Odkdy sladké jogurty?

3200
13.9.10 22:51

odkdy sladké jogurty?

Ahojky,
zajímalo by mě od kdy malé děti můžou jíst normální sladké jogurty?Malému dávám stále jen bílý a do toho ovoce a nehodlám to v nejbližším období měnit,ale zajímají mě vaše názory na tuhle věc.Díky moc za odpovědi. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
13.9.10 22:58

čím později, tím lépe.. cukr fakt dokáže divy.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
13.9.10 23:25

Taky se kloním k tomu dát je co nejpozději to půjde (děti jsou potvůrky a ty sladké pak většinou preferují před bílými :wink: ). U Vojty si přechod na sladké nepamatuju, Šárka (13m) je zatím stále na bílých 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
14.9.10 04:37

Čím později, tím lépe :-D
Starší dostával sladké jogurty asi od 18 měsíců, snažila jsem se dávat ochucené aktivie. Jak poznal pribináček a podobné, už je nechtěl. Dnes už zase jí aktivie a pribináček kupujeme občas.

Mladší má 21 měsíců, i když měla možnost ochutnat sladké jogurty i pribináky, nechutnají ji. Nejraději má bílé, neochucené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
14.9.10 07:46

Já čekala, až je bude Anežka vyžadovat (ne, že bych to chtěla, ale tak nějak jsem očekávala, že jednou jí ty bílé přestanou stačit). A stalo se až teď - jogurty sní jedině sladké - ale i tak kupuju bílé a přisypu trošku hnědého cukru.

Jogurt s ovocem nejedla nikdy, sladké jogurty s příchutěmi taky nikdy ne moc. Pribináček jsem jí koupila jednou, když byla nemocná a neměla na nic chuť - a vůbec ho nechtěla. Jako mlsek jí občas kupuju Tvaroháčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.9.10 07:50

Hmmm, tak mne se Zuzi hned v 8m po bilem jogurtu osypala a vubec ho nechtela. Tak jsem narazila na jogurtove svacinky od Hami (od 8m) a ty miluje. A pry je muzu dle MUDry nahradit kolem 9-10m normalne ochucenymi jogurty, samozrejme pro deti vhodnymi, kvalitnimi a polotucnymi :wink:
Ale kdyby jedla bile, samozrejme bych je davala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.9.10 07:53

tak mě první syn jedl bílý jogurt do dvou let a žádný problém. ovšem mladší bílý prostě nechce, takže dělám kamufláž a do bílého dávám lžíci nebo dvě activie sladké bílé. jinak mu dávám hami svačinky jogurtové.

Robikovi kupuju už sladké jogurty, ovšem on zas nechce kousky, takže jen kostík, activii vanilkovou nebo sladkou bílou, chtěla bych vyzkoušet modrý florián, tak uvidíme, co tomu řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.9.10 08:37

Dvouleta mi sama bily jogurt klidne sni, ovsem chce mit to co sedmileta segra a ta uz bile neji, takze jim davam ochucene Activie.

• Citovat
  • Upravit
3201
14.9.10 11:51

Ja osobne ochucene moc nejim a male je davat nebudu, protoze dle obsahu, tam moc ovocne slozky neni. Na trhu je par kvalitnich jogurtu bez barviv a sladidel. Pokud uz chces davat nejaky ochuceny, pozor na „levnejsi jogurty“, ktere jsou ve skutecnosti jogurtove deserty ci co a moc kvalitnich surovin tam neni. Pokud to bude diteti chutnat, pridej do bileho ovoce nebo nejakou bio ci domaci marmeladu.Moje dcera ma nejradsi jogurt s nastrouhanym jablkem :wink: 

tady aktualni test jahodovych jogurtu http://ekonomika.idnes.cz/…ue-/test.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí