Od kdy do větší postele?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.3.13 19:44

Odkdy do větší postele?

Ahoj mamky, v létě bude malé zhruba 18 měsíců, chystáme se jí udělat pokojík zvlášť, zatím spí s námi v ložnici v postýlce, ale má ráda svůj klid kolikrát s manželem lezem o půl noci do postele ještě si povídáme nebo jdu pro něco do skříně strašně špatně a hlasitě se otvírá a probudím ji :roll: vzhledem k tomu, že má poslední dobou citlivější období na spaní tak je docela masakr ji uklidnit a uložit navíc když už jsme v naprosto unaveném stavu tak chce spát i nám a to s brekem fakt nejde :lol: tak mě napadlo, že už bych malé koupila takovou tu dětskou postel a postýlku schovala, aby se nezničila přijde mi, že v ní prostě ani nechce poslední dobou být. Ale pak mě napadlo jestli mi nebude s potele utíkat když se vzbudí :lol: zvyknout si stejně bude muset, chtěla bych ji pořídit postýlku z Ikei takovou kovovou která je prodloužitelná. Je to jen takový dotaz kdyby to nefungovalo tak pro jistotu ještě nechám složenou postýlku. Ale už jsem párkrát malou uspala u nás v posteli a spinkala tvrdě jako dudek celé odpoledne, v noci taky spinká pěkně až do 7-8 do rána. Díky za tipy a reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
HHanka
4.3.13 19:49

Můj syn má rok a už 14 dní spinká ve své posteli, jelikož v postylce spát nechtěl, musela sem ho uspat a pak přenest a stejně se kolem pulnoci budil a vyžadoval spaní u nás v posteli.od té doby co má svou postel tak spí krásně do rána, když se vzbudí sám si vyleze a jde za mnou. Starší syn spál ve velké od 14 měsícu a taky v pohodě :lol:

• Citovat
  • Upravit
2422
4.3.13 19:51

Ahoj, naše malá mi v 18M začala vyskakovat z postýlky tak jsme dali teď velkou postel-je kovová a tím „zábradlím“ jsme ji dali tak ať nespadne na zem-hned se do postele zamilovala a krásně spinká. Když se vnoci vzbudí tak si povídá zeptá se mami-ja ji odpovím a spí dál. Jen dnes vnoci měla nejaké špatné spaní tak lezla za náma do postele tak jsem si lehla já kní a jak usla tak jsem šla na své. Pokud na posteli bude zárana proti spadnutí tak bych tam dítko dala a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
4.3.13 19:51

@včelička2011 my sme dali maleho do postele tyden pred druhymi narozeninami. A postylku sme jeste ten den, kdy sme slozili postel rozlozily.Ten prvni den neutikal az pak nekdy behem tydne to zkusil 2× ale jinak nee. Dokonce ikdyz se vzbudi tak zavola a az prijdem tak vyleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.3.13 19:53

Já myslím, že už pomalu může do větší. Spoustu známým šly děti v roce a půl. U nás zatím stále malá postýlka, ale máme vyndané tyčky. To je jasné, že při usínání utíká a ráno rozhodně dřív vstává. Ale naštěstí v noci spí (ťuky ťuk). Počítám s tím, že z velké postele bude utíkat ještě víc. Velkou postel chystáme v tomhle měsíci a uvidíme. Postýlku ještě necháme smontovanou- pro jistotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
4.3.13 19:53

My jsme synovi dělali pokojík když měl 1r9m a rovnou jsme ho šoupli do velké postele. Ani jsme mu nekupovali zábranu, jen jsme mu tu malou matraci z postýlky dali vedle postele, aby popř padal do měkkého. Teď jsou mu 3,5 a ani jednou nespadl a zvykl si okamžitě. Samozřejmě že když se vzbudil, tak za náma přišel, ale stačilo uložit, pohladit a spal dál. Někdy jsem tam s ním i usnula..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.13 19:56

Tak to je prima asi to prubnem a uvidíme ;) taky mi přijde, že ty šprušle všude kolem asi pro prcka nebudou nic moc :lol: sice máme na postýlce ty dvě šprušle co jdou vyndat, ale větší postýlka bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.3.13 21:03

Ja teda nevim, jak vypada ta zamyslena nova postylka, ale treba nas malej 1.5 rocni se obcas v noci ve sve postylce tak toci a mlati kolem sebe, ze kdyby spal na normalni, tak by urcite spadnul :nevim: Takze asi to zalezi na ditku, ale nas treba z toho rozum urcite jeste nema. BTW taky z ni jeste nevyleza, spis zvedne ruce a chce vzit ven, kdyz ma spatne sny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
6.6.13 10:21

Má jedenáctiměsíční za poslední dva dny zkouší postýlku přelézt a kdybych u ní nebyla, tak si pěkně nabije čenich. Nevíte, co bych měla udělat? Koupit větší postýlku se zábranou?
Plánovala jsem koupit takovou tu zvětšovací, nevíte, kde bych jí sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.6.13 10:24

@Elilen sundat bočnici, odstranit nebezpečné předměty z pokoje a zavírat dveře ať se nepřerazí někde na chodbě.. U nás to bylo to samý, ale ona tam stejně je jen občas, jinak spí v mé.. S postelí neporadím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
6.6.13 10:29

I nám už potvůrka přelízá postýlku, začínám přemýšlet právě nad tou postelí. A když tak čtu, že tady holky dávali brzo do postele, tal ji asi zkusíme koupit :)

• Citovat
  • Upravit
11733
6.6.13 10:34

Já koupila postel se zábranou tady tuhle a malá v ní pěkně spinká, je jen 140 cm dlouhá, takže se v níc ítí jak v postýlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
6.6.13 10:39

@gabriela82 Ona se v noci strašně vrtí, točí se, kope nohama… Kvůli tomu jsme jí dali cestovní postýlku (s kvalitní matrací, samozdřejmě), protože v té dřevěné byla i přes mantinely otlučená. Takže se bojím, že kdybychom jí dali znovu dřevěnou a vyndali bočnici, že bude vypadávat. :nevim: To už bych jí asi radši koupila matraci 2×2 metry a měla jí na zemi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.6.13 10:40

@Elilen já jí mám bez postranice a hned u mé postele, takže nemá kam padat.. Ale zase ke mě pořád přelézá :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
6.6.13 10:45

@111verunka111 Asi jí taky koupíme. Kdyby v ní spát nechtěla/nemohla, tak jí jen schováme a bude jí mít za půl roku. :palec: Kamarádka má úžasnou postýlku, která se dá zvětšit. Může jí mít na 140,160,180cm, takže na spoustu let. Já bych se do ní vešla i teď. :D Takovou bych chtěla koupit. Ona jí má bazarovou, takže mi nedokáže poradit, v jakém obchodě by jí měli, ale zjistím to! :palec:

@kotaska91 Je nádherná! Úložný protor je k nezaplacení, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí