Odloučení od partnera

152
11.6.24 15:11

Odloučení od partnera

S přítelem jsme spolu skoro 7mesicu, ještě spolu nebydlíme, ale vídáme se, co to jde. Seznamili jsme se zrovna v době, kdy měl v praci min práce, jenže teď je sezóna a on jezdí na sluzebky, zatím jsme se neviděli nejdýl 5dni.Vzdy když přijede tak se chce hned vidět a chce se mnou trávit co nejvíce času. Chce, abych se už od 1.7. nastěhovala. Chtel to v podstatě už na začátku vztahu, ale věděli jsme, že to jsou jen takové zamilované řeči a oba do ničeho nespěchali. Ted už to ale vypadá, že to bude realne. Vybavil se mnou celý byt, abych se tam cítila dobře a měla vše, co potřebuju. Jenze já jsem úplně psychicky na dně. Nemam chuť na jídlo, začal mi zase po několika letech z nervů opar na rtech, cítím, jak jsem úplně vyřízena…teď ještě chodím do práce, ale za chvíli mi začínají prázdniny, jelikož pracují ve škole. Ted se aspoň ještě v té práci zabavim, ale pak budu skoro dva měsíce doma a nevím, jak to zvládnu. Pozadal mě, abych mu jezdila kontrolovat byt, plánujeme na podzim snažení se o miminko, mluvil o svatbě, já mu říkala, že nemá smysl se k němu stěhovat, když bude zase pryč a řekl, že prostě chce abych už bydlela u něj. Ted je od pátku, kdy jsme se teda ještě viděli pryč, má se vrátit ve čtvrtek, píše mi každý večer, jednou mi volal, posílá fotky, je mimo EU, takže tam nemá moc možností se ozývat, ale každý den se ozve, jeden den jsem se mu celý neozývala a večer to nevydržel a že už měl šílený strach, co se se mnou děje mi volal. Vzdycky když přijede mi říká, jak jsem mu chyběla a jak se na mě těšil, vždy mi něco doveze. Porad mi říká, jak mě miluje.Ted se má vrátit ve čtvrtek a v neděli zase odjíždět, já už z toho mám nervy.Vim,že prostě mi říkal, že potřebuje peníze, každý měsíc dává přes 25tisic na domácnost, auto, hypotéku a tak a říkal mi, že ať mu teda najdu práci, kde vydělá tolik, kolik potřebuje. Ze ho to taky nebaví být pořád někde na cestách a jíst jídlo z krabiček, ale prostě já nedávám to odloučení, chybí mi a moc toho o sobě nevíme, vím, že takové období je jen před hlavní sezónu, pak je přes zimu doma každý den.Nebo jezdí jen třeba na dva dny a zase přijede, ale tohle je prostě pro mě nové. Ja si v hlavě utvarim i příběhy, jak mě tam může podvést a tak, pritom mi říkal, že on mi věří a že když ma vztah tak nepodvadi, koneckonců on zažil to, že ho bývalá podvedla a cítil se hrozně. Kdyz mu něco takového říkám, tak se rozčílí a řekne že tam jede pracovně a je naštvaný co to melu, já řekla že mu moc nevěřím a on řekl, že to je teda smutny.Je mi jasné, že pro něj to odloučení taky není fajn, ale co mu zbývá a ode mě čeká že jsem rozumná a přece se na něj nevykaslu kvůli práci, ale na nevím, co mám dělat. Bavili jsme se i, že když budeme mít miminko, bude potřeba víc peněz, ale je to prostě těžké. Ja vím, že doma potřebuji udělat tolik věcí a hlavně si probrat věci, až se budu stěhovat k němu, ale prostě jen sedím a přemýšlím, když je doma, tak se doma otočím pro věci a hned mizim k němu. Vim, že jsem se do vztahu moc nehnala a dokonce mi vadilo, co my rodiče, že jsem zvyklá s nima být, ale teď když mám tu možnost a nima trávit čas, tak mi to vadí a chci být raci s ním. Rikal mi, že jsem žena jeho života, to jak se chovám, jak se starám o domácnost a tak, já si to nechci pokazit tím, že se budu chovat jako histerka a krava, ale je to vážně těžký. Vim, že se zbytečně ničím a dělám si to horší, ale jinak to nejde 😏asi se spíš potřebují jen vypsat…

Příspěvek upraven 10.08.24 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1851
11.6.24 15:17

Hele určitě se nesnažte o miminko, dokud spolu nebudete delší dobu žít. Při soužití zjistit hodně věcí.
Teď bych se tam taky nastěhovala, budeš na novém místě sama. Zajedeš si nějakou denní rutinu a on ti ji pak nabourá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
11.6.24 15:28

Znáte se 7 měsíců, s miminem bych rozhodně počkala, pokud ti není 40.
Pokud se sestěhujete, budete na náklady dva, tím pádem nebude muset tolik pracovat, budete víc spolu, líp se poznáte. Teprv pak uvažovat o miminu.
Na léto si najdi nějakou brigádu, ležet doma, koukat do zdi a přemýšlet o blbostech je škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
11.6.24 15:38

@Levandule 140 asi tě hodně miluje a tebe to trochu děsí.. ty jeho ne? 7 měsíců je na mimino krátká doba, pokud vám není 30-35+, což asi není…
sedni si, nadechni se, uvědom si, CO tě vůbec děsí!? to stěhování? společné bydlení? závazek?
víš, já zažila dost vztahů a není nic smutnějšího, jak když ty miluješ a on/a ne… takže pokud ho nemiluješ, nevoď ho za nos… a bav se s ním na rovinu…
a rozhodně - ale 10000% se chraňte, než tyhle vztahové věci vyřešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.6.24 15:49

@Karamba2020 no, já mu moc finančně nepomůžu, v praci nevydělávam tolik, ale uvažuji o změně, ale prostě on je hlavně řidič, takže…

Příspěvek upraven 10.08.24 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.6.24 15:56

@Lucy75 no mě je30 v a mu bude 32, takže tak… Jo pořád mi říká, že mě moc moc miluje… Takže to myslí vážně a já ho taky miluju… Já mám spíš strach, abych o něj nepřišla, on mi taky rekl, že by nepřežil, kdybych se na něj vykašlala… Ale tady to odloučení mě prostě hodně ubližuje a ničí 🥹

Příspěvek upraven 10.08.24 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.6.24 15:56

No a jak jste na tom věkově? Já bych nespěchala. Není kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1385
11.6.24 15:59

Není jasné z čeho jsi vyřízená? Není to taky ze stěhování a vybavování bytu? Učitelé jsou všeobecně v červnu vyřízení.

Po 7m mi to přijde ok zkusit spolu bydlet, aspoň se odpoutat od rodičů. Že tam nebude nevadí…on bude šťastný, že se zabydluješ, chlapi rádi zabezpečují ženu.

Přítel vás chce zabezpečit a i říkal že by si mohl najít jinou práci ( proč mu ji musíš hledat ty nechápu?) takže s tím chce taky něco dělat. Nech mu poslední sezónu a pak rešte zda je jeho práce kompatibilní s rodinným životem. A bydlet spolu chvíli než se rozhodnete pro Mimi.

Zas tak černě to nevidím. Miluje tě tak co. Nehysterčila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.6.24 16:01

@Azeretereza mě bude 30 a mu 32… Taky se to nemusí hned povest a plánujeme to až někdy na prosinec, zatím mám antikoncepci do listopadu a nemíním ji přestat brát a za ty peníze hodit do šuplíku 😁 navíc asi opravdu chce, abych se 1.7.stehovala, takže a v podstatě už kromě pár dní jsme spolu denně, chtěl, abych se stěhovala hned po pár dnech vztahu, ale jak jsem psala, byli to jen takové zamilované řeči, nikam jsme nespěchali, říkal, že chce, abych u něj byla pořád, dokonce chce, abych u něj byla i když je pryc, ale já říkala, že bych se tam sama asi zbláznila :)

Příspěvek upraven 10.08.24 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.6.24 16:11

@LunaP já jsem vyřízena z toho, že je pryc a já se psychicky akorát ničím, nevím, co by tomu říkal, kdyby to viděl, jak tady silim, bere mě že jsem rozumná ženská a přece se na něj nevykaslu kvůli práci, kde vím, že to dělá kvůli penězům a ne že ho to baví, pořád mluví o různých akcích a rika, no to já tam asi zas nebudu, zas nebudu doma a tak…takže ho to mrzí, že se mnou třeba nemůže někam jít, říká že spolu musíme být co nejvíc, v pátek jsem třeba měla přijet i na pár hodin, sice se balil, ale chtěl, aby jsme se viděli a byli spolu…přijede a místo, aby odpočíval, tak chce někam jít aby si prý se mnou něco užil a neřešil jen praci..jojo on řekl, že to teda ještě poresime to stěhování, já mu řekla že nemá smysl se stěhovat když tam nebude a on mi druhý den řekl, že se prostě nastěhují a hotovo, že se rozhodl, myslel to samozřejmě že srandy ne žádné nařízení…no on mi pořád vychystava svačinky do práce, stará se o mě a tak, musím mít jen to nejlepší 😁jojo chce vydelat peníze aby zabezpečil jak mě, tak pak dítě a aby jsme se měli dobře a mohli třeba na dovolenou a tak dál… Myslí to dobře..práci mu nemám hledat já, ale vysvětluje mi, že nic jiného tak dobrého nesežene a že pokud nějakou takovou práci najdu že tohle není jeho životní poslání, jako já mám i strach že to psychicky nedám, když bych měla dítě nebo byla těhotná a on mi takhle jezdil pryc, ale jsou na tom lidí ještě hůř, že se nevidi déle, my se neviděli zatím max 5 dni…

Příspěvek upraven 10.08.24 v 13:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
11.6.24 16:16

My takhle s manželem žili tři roky, byl pryč od pondělí do pátku..pak měl úraz a přes rok je v ČR, už se blíží doba, kdy zase začne odjíždět..pro mě jsou nejhorší první dva dny, pak už se to překlene a už se na sebe těšíme..asi je to o zvyku..nechá se na to zvyknout,..ikdyz teď po tom víc jak roce to bude asi mnohem těžší než dřív, kdy jsme takhle fungovali,,odjakživa,,..
Evidentně s tebou počítá do budoucna, takze bych byla relativně v klidu..v dnešní době internetu můžete mít videohovory, psát si smsky, večer si volat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1385
11.6.24 16:21

Tedy on ti chybí, jsi nešťastná z toho, že s ním nejsi tak často. Pak nemá cenu se rozcházet…to byste spolu nebyli :nevim:. A nemá cenu odkládat společné bydlení.

Jako jste ještě pod vlivem hormonů zamilovanosti (trvá max 2roky), trochu jste na sobě dost závislí, zda se mi, ale zas to máte oba stejně :lol:

Já bych se nastěhovala a zabavila/ brigádu se ať nemáš priblble myšlenky. Vyuzij poslední volno jestli se chystáte na děti.

On dělá vše aby byl s tebou když to jde.
Změnit to chce, to je hlavní. Určitě udělá vše proto abyste mohli být spolu víc.
Jo a ty neměñ práci učitele, máš tam víc času a jestli plánujete děti je to výhra! Já jsem učitel a prachy mám dobrý. Ve dvou fakt ušetříte. Neboj děti mají i různá individua.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.6.24 16:26

@KáťaKašpi my se na sebe taky těšíme a on mi to vždycky několikrát řekne že jsem mu chyběla a že se na mě těšil, jo však my si voláme a píšeme, když to jde, je to asi těžké pro oba, ale on je na tom líp, on je jakoby v práci a já doma, je to těžký no, jsem ráda, že to má někdo stejně a ví, jak mi je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.24 16:27

Prvně byste spolu měli zkusit společně fungovat v domácnosti a až poté projevit snahy o mimi :palec:

Znám x případů, kdy byl vztah fajn do doby, než začali spolu bydlet a zjistili, že si absolutně nesednou…

Neříkám, že to bude váš případ…ale rozhodně nějakou dobu soužití ve spol. domácnosti a potom mimčo.

Dle tvých slov to ale vypadá, že tě přítel miluje. Pokud se budeš v bytě nudit, tak si najdi třeba nějaký přivýdělek, nebo koníček, který zabere dost času :D

My jsme se s partnerem taky ze začátku vztahu nevídali…kolikrát i týden. A zvládlo se to. Nyní spolu už přes 2 roky bydlíme, jsme spolu téměř každý den a jsme takto spokojení :P

Můj taťka kdysi jezdil i na 2 týdny pracovně pryč a mamka to zvládnou musela. Kamarádka má nyní přítele a ti se vidí jen 3× za měsíc..a to je teprve extrém. A zvládají to. Toto je ale na každém a na psychice každého člověka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
11.6.24 16:34

@Levandule 140 začátky jsou tezke, my si vždycky říkáme, je to na pět dní, ale v pondělí ráno se ještě vidíme když se loučime, takže pondělí už se nepočítá, pak teda přežít úterý, středu a čtvrtek a pátek už se taky nepočítá, protože odpoledne nebo večer už bude doma, takže jde o to vydržet to tři dny bez sebe :lol: :dance: a to zní hned líp, než pět dní :pankac: :mrgreen:, ale my máme hodně dětí, takže já mám pořád co dělat a na nudu čas nemám..jen ty večery jsou potom takový zvláštní bez něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí