Odmítá mleko...co mám dělat?

Anonymní
12.7.19 09:50

Odmítá mleko...co mám dělat?

Ahojky mám dceru skoro 6 měsíců a už tak dva měsíce nechce pít skoro žádné mléko a tak ji dávám skoro furt teď už víc prikrmu máte zkušenost? asi ji prestalo mléko chutnat jak ji prikrmy ale teď má mít stravu založenou na mléku ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
12.7.19 10:01

Cauky, syn kolem půl roku taky odmítal mléko… bylo to šílené, jedine kdy pil mliko, tak v noci normálně. Řešila jsem s doktorkou a je potřeba, aby měl 3 mléčné dávky za 24 hodin. Dávala jsem kaši, bílý jogurt a v noci to mliko. Zhruba v 10M se to zlomilo a naopak chtěl mliko před spaním, kdy začal pít 200 ml a v noci ho pije pořad a má už rok, naopak teď jak vidí, ze se děla mliko, tak už skotači, jak se na nej těší 8o do 18 bude v noci vstavat na mliko :lol:

Nabizej, nenut, můžeš změnit značku teď s tím pokracovacim mlikem. Kupuju Kendamil a ten nadherne voní i chutná, když jsem začala dávat, tak vypil tenkrát trosku víc… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
12.7.19 10:11

Též bych nepřestávala nabízet… Nějak tu chybějící složku ale musíš vykompenzovat (jogurt, kaše)… Nezkusila jsi třeba pro začátek do příkrmů přidat trochu UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
12.7.19 10:14

Obe holky mi tohle delaly, ja zas naopak. Mleko 7-10 dnu nedala. A pak se chytly obe a pily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
12.7.19 10:37

Michala bych prasek um do prikrmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
12.7.19 10:38

Nebo mu ta um nedela dobre, muze mit reflux atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 12:19
@Pocahonta píše:
Též bych nepřestávala nabízet… Nějak tu chybějící složku ale musíš vykompenzovat (jogurt, kaše)… Nezkusila jsi třeba pro začátek do příkrmů přidat trochu UM?

To sem ještě nezkousela děkuji za typ

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí