Vodová stolice u 4měsíčního kojence

31
21.10.11 22:17

Vodová stolice u 4měs.kojence

Dcerka má už několik dní velmi řídkou stolici, až vodovou - všechno se vsákne do plenky. A to kaká téměř u každého kojení, ale jen maličko. Stolice nijak nezapáchá, zbarvená je do žluta… prostě normální jen podle mě příliš řídká. Je to normální? Je plně kojená, přibírá krásně. Díky moc za vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6926
21.10.11 22:29

ahojky, no, kolik dní to už trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
21.10.11 22:30

No ale jinak, mně se u druhorozeňátka taky zdálo, že je stolice moc řídká… :think: Ale známá řikala, že né, že dobrý.. :nevim: Trvalo to asi týden… pak už to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.10.11 22:50

syn kadil vodu až do příkrmů. je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.10.11 23:09

Prvorozený kadil hořčici jednou týdně do 4m a pak ze dne na den 6× denně vodičku, nebyl to průjem, ale zkrátka nějaká asi vývojová změna, já se kvůli tomu rozhoupala používat látkové plíny, protože papírovek byla najednou šílená spotřeba. Příkrmy se srovnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.10.11 09:03

mi maly kakal horcici jen v porodnici, kde jsme nemeli mleko. bohuzel doma jsem ho zacala pit a dala si to do souvislosti az po 5 mesicich :( zrejme alergie na bilk.krav.mleka.. jakmile jsem prestala kvuli atopaku, ktery se mu rozjel, pit mleko, zacal kakat horcici a jednou za tyden! kdyz uz jsem chtela, aby kakal, tak jsem si lokla mlika a do par hodin byla nadilka na svete.. ted uz mame prikrmy a na vecer kasi sinlac a kaka skoro bobky.. dat si mliko, tak prujem bude na svete.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
22.10.11 10:43

Ahojky, malá (plně kojená) měla 3 týdny (v 5 měsících) taky takovou vodu a to dokonce i zelenou!! Zničehonic, ze dne na den se jí to objevilo - do té doby kadila světle žlutá míchaná vajíčka. A první den této změny byla také jednorázově ve stolici krev.
Hrozně jsem plašila, byl udělán výtěr - vyšel negativní. Na moji žádost byla ještě udělána kultivace stolice - taky negativní.
Pak se jí to ze dne na den upravilo na tmavě žlutou „hořčici“, kaká od té doby jen 1× denně. Takže - buď to to byla nějaká alergie na to, co jsem já snědla nebo šlo o nějakou vývojovou etapu… :nevim:
Jinak je po celou dobu veselá, prospívá, v pohodě.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.10.11 11:24

Díky všem. Dnes zase kakala krásný vajíčka. Tak taky myslím, že to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
29.4.12 19:25

vodová stolice u 7týdeního kojence

--ahoj, náš 7týdenííí mimik má vodou stolici, je to normální??? je plně kojena.. a cím to může být??? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.4.12 21:21

my mame taky vodovou stolicku, ale krasne oranzove barvy, tak to prikladam za „vinu“ probiotikam. Jinak malej kaka tak 3× denne a dr. rikala, ze tekuta muze byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí