Odmítá kaši!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
24.8.06 20:51

Přesnídavku jsem vlastně taky zkoušela přimíchat, ale to taky neprošlo :) ale to co psala Vera je dobry napad, urcite to nebude tak sladky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
25.8.06 15:35

Holky četly jste ten článek na který odkazuje Lina, co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.8.06 18:52

Povídálko,článek jsem četla a několik prvních názorů maminek a z některých mně běhá mráz po zádech :cry: A k té kaši-já mám dobrou zkušenost se Sunarkou,začínali jsme mléčnou s rýží a kukuřicí a nyní vede jogurtová s jahodami,ta je fakt mňam,samozřejmě slazená,jako všechny kaše.Ale na to jsem rezignovala.Zas nedostává slazené pití a přesnídávky bez cukru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
25.8.06 22:09

Povídálko,

článek jsem si právě přečetla, ať si každý dělá, co chce, ale když jsem si pořizovala dítě, bylo mi jasné, že se holt dost dlouhou dobu nevyspím tak, jako předtím. Nehodlám Aničku odstavit jenom proto, že se to hodí mně. V noci pořád kojím 2× a přitom chodím na 2 - 3 dny v týdnu do práce, přičemž vstávám ve čtvrt na šest. Ale naučila jsem se kojit v polospánku a okamžitě zase usnout, takže se docela vyspím. Své dítě nebudu rozmazlovat, ale z regulovaného pláče se mi trochu zvedá žaludek.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
28.8.06 10:36

Článek jsem přečetle a souhlasím.
Hlavně s tím, že se usínat a spát dítě jako skoro vše ostatní prostě musí naučit.
Naše malá řvala od narození jako tur hlavně přes den, v noci jen tak 3-5 krát, postupně se to zlepšovalo, byla jsem prostě tak grogy, že než jsem se probrala a šla ji konejšit, tak usnula, manžel tvrdí, že to trvalo tak 5-10 minut.
V půlroce šla do vlastního pokoje s chůvičkou a tam spí mnohem lépe, od 8m celou noc od osmi večer do šesti do rána, někdy i déle. Kaši večer má ráda, na spaní neměla bohužel vliv.
Neumím spát přes den, v noci se prostě pořádně vyspat potřebuju a myslím, že pro dítě jsem mnohem cennější odpočinutá než jako zoufalá troska co běhá po nocích po domě a uspává. Dlouhodobá únava nikam nevede, tak leda ke kolapsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí