Odměřování příkrmu

208
23.10.11 13:58

Odměřování příkrmu

Ahoj,mám asi blbý dotaz…Nevím,jak mám odměřit příkrmy,abych měla trochu orientaci kolik toho zbaštil.Napadlo mě jen to strčit do kojen.lahve,jinak nic.Všude se to uvádí v ml.jako mlíčko.Jak to odměřujete vy?Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21184
23.10.11 14:11

Ahoj, já když chci vědět kolik toho malá zbaští, tak to co uvařím naláduju do skleničky od koupeného příkrmů a vím, že toho má např. 200g podle té skleničky.
Nic jinýho mě teda nenapadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
23.10.11 14:13

To mě taky napadlo,ale malej to z ničeho jiného než ze své mystičky nechce, :-D takže to znemená,uvařit,dát do skleněné lahve jak píšeš,pak :-D dát do jeho mystičky a a co nesní,tak zase do lahvičky.No paráda,mám celý den co dělat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
23.10.11 14:15
Radka1112 píše:
To mě taky napadlo,ale malej to z ničeho jiného než ze své mystičky nechce, :-D takže to znemená,uvařit,dát do skleněné lahve jak píšeš,pak :-D dát do jeho mystičky a a co nesní,tak zase do lahvičky.No paráda,mám celý den co dělat. :-D

:mrgreen: to jsou vykukové ty mimina, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
23.10.11 14:16

Tak to neodměřuj a máš to, co sní to sní :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.10.11 14:18

Já to vážila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
23.10.11 14:27

Taky jsem to vazila, nebo do kelimku od aventu, ten tam ma rysky. A posledni dobou uz to nevazim, ale mala ji z kompotove misky a tam je takovy vroubek podle ktereho zhruba odhaduju jestli snedla aspon trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
23.10.11 14:39

Mě jde jen o to,abych měla trochu přehled,jen pro začátek.Jo,a vykukové to jsou,až moc. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
23.10.11 14:51

taky jsem to vážila…mě přijde, že jak je každá zelenina jiná…jinak těžká, tak i když to člověk narve do skleničky od příkrmu, tak to klidně může být mnohem víc nebo naopak míň… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
23.10.11 15:38

Já vážím, ale já jsem potrhlá dietářka a vážim sobě i miminu :mrgreen: . Když to někdo vidí, ťuká si na hlavu. Teda ne, že bych mu odměřovala a utrhovala od pusy, ale chci mít prostě přehled kolik snědl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.10.11 15:52

Když jsem chtěla vědět kolik toho sní tak jsem taky vážila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
23.10.11 16:59

Nevážit. Co spapá, spapá… zbytek dojedu já… :lol:
Mě by jen zajímalo, co s tou informací, kolik mililitrů ti dítě zbaštilo budeš dělat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
23.10.11 17:21

Já teda nijak nevážim, prostě navařim do zásoby, část zamrazim ve skleničkách a jinak to odhadnu, už vim jak mám naplnit misku, aby to bylo zhruba příhodné množství.
Nevim nač potřebuješ vědět kolik toho přesně sní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.10.11 17:46

taky to nevážím ani nijak zvlášt neodměřuju, mam takové ty Via pohárky od aventu, navařím toho vždy víc, rozleju to do těch pohárků (dávám je plné a jsou tuším 190ml, je tam stupnice) a pak mu to postupně dávám, někdy sní všechno, někdy ne… No a to,že ti jí jen ze svojí mističky, na to pozor, kamarádce takhle dítko zase naopak asi do dvou let nechtělo baštit z ničeho jiného než ze skleniček (dávala pouze kupované příkrmy) a jakmile mu to přelila do misky, tak to vůbec nechtěl… Takže pro mne dost odstrašující příklad a snažím se mu dávat jízdlo z různých mističek, pohárků, skleniček, aby si zkrátka zvykl na všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
23.10.11 19:00

mě třeba ze začátku ty informace o množství, který snědly k něčemu byly…trvalo dva měsíce, než se dostaly na nějakou dávku tak, abych nahradila jednu celou mléčnou dávku…jako dneska je mi jedno…když sní 3 lžičky nebo dvě misky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí