Odebrání dělohy ve 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4497
22.6.21 12:53
@Anonymní píše:
Jsem druhý den po operaci.. sotva chodím. Kdy to bude lepší?

Chce to fakt chodit aby se ta střeva stovnala a nebo, je to den ode dne lepší. :kytka:
Já jsem byla 3.6. a krom únavy, která je spíš po covidu se cítím úplně v pohodě. Jen mě štve, že nemůžu na koupák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.21 20:37
@kaca805 píše:
Ahoj, jak ti je? Já jsem skončila ještě jednou v nemocnici teď. Kolem vaječníku se mi omotalo střevo a vajecnik mi vzali…

Ahoj, jak se to mohlo stát? To me moc mrzí. Mě pustili už ale chodím jak babička pořád mám ještě bolesti. O pravdu hrůza. Kdy jdeš na operaci? A to bereou taky spodem? Budu na tebe myslet. Máš mess. Že bychom si napsali tam?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.21 20:38
@LenkaN26 píše:
Chce to fakt chodit aby se ta střeva stovnala a nebo, je to den ode dne lepší. :kytka:
Já jsem byla 3.6. a krom únavy, která je spíš po covidu se cítím úplně v pohodě. Jen mě štve, že nemůžu na koupák.

Jojo léto je v čudu.

• Citovat
  • Upravit
41
22.6.21 20:41
@Anonymní píše:
Ahoj, jak se to mohlo stát? To me moc mrzí. Mě pustili už ale chodím jak babička pořád mám ještě bolesti. O pravdu hrůza. Kdy jdeš na operaci? A to bereou taky spodem? Budu na tebe myslet. Máš mess. Že bychom si napsali tam?

Už mám po operaci, vzali mě hned v neděli. Zítra už mě pousteji domu :) mess nemám, da se psát i soukrome tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
22.6.21 21:20
@Anonymní píše:
Jojo léto je v čudu.

Já za sebe doufám, že v půlce července už se budu smět koupat. V pondělí jdu do nemocnice na kontrolu tak to snad bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.21 07:50
@kaca805 píše:
Už mám po operaci, vzali mě hned v neděli. Zítra už mě pousteji domu :) mess nemám, da se psát i soukrome tady?

A jak se to mohlo stát?

• Citovat
  • Upravit
41
23.6.21 08:15
@Anonymní píše:
A jak se to mohlo stát?

No pravděpodobnost je tak mala, ze se to mohlo stát jen mě 😂 asi tak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.21 18:11

Mohu se zeptat, jak dlouho trvají bolesti po operaci?

• Citovat
  • Upravit
41
24.6.21 18:23
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat, jak dlouho trvají bolesti po operaci?

Všechno ti tlumí léky, neboj, ale do týdne jsi bez bolesti. Já už jsem doma jen dva dny dávala ibalgin na noc a pak už nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.21 18:26
@kaca805 píše:
Všechno ti tlumí léky, neboj, ale do týdne jsi bez bolesti. Já už jsem doma jen dva dny dávala ibalgin na noc a pak už nic :)

Aha ja jsem doma tři dny. Ale furt me vystřeluje bolest ze zad. Ale to může být s těch injekcí co mi dávali na bolest do těch svalů do boku. A trochu mě bolí břicho jak kdybych to měla dostat. Ale ne pořád. Sem tam.

• Citovat
  • Upravit
41
24.6.21 19:47
@Anonymní píše:
Aha ja jsem doma tři dny. Ale furt me vystřeluje bolest ze zad. Ale to může být s těch injekcí co mi dávali na bolest do těch svalů do boku. A trochu mě bolí břicho jak kdybych to měla dostat. Ale ne pořád. Sem tam.

Proti bolesti se dává přímo do žily, nebo klasika prasky, do svalu ti dávali Fraxiparine na ředění krve, mas i na doma určitě ty injekce, ne?
Všechno se tam usazuje a hojí, přiměřená bolest bříška je normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.21 19:58
@kaca805 píše:
Proti bolesti se dává přímo do žily, nebo klasika prasky, do svalu ti dávali Fraxiparine na ředění krve, mas i na doma určitě ty injekce, ne?
Všechno se tam usazuje a hojí, přiměřená bolest bříška je normální :)

Neee na řádění krve dávali do ruky a fo boku na bolest. Ne nedali mi vůbec nic domů. Jen že mám přijít ke svému gynekologovi za 4 týdny na kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.21 20:00
@Anonymní píše:
Neee na řádění krve dávali do ruky a fo boku na bolest. Ne nedali mi vůbec nic domů. Jen že mám přijít ke svému gynekologovi za 4 týdny na kontrolu.

Plus poučení co mám a nemám dělat. Což dodržuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa