Odhlášení školky, docházka až příští rok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.9.18 09:48

odhlášení školky

Ahoj holky, když dítě chci odhlásit ze školky, že nebude vubec chodit, až příští rok, jsou nějaké komplikace ohledně toho? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12503
4.9.18 09:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky, když dítě chci odhlásit ze školky, že nebude vubec chodit, až příští rok, jsou nějaké komplikace ohledně toho? děkuji

Pokud není předškolák tak je to jedno. :nevim: Skolka není povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.9.18 09:55

Záleží, co myslíš tím „odhlásit“. Pokud úplně, tak budete muset jít znovu k zápisu. Pokud si chceš místo držet, tak budeš platit školné tak, jako by díte ve školce bylo. Žádné komplikace z toho nevzniknou, to je vše, co pro Tebe z toho plyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.9.18 09:58

BUD MUSÍŠ PLATIT ŠKOLKOVNÉ aby ti drželi místo i příští rok, nebo odhlásíš úplně a příští rok musíš na zápis znova.

• Citovat
  • Upravit
2705
4.9.18 10:22

Já chtěla, aby dcera začala chodit až v dubnu, ale od září jsem platila školkovné, jinak by mi ji pak nevzali. Ale u nás je to jen 300kč za měsíc, takže se dalo.
Jinak, jetli chceš dát dítě do školky až v září, tak nemusíš platit nic, jak psaly holky, jen pak znova vyřídit ten zápis…Jestli je to školka, co má málo dětí, tak asi nadšeni nebudou. Jestli se tam naopak někdo nedostal, třeba uděláte někomu radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.9.18 10:31

pokud je do školky nával a není jisté že by se příští rok na zápisu dostalo, tak bych platila školkovné - stejně ti to vrátí na daních.

• Citovat
  • Upravit
11184
4.9.18 10:36

u nás je do školek nával tak bych raději platila školkovné,ale každého věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
4.9.18 10:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky, když dítě chci odhlásit ze školky, že nebude vubec chodit, až příští rok, jsou nějaké komplikace ohledně toho? děkuji

Ahoj,

a není to škoda, hned po prvním dni to vzdávat? Nechceš držet místo ve školce třeba měsíc a pak to zkusit znovu?

Jinak odhlášení dítěte problém není, prostě to jen vyřešíš s ředitelkou a uvidíš. U nás třeba je strašně málo místa a moc zájemců, takže to místo hned zaplní. Máme dokonce i pořadník na průběh roku, že když se někdo přestěhuje, nebo chce změnit školku či z jiného důvodu odhlásit dítě ze školky, tak s tím není problém a nastupuje ihned další dítě. Od kamaráda takto dcera nastupovala v polovině dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
4.9.18 11:16

My jsme z malého městečka. Syn byl jeden den, pak jsem ho odhlasila. Nebyl problém, ani po mně nechtěli za ten jeden den nic, ani za jídlo, a paní ředitelka si ho rovnou napsala na příští rok. Bez placení školného. Ale jak říkám, malé město, všichni jsme se tam znali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.9.18 11:21

Já jsem dávala dítě do školky až v dubnu a nechtěli po mě ani platit školkovné. Všude je to jinak, takže zavolej do školky a zeptej se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová