Odloučení od partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1817
11.6.24 18:56

@Levandule 140
Ani ze srandy by to myslet nemusel. On se zeptá, zda přijdeš, ok, ale ty nakonec stejně vždycky přijdeš, žejo.
On se ptá, s kým jsi tam byla? Vždyť někdy člověk jde i sám a pak tam potká třeba i jiné lidi.
A že máš dovoleno jít za rodiči, když je on v práci, to je vrchol svobody fakt.
Já ti holka nevím.
Jak ses zmínila, když jsi jednou hned neodpověděla, že vyšiloval, co se stalo, on má strach z opuštění. On k sobě potřebuje mít někoho připoutaného. Jsi dobrá adeptka. Nemáš s tím zkušenosti. Ponechala bych si svou nezávislost. Kam spěchat ve třiceti? Co abys ještě šla do školy, měla bys víc jako učitelka, třeba na studium pro mateřské školy?
A co chce dělat, když jeho práce je řídit autobus? Chce jezdit místní linky, aby byl doma denně? Ale ty budou jistě placený míň.
Je možné, že se už chce usadit, jestli jezdí dlouho a vydělal si na své bydlení. Ovšem s platem půjde dolů.
Být tebou, udělám si hezké pestré prázdniny. Láska má člověka povznášet. A ne abys byla takhle nervózní. To je něco v nepořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.6.24 20:43

@Pe.M.1 já mu řekla, že půjdu sama a on že nezná nikoho, kdo by chodil na akce sám, já mu vždy řeknu že jdu s rodiči, ale že s nima jsem jen přijela a odjela, že jsem tam jinak sama, ono mu ani moje kecy moc nepomáhají když mu pořád předhazují nějaké nejisté odpovědi, že bych tam s někým byla a někoho potkala to bych si měla dát přes hubu já vždycky mi říká přijde ti to vtipný mě takhle provokovat takovými recma? ještě když jsem zažil nevěru? není mi dovoleno jet za rodiči když je pryc ale je mu jasný že nebudu sama někde ale že pojedu za nimi když u nich ještě pořád bydlím, já jsem mu celý den neodpověděla tak mi napsal jestli bych se mu nemohla ozvat, že už má strach tak mi pak volal co se děje pořád má o mě strach a vždycky mi říká abych na sebe dávala pozor, mě se taky nelíbí když se mi neozývá celé dny tak on to má stejné chce abych se aspoň ozvala řekl mi, že at se mu aspoň ozvu a reagují když něco pošle což ho chápu má strach, no tak já nevím co bude zatím bude jezdit zájezdy no nevím co bude dál, teď uplácí hypotéku a na bydlení potřebuje taky peníze zas jsem ráda, že je zodpovědný a myslí i na mě pořád mi něco vozí z cest kdežto bývalý ten jel na kontě až do nuly a pak čekal na výplatu, my aspoň jezdíme na akce, na víkendy a tak, aby jsme si něco užili, ty nervy si dělám já že přemýšlím nad nesmyslama, kdyby věděl co tady vyvadim a nad čím přemýšlím, asi by mě poslal k vodě on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
11.6.24 22:47
@Levandule 140 píše: Více

Ty predstavy maj v necem pricinu, neco v minulosti je zpusobilo. Zkus na to prijit. Pak Ti treba dojde, ze to vuci partnerovi neni fer. A treba zacnes ten vztah vnimat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
11.6.24 22:57

Jo a jeste neco. Nejde mit vsechno. Ovsem neni nutny hledat, cim by se clovek mohl trapit. Vis, mit problem na kazdy reseni. A poslouchej intuici. Je obava ze sestehovani strach z neznama, nebo Ti blika kontrolka „neco je spatne“? Pokud nevis, nenech se do niceho tlacit. Vem si cas na premysleni a bud k sobe uprimna. Absolvujte spolu nakou silenou dovolenou, at vidis, jak on reaguje pod tlakem, napriklad. Muzes si tak ledascos overit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
11.6.24 23:11
@Levandule 140 píše: Více

A jak on změní práci, aby se mohl podílet na výchově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.6.24 23:23

@Tarjei byli jsme spolu už na pár dní v Praze a plánujeme na podzim zase někam jet, dřív to nejde ale říkám jsme spolu v podstatě každý den, jen teď je na zajezde tak to nejde ale domu si jezdím jen pro věci a jinak jsem u něj co to jde travime spolu už dost času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.6.24 23:23

@Tarjei byli jsme spolu už na pár dní v Praze a plánujeme na podzim zase někam jet, dřív to nejde ale říkám jsme spolu v podstatě každý den, jen teď je na zajezde tak to nejde ale domu si jezdím jen pro věci a jinak jsem u něj co to jde travime spolu už dost času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
12.6.24 00:23

@Levandule 140
Hele, ty nemůžeš za to, že mu partnerka byla nevěrná a on to nemůže přenášet do vašeho vztahu. Krucinál, buď tomu druhému věřím a nemusím ho, neatakuju ho, aby mi zavolal, co se děje, co by se asi jako mělo dít? Jemu je podezřelé, když se půl dne neozveš? Snad nebudeš mít u sebe 24 hodin mobil? On z tebe tímhle přístupem dělá závislého nerváka, který si má povinnost vyčítat, že nezvedl mobil při prvním zazvonění? Ty mu můžeš odpovídat normálně, ano, bavila jsem se dobře, byli tam fajn lidi, ty nepotřebuješ mít za zadkem na akci rodiče, aby tě hlidali. Ty jsi dospělá a svepravna. ty nemůžeš kvůli němu žít ve vzduchové bublině a pod skleněným poklopem, za chvíli to dopracuješ tak daleko, že když tě na ulici osloví chlap, kde tady máte lékárnu, tak budeš od něj pelášit a přes rameno volat, promiňte, já se nesmím vybavovat s cizími muži? Já v něm vidím tendenci mít té pod kontrolou, i když s tebou není. On bude hledat práci blíž, protože on se tam zabývá představami, co tady asi bez něj vyvádíš a tebe od něj totiž tak znejistilo tohle chování, že sama nevíš, jak máš odpovídat a Jakše máš chovat, aby s tebou byl spokojený. Ten tam musí holka zažívat úplný muka. Jede, vidí milence, jak jdou za ruku, a řekne si, na nejbližším odpočívadle zastavím a zavolám jí. Jestli je tam taky tak pěkně, možná šla někam ven. Má hezký nohy, jestli vytáhla tu riflovou sukni a to pěkný triko, krucinál, už aby byla radši zima. Víš, holka, že je docela možný, že ta jeho bývalá mu byla nakonec nevěrná jen proto, že hledala od něj jakýkoli únik? A měla tu kliku, že potkala kluka, co si s ním rozuměla? Nenapadlo tě, že on prostě takový je a byl? A co jeho předchozí známosti? Tobě by velmi prospělo srovnání. Co je ještě normální a co už normální není. Člověk, který chce mít druhého pod kontrolou, bude nároky stupňovat. Fakt nevím, proč byste spolu měli trávit absolutně všechen volný čas. Co ti to přinese úžasného. Za pár let budeš hledat jakýkoli únik od člověka, který o tobe chce úplně všechno vědět. Věř mi, že kdo o tomhle fakt něco ví, ten už má radary zapnutý. Ty dárečky a výlety skončí, budeš mít dítě, sedět s ním doma, a on se po návratu domu z práce bude ptát, kde jste byli s kočárkem nakupovat a koho jste potkali? Život ve dvou je fajn. Ale ti dva se musí navzájem umět nechat dýchat. Nikdy nemůžeš dokázat, že jsi mu byla věrná. Za chvíli se naučíš třeba i lhát, aby byl spokojený a abys měla pokoj. Já ti prostě nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.6.24 03:26

Hele za mě moc vysilujes. Uvědom si jednu věc. Chci s ním být, ano nebo ne?
Pokud ano a miluješ ho, tak akceptuj i jeho práci. Já chodila s kamionakem, takže vím jaké to je. Očividně tě neskutečně moc miluje a chce s tebou být. V dnešní době je opravdu vše hodně drahé a on se nazí aby jste do budoucna měli peníze a zajistil tebe i miminko. Takových chlapů je málo. :srdce:
Pokud s ním zůstaneš nastěhuj se tam a najdi si zábavu, třeba chod na jógu nebo si porid zvířátko. Nebo jezdí na kole… Zábavu co tě baví.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.6.24 06:44

@Eva 2506 máš pravdu, zbytečně si dělám nervy a řeším nesmysly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1385
12.6.24 11:15

No ale zakladatelka řeší že ji je špatně když s ním není.

Ne, že nechce se stěhovat? Nebo že se boji života s chlapem kterého nebude mít furt?/ To ale nemá nikdo…všichni chodí do práce a někdo spolu sice bydlí ale reálný čas v domácnosti spolu je malý.

Takže se mi zdá že to mají oba stejně…chtějí být spolu co nejvíc.

Zakladatelko píšeš že jsi s ním nebyla max 5dni…a že jinak jste pořád spolu. To není tak hrozné. A chce to řešit. Přestěhovala bych si věci a ve volnu jela domů nebo ke kamoskam na návštěvu…asi to není tak daleko. Ne.

Jak jsem psala zda se mi že jsou závislí oba. On by možná měl jít k psychologii aby nevyvíjel tlaky kvůli nevěře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.6.24 15:39

@LunaP te nevěry se bojím i já ale jsou to jen zbytečně nervy no, ale chceme spolu být oba právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1385
12.6.24 16:08

@Levandule 140
No strach je vrah se říká. Proč máte strach z nevěry po 7m? Chápu partnera co měl takovou partnerku…ten by si měl s někým odborným promluvit jestli je chorobně žárlivý na tebe teď. Nechala bych si rozhodně ty provokativní řeči o tom co by kde mohl dělat/ty bys mohla dělat. Snad to ani jeden dělat nechcete tak tím si to ještě přivoláte :roll:

Podle mě je ve 30 trapné hrát hru na to nezvednou mu to hned atd…je trapné hrát jakoukoliv hru, dyt dospělí si o tom mohou jednou promluvit…jasně říct jak si budete volat no.
Tobě chybí a nechceš mu často volat to je taky prdlý teda…my si volali klidně hodinu denně v dobách kdy jsme se neviděli.

Jo a ve 30 bych se rozhodně odstěhovala od rodičů pokud ti to přítel nabízí…osamostatnit se. To je taky trapné být na nich závislá v tomhle věku :roll: (nevím teda jak tam bydlíte)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
12.6.24 16:19

Ve 30 bych nebydlela u rodicu, u tebe je to dost nezdrava zavislost, kterou chces jen vymenit z rodicu na partnera.

Ja si puvodne myslela, ze je ti kolem 20, studentka, rozkoukavas se po svete, ale jak vidim, i takovi si najdou partnera.

Dite bych si jeste nedelala, co kdyz na nej zustanes sama, zvladla bys to?
Zapracovala bych na svem zivote, vetsi samostatnosti, konicku, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.6.24 17:44

@LunaP mám strach, že jezdí ty sluzebky no a mám strach, že o něj přijdu, tak si v hlavě představuju různé věci, přitom když o něčem takovém mluví tak se zlobí a říká, že tam jede pracovat a že to je náročný a tak dál a že jezdí buď studenti nebo důchodci a on se taky bojí aby o mě nepřišel takže si to dělám jen sama v hlavě, pořád mi dává najevo, jak o mě stojí takže si to vážně dělám sama, vždycky se na mě těší a říká mi jak se těšil, jak jsem mu chyběla, vždy mi něco doveze, posílá fotky, když to jde tak volá a tak dál, no takové provokativní řeči mám právě já a ho to štve jestli mi to přijde vtipný, když zažil nevěru, takže si musím dávat pozor a neříkat takové kraviny, on nic takového neříká, odstěhovat se hodlám a byt s ním, říkám, když je doma jsme spolu pořád dennodenně, bydlíme ve velkém rodinnem dome takže žádný být s rodiči za dveřmi 😁my se třeba nevidíme, že u něj ještě nebydlím a on přijede třeba pozdě domu a pak mi druhý den hned volá a dokud se nevyhne telefon tak kecame 😁

Příspěvek upraven 10.08.24 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria