Ohnutý košíček u podprsenky

181
27.12.16 17:54

Ohly košíček u podprsenky

Ahoj, dá se nějak opravit ohly košíček nebo si musím koupit novou? Nevím jestli to de na obrázku vidět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1827
27.12.16 18:00

Na té fotce to moc není vidět. Co to zkusit reklamovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.12.16 18:12

Je tam obyčejný drát. Ohnout to samozřejmě jde… Ale jestli je nová, prostě bych ji reklamovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
27.12.16 18:49

To není ohlý drát, stalo se mi to taky. Je to na košíčku z vrchu, jakoby se otáčí. Taky nevím, co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
27.12.16 19:01

Tobě se spíš ohýbá rub do lícu, jestli koukám správně. No myslim, že pokud byla drahá, tak ji reklamuj, protože to vpadá, jako když se srazila vrchní látka. Určitě to jde na chvilku dát do správněho tvaru a pak se to zas vrátí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
27.12.16 19:21

Toto se deje pri prani v pracce. pokud neni prana v pracce reklamovat. pokud je, tak to na reklamacich poznaji a reklamaci neuznaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
27.12.16 19:38

Je to obyčejná podprsenka za 300 z C&A stará asi rok ale ohla se po dvou měsících používání :D :D :D a není to na kostici ale nahoře se to ohýbá a ne nejde to dát spatky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.12.16 21:41
@Adebe píše:
Toto se deje pri prani v pracce. pokud neni prana v pracce reklamovat. pokud je, tak to na reklamacich poznaji a reklamaci neuznaji…

To by mě zajímalo, jak by tohle poznaly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3561
27.12.16 21:56

Taky se mi to přesně takto ohnulo a jen na levé straně, levé prso mám o kousek větší, tak nevím, jestli to má souvislost.. stalo se mi to po pár dnech nošení, tzn praná max. jednou :pocitac: ale je fakt, že byla levná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová