Co dáváte miminkům PÍT ?

174
23.8.06 14:36

Co dáváte miminkům PÍT ?

Ahoj !
Vím, že kojené mimi žádnou další tekutinu údajně nepotřebuje, ale já jsem zjistila, že ona ta flaška s pitím dokáže miminko i na nějakých pár minut zabavit :oops: a když je člověk s mrňouskem celý den sám, tak to fakt pomůže. Krom toho i na procházce se to hodí, když je to 10min domů a kojit chcete až doma, ale dudlík už k umlčení nestačí.
Amálka se mně ale po granul.čaji osypala, fenykl prý taky není dobré dávat, tak co jim do té flaštičky dát ? Dáváte miminkům něco pít ? :?:
Předem díky za odpověď !
Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
23.8.06 14:38

Pepi pije kojovodu, nic jiného už teď ani nechce :lol:
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
23.8.06 14:48

Naší Elišce je 10 měsíců a od začátku příkrmů pije jen kojeneckou vodu, čaj nechce, ani granulovaný ani jiný.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
23.8.06 14:49

Jestli to chces na to zabaveni, tak urcite jen vodu, nebo neslazeny caj. Kdyby zuzlala dyl flasku se stavickama a jinyma sladkyma vecma, tak se ji muzou kazit zoubky-az je bude mit.
My jsme zacali s voudou az pul roce zaroven s prikrmama a mel ji az do roku. Obcas sice dostal neco jineho-ale on se jen napil a pustil tu flasku-nemel ji v puse misto dudliku a ted uz pije temer vse-vodu, mleko, caje, stavy-stridame to.
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
23.8.06 16:12

Od 4. měsíců můžeš dát Dětský bylinný čaj od Lerosu.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
23.8.06 20:04

Miška pije kojo vodu a teď občas i z kohoutku a když jsme někde venku a já si dávám mattoni nebo jinou vodu tak mu musím dát taky :D, čaje nechce - ještě tak šípkový, ale ten zas pěkně barví, takže jsem ráda, že mu chutná ta čistá voda :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.8.06 09:05

Ahoj, mala pije MM a vodu (Dobra voda,Rajec,kojenecka…co je po ruce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
24.8.06 13:48

Camillo, já jsem taky dávala kojeneckou vodu (asi od 4. měsíce, když malá začala pít sama z vany při koupání :lol: ), na to zabavení to stačí a miminkům chutná, pokud je předtím nenaučíš na sladké. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.8.06 20:56

MOC DÍKY za názory ! Budeme na vodě :lol:
Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...