Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LenkaN26 píše:
Ve středu jsem nastoupila a další středu mě pouštěli. Primář nechce dřív než 6. den po tak velké operacipouštět. Ještě v v pondělí mi dávali do žíly antibiotika
Já jsem měla operaci v pondělí a v sobotu už doma. Jednu mladou paní pousteli dokonce uz ve ct, ale ta byla operovana laparoakopicky. Záleží na daném oddělení, kdy Te pustí ![]()
@LenkaN26 píše:
Ve středu jsem nastoupila a další středu mě pouštěli. Primář nechce dřív než 6. den po tak velké operacipouštět. Ještě v v pondělí mi dávali do žíly antibiotika
To je pěkný teda…Takže skoro týden. Achjo
@Anonymní píše:
Já jsem vydržela ležet akorát na JIP, a to jsem skoro celou dobu spala, po přesunu na pokoj už jsem jen polehávala, já prostě dlouho ležet nevydržím
No právě, Já to mám to samé. Ještě se zeptám jak dlouho se nesmím koupat?
@Anonymní píše:Řekla bych, že minimálně měsíc, možná i 6 týdnů.
No právě, Já to mám to samé. Ještě se zeptám jak dlouho se nesmím koupat?
@Anonymní píše:
A co se týče milostného života, jsou nějaké změny?
Stejné jako výše. Ona to fakt není malá operace a než se to vevnitř zahojí tak to trvá.
@kaca805 píše:
Já jsem měla operaci v pondělí a v sobotu už doma. Jednu mladou paní pousteli dokonce uz ve ct, ale ta byla operovana laparoakopicky. Záleží na daném oddělení, kdy Te pustí
Já jsem byla taky laparoskopicky, ale primář dřív jak šestý den pouštět nechce a řekla bych, že je to dobře. Já třeba doma moc odpočívat nevydržím a po takovém zákroku je potřeba aby tělo odpočívalo.
@Anonymní píše:
Já jsem vydržela ležet akorát na JIP, a to jsem skoro celou dobu spala, po přesunu na pokoj už jsem jen polehávala, já prostě dlouho ležet nevydržím
Já jsem ani na JIP nebyla, chvilku mě nechali v pokoji u sálu a pak mě rovnou odvezli na pokoj, napojili mě na monitor, ale na noc už jsem byla bez něj. Nicméně jsem to taky prospala a druhý den už jsem střídavě ležela nebo chodila.
@Anonymní píše:
Děkuji moc za informaci. Ten dren bolí asi dost co? Noo a před operaci se děje co a jak dlouho člověk je v nemocnici? To je hrůza my ženy a furt nějaký zdravotní problémy. A ty střeva proč?
Dren nebolí. A jakou ti budou dělat operaci? Laparo nebo řez? Podle toho se odvíjí doba hospitalizace. Mně vyndávali vaječníky, klasický řez, v nemocnici jsem byla 14 dní, týden jip, týden normální pokoj. Anonym - zdravotní stav.
@Anonymní píše:
Dren nebolí. A jakou ti budou dělat operaci? Laparo nebo řez? Podle toho se odvíjí doba hospitalizace. Mně vyndávali vaječníky, klasický řez, v nemocnici jsem byla 14 dní, týden jip, týden normální pokoj. Anonym - zdravotní stav.
Vaječníky mi nechávají teda doufám. Jenom delohu a to spodem prý
@LenkaN26 píše:
Já jsem byla taky laparoskopicky, ale primář dřív jak šestý den pouštět nechce a řekla bych, že je to dobře. Já třeba doma moc odpočívat nevydržím a po takovém zákroku je potřeba aby tělo odpočívalo.
No začínám z toho mít větší a větší obavy. A hlavně už se mi zo blíží. Ale my ženský vydržíme hodně.
Kolegyně je teda výrazně starší. Ale museli ji to vzít, protože si dala tělísko Mirenu. To napáchalo takovou paseku dole. Že přišla o spodek.
@Kelsey píše:
Kolegyně je teda výrazně starší. Ale museli ji to vzít, protože si dala tělísko Mirenu. To napáchalo takovou paseku dole. Že přišla o spodek.
Ajej to je hrůza.
@Anonymní píše:
Vaječníky mi nechávají teda doufám. Jenom delohu a to spodem prý
Mně brali i jeden vaječník a školy to laparoskopicky. Fakt se nemáš čeho bát, jen se pak musíš šetřit a hlavně netahat nic těžkého.
@LenkaN26 píše:
Mně brali i jeden vaječník a školy to laparoskopicky. Fakt se nemáš čeho bát, jen se pak musíš šetřit a hlavně netahat nic těžkého.
Děkuji ti
A když bych brala něco těžkého co se může stát?