Od kdy do větší postele?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
6.6.13 10:55

@gabriela82 :) Je super, že spolu takhle spíte. Kdyby mě Eli neodstrkávala a nekopala, klidně do toho jdu taky. I když.. Ono má oboje své výhody. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.6.13 10:59

@Elilen no jo, to je tím, že je kojená.. Sice teď už spí celou noc, ale pořád jí tam mám nalezlou.. Už jsem si za ty měsíce tak zvykla, že spím jak zálesák - bez polšáře a bez deky.. Madam to tam totiž vadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
6.6.13 11:06

@Elilen tak to je super, to bych se do ní taky vlezla s mými 159 cm :D mě se zas hrozně líbí tota http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?… a že bych dokoupila tu bránici, aby malý nesletěl. Myslíš že by to šlo?

• Citovat
  • Upravit
11733
6.6.13 12:44

@Elilen já ji koupila bez toho šuplíku, ten se dá dokoupit vždy, ale pod tu postel jsem pěkně schovala košíky s hračkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
6.6.13 13:00

@gabriela82 Tomu se říká mateřská obětavost. :D

@111verunka111 Já mám o 4cm víc. :) Jestli není trdlo, které bezhlavě skáče z postele, tak by to určitě šlo. :palec: Postýlka je to moc hezká. Až jí koupíte, tak určitě napiš, jak jste spokojení. Já pořád tu, kterou bych chtěla, nemůžu nikde najít.

@kotaska91 Taky bych to tak udělala. :) My máme takové ty závěsné boxy z Ikee, kam hážu hračky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.6.13 14:05

Syn spal sám v pokoji od 16 M a postel dostal v 21 M občas za námi někdy v noci dorazí, a nenápadně se zavrtá a spí, neřeším to protože umí spát i sám a ráno jen přijde budit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí