokoj, napojili mě na monitor, ale na noc už jsem byla bez něj. Nicméně jsem to taky prospala a druhý den už jsem střídavě ležela nebo chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.21 18:20
@Anonymní píše:
Děkuji moc za informaci. Ten dren bolí asi dost co? Noo a před operaci se děje co a jak dlouho člověk je v nemocnici? To je hrůza my ženy a furt nějaký zdravotní problémy. A ty střeva proč?

Dren nebolí. A jakou ti budou dělat operaci? Laparo nebo řez? Podle toho se odvíjí doba hospitalizace. Mně vyndávali vaječníky, klasický řez, v nemocnici jsem byla 14 dní, týden jip, týden normální pokoj. Anonym - zdravotní stav.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.21 05:08
@Anonymní píše:
Dren nebolí. A jakou ti budou dělat operaci? Laparo nebo řez? Podle toho se odvíjí doba hospitalizace. Mně vyndávali vaječníky, klasický řez, v nemocnici jsem byla 14 dní, týden jip, týden normální pokoj. Anonym - zdravotní stav.

Vaječníky mi nechávají teda doufám. Jenom delohu a to spodem prý

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.21 05:10
@LenkaN26 píše:
Já jsem byla taky laparoskopicky, ale primář dřív jak šestý den pouštět nechce a řekla bych, že je to dobře. Já třeba doma moc odpočívat nevydržím a po takovém zákroku je potřeba aby tělo odpočívalo.

No začínám z toho mít větší a větší obavy. A hlavně už se mi zo blíží. Ale my ženský vydržíme hodně.

• Citovat
  • Upravit
74217
15.6.21 05:26

Kolegyně je teda výrazně starší. Ale museli ji to vzít, protože si dala tělísko Mirenu. To napáchalo takovou paseku dole. Že přišla o spodek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.21 05:55
@Kelsey píše:
Kolegyně je teda výrazně starší. Ale museli ji to vzít, protože si dala tělísko Mirenu. To napáchalo takovou paseku dole. Že přišla o spodek.

Ajej to je hrůza.

• Citovat
  • Upravit
4497
15.6.21 06:04
@Anonymní píše:
Vaječníky mi nechávají teda doufám. Jenom delohu a to spodem prý

Mně brali i jeden vaječník a školy to laparoskopicky. Fakt se nemáš čeho bát, jen se pak musíš šetřit a hlavně netahat nic těžkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.21 07:29
@LenkaN26 píše:
Mně brali i jeden vaječník a školy to laparoskopicky. Fakt se nemáš čeho bát, jen se pak musíš šetřit a hlavně netahat nic těžkého.

Děkuji ti
A když bych brala něco těžkého co se může stát?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa