Nutrion a voda

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
12.9.10 16:35

Nutrion a voda

Ahojky,mám 2měs. chlapečka a chtěla jsem se zeptat jestli když mu dávám Nutrion Ar tak musím mu i dávat čajík nebo vodu?Každá Dr.říká něco jiného a kamarádky také…Poradte mi prosím z vlastní zkušenosti Děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
12.9.10 17:08

Ahoj Lena,já jsem dávala umělé mléko od narození. Snažila jsem se ještě dávat fenyklový nebo heřmánkový čajík,alespoň tak 40 ml denně. Měl totiž po tom UM problémy se zácpou,tak alespoň tímto to trochu pomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
12.9.10 17:53

Ne nemusíš, ale můžeš :-) třeba fenyklový čaj je super.. mimi pak líp kaká.. a nebo třeba na uklidnění… i když se to nemá… ale když mu dáš cucnout trošku čajíku tak se sklidní a líp usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.9.10 23:34

Já bych rozhodně nedávala,mléko mu stačí jako tekutiny.Jen na ty prdíky nebo zácpu po lžičkák fenyklový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.9.10 07:42

Já se ptala našeho dr a ten říkal, že z UM má veškeré tekutiny a živiny, které potřebuje. Takže jsem nic další k pití až do příkrmů nedávala

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
13.9.10 07:51

Před porodem jsem četla ve spoustě knih, že ať už matka kojí, nebo dává UM, že to bohatě stačí. V porodnici nám bylo řečeno, že mléko je strava nikoliv pití.Jelikož byl srpen když se dcera narodila začala jsem dávat i dětský čajík hned jak jsem přišla z porodnice a přešla na UM.Dětská lékařka vše schválila a ujistila mne, že i čaj rozhodně neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
13.9.10 11:20

Každej říká něco jinýho,já jse zase četla,že koj.mléko je z 80% tvořeno vodou,tudíž je to jako 2v1,u UM si myslím,že je to stejné,jelikož se taky rozpoští ve vodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.9.10 18:35

No já mu dávala fenyklový čaj a měl ještě větší bolení než když pije jen převařenou koj. vodu… Se zácpou zatím nemáme problémy :-) Ale bolení máme pořád ikdyž jsem zkoušela všelijaké kapičky a nahřejvání bříška nic nepoohlo nebo-li nepomáhá :-( Ale moc děkuji za vaše zkušenosti :-D Určitě když bude potřeba napíšu vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
13.9.10 19:59

jo, co se bolení bříška týče, tak nás hrozně moc překvapil krém „pupík“ Manžel ho koupil asi za 20Kč(je to 8let), jsem si říkala, to zas bude na prd,ale ono to opravdu fungovalo. Nevím, jestli se ještě prodává,ale pokud ho seženete, tak určo prubněte:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
22.9.10 22:35

ahojky nemusíš,ale když mu ho budeš chtít dát,tak mu dej feniklovej čaj je výbornej na prdíky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
22.9.10 22:37

ahojky a zkoušela si sab simlex?nám moc pomohl a stojí jen pár korun,ta drahý kapičky nám vůbec nepomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.10 22:39
Uju píše:
jo, co se bolení bříška týče, tak nás hrozně moc překvapil krém „pupík“ Manžel ho koupil asi za 20Kč(je to 8let), jsem si říkala, to zas bude na prd,ale ono to opravdu fungovalo. Nevím, jestli se ještě prodává,ale pokud ho seženete, tak určo prubněte:-)

kdyz se to tak vezme tak krem „pupik“ je na prd ;o) a jeste porad je k dostani a je beeezva :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.10 22:44
Lena87 píše:
No já mu dávala fenyklový čaj a měl ještě větší bolení než když pije jen převařenou koj. vodu… Se zácpou zatím nemáme problémy :-) Ale bolení máme pořád ikdyž jsem zkoušela všelijaké kapičky a nahřejvání bříška nic nepoohlo nebo-li nepomáhá :-( Ale moc děkuji za vaše zkušenosti :-D Určitě když bude potřeba napíšu vám

moje babicka rika (a je to pravda) ze po mleku je zizen, proto jsem hned od narozeni davala cajik fenyklovy, i kdyz v porodnici rikali nedavat nic, doktora mi taky rikal, ze mu to staci, ale davala jsem mu ho i pres to a nemeli jsme zadne problemy. Kdyz jsem mela prvniho syna (je to uz 12let) tak jsem od narozeni davala kozi mleko a taky fenykl caj, mazala ho olejickem a do koupani pridavala detske mydlo, ted se nema !!pry!! ani mazat ani nic davat do koupele. Delam to tak jak jsem zvykla a nemame problemy. Preju hodne zdravicka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí