Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
jsem 3 tydny po druhem porodu a bohuzel se mi ve 20tt objevila 6×7cm velka cysta na vajecniku. Puvodne mi ji chteli pri cisari odstranit, ale nakonec se dr. rozhodl, ze mi radeji udela po sestinedeli laparoskopii, tak jsem z toho cela vydesena, nebyla jste nahodou nektera na laparoskopii? Take chteji hospitalizovat i malou se mnou kvuli kojeni a z toho mam taky strach, jestli nebude plakat (cizi prostredi..) v te dobe ji bude cca 8 tydnu. Furt na to musim myslet, nejdriv ten cisar a ted jeste laparoskopie. Vse mi budou delat v Podoli.
Diky predem ![]()
Simona
Ahoj,
já jsem byla na laparoskopii 3× a můžu říct, že se po ní zotavuje dobře (musí být ale dobře provedena). Vůbec se neboj, protože tě uspí a po zákroku ti tam zůstane akorát malá jizvička. Po laparoskopii slepáku pouští třetí den domů a člověk je celkem fit. Malá bude v pohodě když budeš v pohodě ty, abys na ni nepřenášela stres. Já jsem ležela s malou ve 3 týdnech v nemocnici týden a celkem jsme to přežili. Takže držím pěsti.
Po laparce jsem mohla klíďo za dva dny domů, nic mi nebylo. Císař je horší
Škoda, že to neudělali při jednom.. Buď ráda, že ti vůbec tu malou tam vezmou. Mně to ani nenabídli a ni se mě nikdo nezeptal, jestli kojím. Je fakt, že Domča už byl větší.
Simi,
nic si z toho nedělej, určitě to zvládneš. Taky mám laparoskopii za sebou, ale to jsem ještě neměla mimi, tak nemůžu poradit jak to zvládnou s mimískem, ale určitě to nějak půjde. Jen nechápu proč ti to neudělali rovnou.
Drž se, jsi statečná. Kdyby něco ozvi se a probereme to zase přes SZ.
ahoj holky, diky moc za prispevky, pri cisari cysta odstranit nesla, cysta je dost velika a tak se dr. bal, aby nepraskla a nedostalo se mi jeste neco do delohy, laparoskopie je pry setrnejsi a jistejsi. snad to zvladneme, jde mi hlavne o malou, aby moc neplakala kdyz bude beze mne a vubec, aby tam na ni byli hodny
jinak taky doufam, ze premluvim toho dr., abych mohla prijit az v ten den operace a ne o den driv, snad mi predoperacni vysetreni udelaji driv
jeste jednou diky, moc vsem:!
S.
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jsem po operaci laparoskopii měla jsem cystu 14mm, a také mam nepravidelné měsíčky tak mi pani doktorka poradila že mi můžou propíchat vaječníky tak sem souhlasila, operace proběhla bez problémů, ta operace byla 4 dubna a muj doktor řekl ze sex mohu mít 29 dubna tak jsem si říkala že to bude v pohodě. Měsíčky jsem měla mít pred 4 dnama a bolí mě v podbřišku což si myslím že není v pořádku. Nedtalo se to někomu z vás?
![]()