Laparoskopie - cysta

474
23.8.06 10:01

Laparoskopie - cysta

Ahoj holky,
jsem 3 tydny po druhem porodu a bohuzel se mi ve 20tt objevila 6×7cm velka cysta na vajecniku. Puvodne mi ji chteli pri cisari odstranit, ale nakonec se dr. rozhodl, ze mi radeji udela po sestinedeli laparoskopii, tak jsem z toho cela vydesena, nebyla jste nahodou nektera na laparoskopii? Take chteji hospitalizovat i malou se mnou kvuli kojeni a z toho mam taky strach, jestli nebude plakat (cizi prostredi..) v te dobe ji bude cca 8 tydnu. Furt na to musim myslet, nejdriv ten cisar a ted jeste laparoskopie. Vse mi budou delat v Podoli.

Diky predem :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
23.8.06 11:24

Ahoj,
já jsem byla na laparoskopii 3× a můžu říct, že se po ní zotavuje dobře (musí být ale dobře provedena). Vůbec se neboj, protože tě uspí a po zákroku ti tam zůstane akorát malá jizvička. Po laparoskopii slepáku pouští třetí den domů a člověk je celkem fit. Malá bude v pohodě když budeš v pohodě ty, abys na ni nepřenášela stres. Já jsem ležela s malou ve 3 týdnech v nemocnici týden a celkem jsme to přežili. Takže držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
23.8.06 12:14

Po laparce jsem mohla klíďo za dva dny domů, nic mi nebylo. Císař je horší :wink: Škoda, že to neudělali při jednom.. Buď ráda, že ti vůbec tu malou tam vezmou. Mně to ani nenabídli a ni se mě nikdo nezeptal, jestli kojím. Je fakt, že Domča už byl větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
23.8.06 13:35

Simi,

nic si z toho nedělej, určitě to zvládneš. Taky mám laparoskopii za sebou, ale to jsem ještě neměla mimi, tak nemůžu poradit jak to zvládnou s mimískem, ale určitě to nějak půjde. Jen nechápu proč ti to neudělali rovnou.

Drž se, jsi statečná. Kdyby něco ozvi se a probereme to zase přes SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
23.8.06 13:44

ahoj holky, diky moc za prispevky, pri cisari cysta odstranit nesla, cysta je dost velika a tak se dr. bal, aby nepraskla a nedostalo se mi jeste neco do delohy, laparoskopie je pry setrnejsi a jistejsi. snad to zvladneme, jde mi hlavne o malou, aby moc neplakala kdyz bude beze mne a vubec, aby tam na ni byli hodny :?: jinak taky doufam, ze premluvim toho dr., abych mohla prijit az v ten den operace a ne o den driv, snad mi predoperacni vysetreni udelaji driv :?: jeste jednou diky, moc vsem:!

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarik78
23.8.06 13:47

test

test

• Citovat
  • Upravit
6.5.20 21:49

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jsem po operaci laparoskopii měla jsem cystu 14mm, a také mam nepravidelné měsíčky tak mi pani doktorka poradila že mi můžou propíchat vaječníky tak sem souhlasila, operace proběhla bez problémů, ta operace byla 4 dubna a muj doktor řekl ze sex mohu mít 29 dubna tak jsem si říkala že to bude v pohodě. Měsíčky jsem měla mít pred 4 dnama a bolí mě v podbřišku což si myslím že není v pořádku. Nedtalo se to někomu z vás? :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí