Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Jsem druhý den po operaci.. sotva chodím. Kdy to bude lepší?
Chce to fakt chodit aby se ta střeva stovnala a nebo, je to den ode dne lepší. ![]()
Já jsem byla 3.6. a krom únavy, která je spíš po covidu se cítím úplně v pohodě. Jen mě štve, že nemůžu na koupák.
@kaca805 píše:
Ahoj, jak ti je? Já jsem skončila ještě jednou v nemocnici teď. Kolem vaječníku se mi omotalo střevo a vajecnik mi vzali…
Ahoj, jak se to mohlo stát? To me moc mrzí. Mě pustili už ale chodím jak babička pořád mám ještě bolesti. O pravdu hrůza. Kdy jdeš na operaci? A to bereou taky spodem? Budu na tebe myslet. Máš mess. Že bychom si napsali tam?
@LenkaN26 píše:
Chce to fakt chodit aby se ta střeva stovnala a nebo, je to den ode dne lepší.
Já jsem byla 3.6. a krom únavy, která je spíš po covidu se cítím úplně v pohodě. Jen mě štve, že nemůžu na koupák.
Jojo léto je v čudu.
@Anonymní píše:
Ahoj, jak se to mohlo stát? To me moc mrzí. Mě pustili už ale chodím jak babička pořád mám ještě bolesti. O pravdu hrůza. Kdy jdeš na operaci? A to bereou taky spodem? Budu na tebe myslet. Máš mess. Že bychom si napsali tam?
Už mám po operaci, vzali mě hned v neděli. Zítra už mě pousteji domu
mess nemám, da se psát i soukrome tady?
@Anonymní píše:
Jojo léto je v čudu.
Já za sebe doufám, že v půlce července už se budu smět koupat. V pondělí jdu do nemocnice na kontrolu tak to snad bude v pohodě.
@kaca805 píše:
Už mám po operaci, vzali mě hned v neděli. Zítra už mě pousteji domumess nemám, da se psát i soukrome tady?
A jak se to mohlo stát?
@Anonymní píše:
A jak se to mohlo stát?
No pravděpodobnost je tak mala, ze se to mohlo stát jen mě 😂 asi tak …
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat, jak dlouho trvají bolesti po operaci?
Všechno ti tlumí léky, neboj, ale do týdne jsi bez bolesti. Já už jsem doma jen dva dny dávala ibalgin na noc a pak už nic ![]()
@kaca805 píše:
Všechno ti tlumí léky, neboj, ale do týdne jsi bez bolesti. Já už jsem doma jen dva dny dávala ibalgin na noc a pak už nic
Aha ja jsem doma tři dny. Ale furt me vystřeluje bolest ze zad. Ale to může být s těch injekcí co mi dávali na bolest do těch svalů do boku. A trochu mě bolí břicho jak kdybych to měla dostat. Ale ne pořád. Sem tam.
@Anonymní píše:
Aha ja jsem doma tři dny. Ale furt me vystřeluje bolest ze zad. Ale to může být s těch injekcí co mi dávali na bolest do těch svalů do boku. A trochu mě bolí břicho jak kdybych to měla dostat. Ale ne pořád. Sem tam.
Proti bolesti se dává přímo do žily, nebo klasika prasky, do svalu ti dávali Fraxiparine na ředění krve, mas i na doma určitě ty injekce, ne?
Všechno se tam usazuje a hojí, přiměřená bolest bříška je normální ![]()
@kaca805 píše:
Proti bolesti se dává přímo do žily, nebo klasika prasky, do svalu ti dávali Fraxiparine na ředění krve, mas i na doma určitě ty injekce, ne?
Všechno se tam usazuje a hojí, přiměřená bolest bříška je normální
Neee na řádění krve dávali do ruky a fo boku na bolest. Ne nedali mi vůbec nic domů. Jen že mám přijít ke svému gynekologovi za 4 týdny na kontrolu.
@Anonymní píše:
Neee na řádění krve dávali do ruky a fo boku na bolest. Ne nedali mi vůbec nic domů. Jen že mám přijít ke svému gynekologovi za 4 týdny na kontrolu.
Plus poučení co mám a nemám dělat. Což dodržuju.