Odmítnutí PCR testů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.10.21 13:43

Jako zdravotníkovi je mi to už celkem šumák, kdo se očkuje a kdo ne, i když si myslím své. ale ať to aspoň nerozšiřují. přiděláváte nám práci!!! ať už v akutní fázi nebo potom s následkama. léčit tyhle lidi bohužel musíme a ještě poskouchat blbé řeči. za mě se dost projevila povaha lidí kolem a s takovou,,kamarádkou,, bych si moc co říct neměla.

• Citovat
  • Upravit
35326
23.10.21 13:44
@misuled píše:
Tvoje kamaradka je mi uplne ukradena, ale jako zensky, sorry, proc by nemela zustat doma a vylezet to, proc by to mela sirit? Prijde mi fakt komicky, jak az s covidem prisla ta obrovska vlna solidarity. Uz mesic se lecim s virozou jako spousta mych znamych. Predstavte si, vubec nikde nehlasili, ze jsou nemocni, proste jsou doma a leci se cajem. Kdybych mela covid, tak si reknu Tak a ted pujdu a vsude to roznesu?

Protoze je clovek infekcni uz pri prvnich priznacich, kdy jiste doma nelezela a uz mohla nekoho nakazit? Asi nebude tak ferova, aby je aspon upozornila, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9282
23.10.21 13:47

@eva valoi myslím si, že je hloupá :D
Kdyby šla na test, měla by půl roku klid od testování. Ale když se chce raději zavřít doma a dělat jako že nic :nevim: její problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.10.21 13:49
@Anonymní píše:
Jako zdravotníkovi je mi to už celkem šumák, kdo se očkuje a kdo ne, i když si myslím své. ale ať to aspoň nerozšiřují. přiděláváte nám práci!!! ať už v akutní fázi nebo potom s následkama. léčit tyhle lidi bohužel musíme a ještě poskouchat blbé řeči. za mě se dost projevila povaha lidí kolem a s takovou,,kamarádkou,, bych si moc co říct neměla.

OK. Takže mně přinesl covídek syn ze školky, otestovala jsem si ho sama dřív, než mi volala hygiena (na popud ze školky, že tam mají případ). Tj. o cca pět dní dříve jsme se všichni zalígrovali doma a nenakazili jsme jedinýho dalšího člověka.
Já nahlásila kontakty 14 dní podle instrukcí z hygieny. mimochodem ti lidé z hygieny, co mi volali, byli velice slušní a příjemní. Pak jsem se dozvěděla, že jsem svině, co udává, protože jsem nahlásila lidi (jediné, co museli udělat bylo, nechat si vytřít nos, nemuseli ani do karantény, protože během kontaktu jsme měli respirátory).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
23.10.21 13:52

@mroe tak rozhodne, to je jasny, ze nikomu nezavolala. A ze teda zakladatelka to od ni vi, ze jsou pozitivni. Asi to uplne netaji. Prijde mi proste na hlavu postaveny, jak tady ciziho cloveka perfektne znate. Kdyz mely deti nestovice, taky jsem to napsala lidem, se kterejma jsme se potkali. A vubec jsem na to nepotrebovala hygienu, aby to zaridila za me. On kazdej, kdo neni ockovanej, neni nutne d*bil, to jen pisou na novinkach.

Příspěvek upraven 23.10.21 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.10.21 13:52

Kdyby byli vsichni zodpovedni a slusni, tak zadnou Hygienu nepotrebujeme :nevim:.
Neni nic slozityho si udelat test, zavrit se doma a obvolat kontakty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.10.21 14:00

@Lucie_Sx Řekla bych, že je to tak půl na půl. A ohledně té hygieny, ti nezodpovědní se podle jejich rad a nařízení stejně chovat nebudou.
Baba přišla k zubaři s tím, že má nařízenou karanténu, tak si obíhá doktory.
Baba v Lidlu telefonuje, že už jí to nebaví doma v karanténě, tak vyrazila na nákupy…
Atd., atp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
23.10.21 14:11
@misuled píše:
@mroe tak rozhodne, to je jasny, ze nikomu nezavolala. A ze teda zakladatelka to od ni vi, ze jsou pozitivni. Asi to uplne netaji. Prijde mi proste na hlavu postaveny, jak tady ciziho cloveka perfektne znate. Kdyz mely deti nestovice, taky jsem to napsala lidem, se kterejma jsme se potkali. A vubec jsem na to nepotrebovala hygienu, aby to zaridila za me. On kazdej, kdo neni ockovanej, neni nutne d*bil, to jen pisou na novinkach.Příspěvek upraven 23.10.21 v 13:57

Pokud nejde na test, ktery by ji zajistil pulrocni klid, jaky k tomu ma duvod? V podstate jsou dve moznosti…bud to chce tajit a pak asi kontaktum volat nebude, nebo je proste a jen hloupa. Tak dobre, neni nutne de.bil, ale hlupak. Lepsi? Nebo ty mas nejake jine vysvetleni, ktere nepostrada logiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.10.21 14:16

@mroe Ona to má podle mě v rámci nějakého programového boje proti systému. Něco jako Volný a Bojko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12572
23.10.21 14:23
@Luboš P píše:
Existuje termín „sebevražedná tvrdohlavost“, jsou prostě lidé co raději zemřou, než by připustili, že se mýlí. Toto existovalo i před covidem, ale teď se to více rozšířilo. Podezírám některé, kteří svým starým rodičům tvrdí, že covid neexistuje a očkování je hloupost, z toho, že se těší na dědictví.

Presne to psal nejaky dr. u korona pacosu, maji dejchak pomalu umiraji, klidne oba rodice, ale deti i oni jsou schopni koronu popirat i obhajit neockovani..je to jejich boj kdyby pritom nenakazili x lidi kteri to kvuli nim chytnou taky, klidne naockovany senior, ktety byl neci rodic..tem neockovanym popiracum bych nechala lecbu cvakat. Fakt uz mam plne zuby pi. tomcu kvuli kterym bude nejspise zase vse zavrene..alespon vite komu nadavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
23.10.21 14:25

Ono možná kdyby dělali na odberovych místech testy za slin místo toho aby lidem rvali špejli až do.. Tak by na ty testy chodilo víc lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
23.10.21 14:27
@eva valoi píše:
@mroe Ona to má podle mě v rámci nějakého programového boje proti systému. Něco jako Volný a Bojko. :think:

Ok. V tom pripade stale plati druha moznost. Ten programovy boj proti systemu ji bude neco stat, uplne zbytene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
23.10.21 14:29
@karkarka píše:
Ono možná kdyby dělali na odberovych místech testy za slin místo toho aby lidem rvali špejli až do.. Tak by na ty testy chodilo víc lidí.

Ale prosim te…zhyckani chudaci, kterym jeste v zivote nic vazneho nebylo, kdyz se boji takove hlouposti… Kdyby to byla gastroskopie nebo bronchoskopie, tak nereknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.10.21 14:34

V mém okolí to tak dělají ÚPLNĚ všichni, nikdo se neudává, když to zjistí doma samotestem. Normálně zavolají lidem, se kterými byli v kontaktu a jsou zodpovědně doma. Nám se covid celou dobu vyhýbá, ale až to přijde (a je jasné, že se všichni dočkáme), uděláme to stejně. Určitě dodržíme karanténu, nikdy v životě bych ji vědomě neporušila, ale nevidím důvod se někam hlásit. V celé rodině krom dětí jsme všichni očkovaní, covid nepopíráme, od začátku vše dodržujeme, ale už mi to také přijde jako přehnaná hysterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
23.10.21 14:37
@mroe píše:
Ale prosim te…zhyckani chudaci, kterym jeste v zivote nic vazneho nebylo, kdyz se boji takove hlouposti… Kdyby to byla gastroskopie nebo bronchoskopie, tak nereknu…

Prosit mě nemusíš. Já na pcr z nosu byla jednou a díky. Opakovat to fakt nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí