Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A zkoušela si zjistit komu patří účet ze kterého ti ty peníze přišly? Zkusit se třeba informovat u tvé banky, jestli by to mohli zjisit.. Připadá mi to, že si někdo spletl účet a možná to omylem poslal tobě.. ![]()
Mně tedy nic nepřišlo. A já to teda ani neposilala, mě si můžeš škrtnout ![]()
No jde mi o to že 9999 ani žádná banka není…
Je to nějaké divné… ![]()
@Anonymní píše:
No jde mi o to že 9999 ani žádná banka není…Je to nějaké divné…
zeptej se svojí banky, neasi ![]()
@araw Vyplňuji jen ermaili a zumaili, ale ani na jednom ještě nemám dosaženou 1000,–. Na Ermailech 910,– a na zumailech cca 890,– ![]()
Stalo se mi to samé. 27.12. mi přišlo na Era účet 1000,– odměna - 9999. Neni tam napsáno od koho ani číslo účtu nic.
@max787 píše:
Stalo se mi to samé. 27.12. mi přišlo na Era účet 1000,– odměna - 9999. Neni tam napsáno od koho ani číslo účtu nic.
Je to odměna od banky za využívání platební karty..;)
Nedávno to bylo ve zprávách v TV. Je to levárna. Už ale nevím, jak se to řeší dál. Zkus pohledat… mě se to nestalo. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuju radu popř. info zda někomu na účet nepřišlo také 1000,– jako odměna z 9999? Vůbec nevím co by to mohlo být a od koho nebo odkud.Účet mám u čsob a přišlo to včera večer kolem 22hodiny.
@max787 píše:
To přišlo přímo na účet, nebo přišel na e-mail phishing s odkazem na falešné stránky a slibem „odměny za přihlášení“?
Napadá mě ještě jedna možnost: Podvodníci tímto způsobem investují, aby rozšířili fámu, že za to „přihlášení“ bude fakt odměna. Nic jiného mě nenapadá.
V každém případě - zakladatelka nemůže nic jiného dělat, než čekat, jestli ji někdo neosloví s žádostí o vrácení bezdůvodného obohacení
Ahoj potřebuju radu popř. info zda někomu na účet nepřišlo také 1000,– jako odměna z 9999? Vůbec nevím co by to mohlo být a od koho nebo odkud.
Účet mám u čsob a přišlo to včera večer kolem 22hodiny.