Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějaká tlustá čokoláda ne? navíc dopis na výšku 5 cm bys do schránky nenacpala.. Další prázdninový trollík? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj! Chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s tím, co se děje, když jsem špatně poslala dopis. Posílala jsem známé čokošku a dala jsem ji s dopisem do bublinkové obálky s poštovní známkou. Vhodila jsem ji do poštovní schránky a až teď jsem se dočetla, že může mít obálka maximální tloušťku 2 cm. Ta moje měla minimálně 5 cmmyslíte, že mi ji i tak doručí?
Moc děkuju za odpovědi
Proč anonym na tento dotaz? ![]()
@Zwetta byla to srudentská pečeť. Nebyla by sama od sebe tak tlustá, ale s tou bublinkovou fólii byla určitě nad 2 cm. Strčit do schránky šla tak tak ![]()
Myslím si, že doručí, ale pokud bude poštovné vyšší než nalepená známka, tak si při předání nechají cenu doplatit.
@Jolynka moc děkuju
váhově známka odpovídala. Jen ta tloušťka byla větší.
@Anonymní píše:
Ahoj! Chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s tím, co se děje, když jsem špatně poslala dopis. Posílala jsem známé čokošku a dala jsem ji s dopisem do bublinkové obálky s poštovní známkou. Vhodila jsem ji do poštovní schránky a až teď jsem se dočetla, že může mít obálka maximální tloušťku 2 cm. Ta moje měla minimálně 5 cmmyslíte, že mi ji i tak doručí?
Moc děkuju za odpovědi
Hm jasný. Ukaž mi, kde se prodává 4cm tlustá čokoláda.
@Cenarius jak jsem psala výše byla to studentská pečeť, ale po zabalení do bublinkové folie byla obálka určitě širší než 2 cm
Chceš rozpoutat diskuzi o tom, jak to určitě sní poštovní doručovatelka? Jinak to bude chuťovka, když to pocestuje zavalené vším možným…
Vím, že se to dělá, ale uniká mi smysl toho posílat v obláce někomu čokoládu, poláme se, rozteče…
Cenu doplati příjemce, když ne tak se ti to vrátí pokud si tam uvedla zpáteční adresu.
Ahoj! Chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s tím, co se děje, když jsem špatně poslala dopis. Posílala jsem známé čokošku a dala jsem ji s dopisem do bublinkové obálky s poštovní známkou. Vhodila jsem ji do poštovní schránky a až teď jsem se dočetla, že může mít obálka maximální tloušťku 2 cm. Ta moje měla minimálně 5 cm
myslíte, že mi ji i tak doručí?
Moc děkuju za odpovědi