Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja si prala seskok padakem, nedostala jsem ho a ted s dvouma detma k tomu mam tak nejak respekt
![]()
Poslední dobou jsem vysazená na smoothie. Tak mi rodiče pořídili smoothie maker.
To bys asi mela vedet sama, co ti udela radost, ne? Jak to muze vedet nekdo jiny, kdo te vubec nezna?
Mne treba v poslednid obe udelal radost french press, sklenena lahev na vodu, hackovana sitovka od babicky. A pokud fakt nevis, tak asi nic noveho nepotrebujes, coz je jedine chvalihodne a muzes si nechat dat treba skutecny darek od cloveka v tisni nebo od MSF
Taky mě to za měsíc čeká
já netuším co chtít, já mám radši zážitky než nějaké cetky
chtěla bych poukaz na unikovku do Prahy (byli sme nedávno v Plzni, přítel dostal k narozkam a moc sme si to užili)
taky sem chtěla jet na výlet do zoo v Hradci, ale nevim jak tam bude fungovat to safari v říjnu
jinak u mě se každý zavděčí knížkou, nebo nějakým poukazem
nadruhou stranu nesnáším když mi někdo dává oblečení, šperky, doplňky, protože málokdo se mi trefí do vkusu a velikosti
a taky nemám ráda, když dostanu něco pro dítě, jsou to přece moje narozky žejo
je to těžké, sem minimalista stačí mi pár jednoduchých a funkčních věcí. A radši než haldy darů budu, když se sejdu s rodinou a přáteli na skleničku a třeba dobrou večeři ![]()
Mě potěší každá maličkost,ale nemám ráda praktické dárky. Dostat k narozeninám sadu skleniček,no děkuji..
vypovídá to totiž o tom,že ten,kdo to daruje vůbec nepřemýšlí o tom,jaká jsem a co by se mi líbilo. Mně třeba k 25 narozeninám ségry koupili krásnou peněženku,mám ji už pět let. Sama bych za ní takové peníze nedala.
@Kriss Tina píše:
a taky nemám ráda, když dostanu něco pro dítě, jsou to přece moje narozky žejo
Tak tak, loni manzel dostal k narozeninam od sveho otce postel pro nasi dceru
kdyby k tomu aspon pridal, ja nevim, treba sprchac, ciste pro manzela, ale ne ![]()
Jinak zalezi od koho si mas ten darek prat, rodicum bych treba rekla jine prani (knihu, kosmetiku, svicku) nez treba priteli/manzelovi (vecere, vylet, klidne i obleceni protoze zna vkus i velikost).
věci do domu-nová konvice,povlečení,nová pánvička
samozřejmě pozvání na večeři,knihu mého oblíbeného žánru
Nezestarnout
Ja na narozeniny a darky moc nejsem, 25. narozky jsem tusim prevazne prospala (meli jsme to v praci narocne a vyslo mi to na vikend) a bylo to bozi ![]()
@Aduš8 píše:
Mě potěší každá maličkost,ale nemám ráda praktické dárky. Dostat k narozeninám sadu skleniček,no děkuji..vypovídá to totiž o tom,že ten,kdo to daruje vůbec nepřemýšlí o tom,jaká jsem a co by se mi líbilo. Mně třeba k 25 narozeninám ségry koupili krásnou peněženku,mám ji už pět let. Sama bych za ní takové peníze nedala.
no vidíš a jiné by peněženkou moc radosti neudělal. Je to názor od názoru a já být tvým manželem, tak vhodným parfémem nic nepokazím, pokud k takovému čtvrtkulatému výročí nesáhnu hlouběji do kapsy. ![]()
Petadvcetiny jsem neslavila (byla jsem tehotna), tak jsem si to vynahradila rok na to
udelali jsme poradnou grilovacku. Neslo mi tolik o darky, ale o tu spolecnost… ted mi vsichni kupuji klubicka
…
@Aduš8 :ja prave naopak
kdyz uz to plati nekdo jinej tak at je to neco co se vyuzije a stejne by se muselo kupovat
mam 25 za chvili a preju si 2× prosteradlo a mixer
Podle me nejlepsi darek je parfem.
Nesnasim prakticky darky. Jak k narozeninam, tak k vanocum.
Takze sperky, parfemy(nejaky, ktery jsou dost drahy a normalne by sis je nekoupila), dobra vecere.
@Anonymní píše:
Ahoj, blíží se mi 25. narozeniny a tak nějak netuším co si mám přát.. máte nějaké tipy na dárky pro holku? Nebo co pěkného jste v poslední době dostali vy? Můžete mě inspirovat
Ahoj,
ono asi něco jiného si bude přát mamina už od dětí a něco jiného studentka ![]()
Když mě bylo 25, tak jsme si s manželem pořídili rodinný domek
Takže pro mě byl dárek ten dům a nový nábytek do něj
Ale i tak jsem dostala ještě i různé sladkosti a nějaké maličkosti. ![]()
Letos jsem třeba dostala komplet brýle - značkové obruby + lepší skla
což mě radost udělalo a to velkou. A předtím jsem dostala třeba lepší hodinky.
Chápu, že čtvrt století chceš asi trošku památeční dárek ![]()
Ahoj, blíží se mi 25. narozeniny a tak nějak netuším co si mám přát.. máte nějaké tipy na dárky pro holku? Nebo co pěkného jste v poslední době dostali vy? Můžete mě inspirovat