Odhalí gynekolog těhotenství?

Anonymní
25.1.21 13:01

Odhalí gynekolog těhotenství?

Ahoj, chci se zeptat na zkušenosti. Je možné aby při brzké návštěvě gynekologa neodhalil těhotenství? Myslím, když by se teoreticky vajíčko uhnízďovalo a za 4 dny mám na gynekologii sjednanou kontrolu, je možné že by na to gynekolog nepřišel a dal mi vyvovalávačku? Mám strach, že bych tak mohla přijít o podařené mimi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35954
25.1.21 13:05

Vyvolávací injekce plodu neublíží. Máš pozitivní test nebo už po termínu menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144

Proč bys chtěla vyvolavacku 4 dny po uhnizeni? Dr to nepozná tak brzy, ale hnízdí to v polovině cyklu, tam není pro vyvolávání důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618

Vyvolávačku můžeš odmítnout
Odlož prohlídku o týden a budeš mít jistotu..

• Citovat
  • Upravit
19984
25.1.21 13:09

Proc vyvovalacku 4dny po uhnizdeni? A jinak, ta injekce neublíží a taky ne, doktor to tak brzy nepozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
25.1.21 13:13

Vyvolavacka naopak pomáhá udržet plod.

• Citovat
  • Upravit
528
25.1.21 13:22

Neznám tvůj příběh a okolnosti, ale pokud pochybuješ, nemůžeš to lékaři říct? Vyvolávačku ti přeci bez tvého souhlasu nepíchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 13:26

@pikola To je u mě složitější, cyklus ti říct nemůžu neboť mám periodu jednou za 9-10 měsíců, takže jsem ji očekávala na přelomu února a března. Což nevím jestli dojde, neboť od včerejška mám silnou bolest v podbřišku a střídající se křeče na pravé a levé Straně. Čirý výtok s místama růžovou krví (takovou barvu jsem nikdy neměla) a dneska jakoby brzkou menstruaci. Test byl včera negativní ale chci ho udělat ještě ve středu, než k ní pojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 13:32

@sarah1618 to je fajn že můžu odmítnout, díky. Jo a prohlídku odložit nemůžu byla už dřív domluvená a když bych ji zase odložila mohla by mě vyrazit. Navíc v okrese je asi něj lékařka. Pak už jen mužská gynda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
25.1.21 13:33

Má šanci něco vidět tak dva týdny po uhnízdění. A vyvolávačka je megadávka progesteronu, ta to v případě těhotenství maximálně podpoří, ale neuškodí. Někde dávají v CARech agolutin dokonce místo Utrogestanu „na udržení“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.1.21 13:38

A ty se jí to nějak bojíš říct? Mně to přijde jako nejlepší varianta - uvidí tě dobrá lékařka, se kterou můžeš konzultovat, že jsi hypoteticky těhotná. Na UTZ asi nic ještě neuvidí, ale může ti poradit, určitě lépe, než my tady :) A jak již bylo řečeno, nebude ti píchat nic, s čím nebudeš souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
25.1.21 13:42

Řekni to normálně lékaři, že se snažíte a že je možné, že jsi úplně na začátku. Asi udělá kontrolní ultrazvuk a když nic neuvidí, tak si sám usoudí, jestli píchne vyvolávačku nebo počká. Pokud řekneš, že to píchnout nechceš, tak ti nic píchat nebude. Třeba ti i vezme krev na hcg, pokud nebude moc brzy. Ale neboj, případné mimi bude v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 13:47

Dobře, moc Vám všem holky děkuji, celkem jste mě uklidnili. Už mám jasno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
25.1.21 13:54

A podle čeho jsi usoudila, ze jsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.1.21 14:42

Vyvolavacka neublíží, ba naopak. Jinak ano, rané fáze neodhali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie