Odmítá mi kaši
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mavo,podobný problém jsem měla s Adámkem.Až do roku a půl nesnědl nic,co obsahovalo kousku,dávil se s tím,neuměl to spracovat,přestože měl zubů dost.
Vše jsme důkladně mačkali,jedl hlavně kaše.Po roce a půl nastal ze dne na den zlom.
Ještě bych vytrvala.Každé dítě je jiné a každé jindy zralé polykat kousky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mavo a mate spolecnou snidani? Nebo je starsi ve skolce a mala ji sama? Jestli jo, jedla bych aspon s ni. A nedavala vsechny ovecky, ale dala je na talir a vydavala po jednom. I sobe. Jinak tezko rict, kdyz nepises, jak to u vas probiha… ![]()
Mne dela prostredni jeste ted obcas to, ze chleba dukladne svlikne, i maslo seskrabne a chleba necha. Ted se to teda lepsi diky skolce. Ale driv jsem ji musela krajet chleba na kousky a dalsi dat az potom, co prvni snedla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti mají různé chutě … začni prostě dávat něco jiného, lehčí verzi oběda nebo cokoli, časem se to třeba může změnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snídáme společně, když není malej ve školce tak snídají spolu, jinak jíme spolu mi dvě. Udělám ji do láhve UM a na malý talířek dám kostičky chleba /suchý, s máslem/. Většinou to strčí do pusy, vyplivne a naháže ze židličky na zem. To udělá i s ostatními kousky. Ale s většíma soustama podle mě problém nemá. Když jí dám rohlík, je schopna ho skoro půlku ožužlat a sníst. To ale jen v kočárku nebo autě.
Dám jí čas, nic jiného mi nezbývá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, tak to jsme meli podobny, az na to, ze nase mala seskrabala vse, co bylo namazano. Ale ted uz to fakt dela minimalne
, chce to vydrzet, a zkus ji to dat po jednom kousku. Jinak s tim rohlikem taky, ja jsem mela za to, ze ho snedla a pak jsem ho nasla lehce ohryzanej a oschlej pod stolem… no hlady neumrou a jednou se to nauci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nás nehrozí umrtí hladem, je pořád přisátá na mém MM, hlavně v noci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit