Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@eva valoi píše:
@Lucie_Sx Řekla bych, že je to tak půl na půl. A ohledně té hygieny, ti nezodpovědní se podle jejich rad a nařízení stejně chovat nebudou.
Baba přišla k zubaři s tím, že má nařízenou karanténu, tak si obíhá doktory.
Baba v Lidlu telefonuje, že už jí to nebaví doma v karanténě, tak vyrazila na nákupy…
Atd., atp…
Moje dítě má taky narizenou karanténu, kvůli neockovane nakazené učitelce. Všechny děti ze třídy zdravé, test negativní, karanténu nedodržujeme, na to nemám čas. Dcera se mnou chodí do práce, nebo je u babičky, u kamarádky. Dnes například u spolužačky na oslavě. A proč by taky tyto děti měli sedět 14dnu zavřené doma, stačí že nemuzou do školy.
@misuled píše:
@mroe a ze mi neodpovis nikdy na to, proc ji soudis, kdyz vubec nevis nic okolo…
Ja ti odpovedela nekolikrat. Soudim, ze je hloupa. A duvod jsem uz uvedla taky nekolikrat. Ze to nechapes nebo nechces chapat a hloupym argumentem obhajujes jeji jednani, neni muj problem.
@Alušáček píše:
Moje dítě má taky narizenou karanténu, kvůli neockovane nakazené učitelce. Všechny děti ze třídy zdravé, test negativní, karanténu nedodržujeme, na to nemám čas. Dcera se mnou chodí do práce, nebo je u babičky, u kamarádky. Dnes například u spolužačky na oslavě. A proč by taky tyto děti měli sedět 14dnu zavřené doma, stačí že nemuzou do školy.
No, tohle bude v pohode, pokud tvoje dite nenakazilo pulku deti na oslave. Ostatni rodice nebudou mit mozna pochopeni pro tvoje jednani, az s nimi vsichni budou sedet doma pres podzimni prazdniny.
@Alušáček Tak nás by asi v práci hnali sviňským kokem, vodit tam dítě v karanténě.
@mroe
soudis, ze je hloupa
to je skvelej argument.
Tedy zakladatelko, z internetoveho IQ testu vyhodnoceneho na zaklade tebou dodanych velmi osekanych informaci, je tva kamaradka hloupa.
@Alušáček píše:
jo, to je super. Četla jsem o případech, kdy byl ten test po pěti dnes negativní, na konci pozitivní. Proto je karanténa 14 dní.
@misuled Je to známá. A chytrá opravdu moc není. Její argumenty typu, že když má někdo rakovinu, tak taky nemusel nosit v autobuse ochranu dýchacích cest apod. Na to se nedalo nic říct.
Příspěvek upraven 23.10.21 v 15:48
@mroe píše:
No, tohle bude v pohode, pokud tvoje dite nenakazilo pulku deti na oslave. Ostatni rodice nebudou mit mozna pochopeni pro tvoje jednani, az s nimi vsichni budou sedet doma pres podzimni prazdniny.
To jsou všechno děti z jedné třídy, všechny jsou negativní a karanténu mají nařízenou do konce příštího týdne. ![]()
@vokishka píše:
jo, to je super. Četla jsem o případech, kdy byl ten test po pěti dnes negativní, na konci pozitivní. Proto je karanténa 14 dní.
Naštěstí už bude zkrácená na 7dnu. Oni normální pracující lidi, si těžko můžou dovolit být 8 X za rok v karanténe s dítětem kterému nic není.
@Alušáček píše:
@mroe… Vidis, ta hloupa na test nesla, ale je zavrena doma… Bezinfekcni na zaklade ockovani nebo v jednu chvili negativniho testu si tu vesele behaj mezi lidma. A povidej mi neco o zodpovednosti
@eva valoi píše:
@Alušáček Tak nás by asi v práci hnali sviňským kokem, vodit tam dítě v karanténě.
Mě v práci potřebujou a dítě je negativni
Navíc u nás v práci jsme všichni očkovaný, na rozdíl od nezodpovednych učitelů.
@misuled píše:
@mroesoudis, ze je hloupa
to je skvelej argument.
Tedy zakladatelko, z internetoveho IQ testu vyhodnoceneho na zaklade tebou dodanych velmi osekanych informaci, je tva kamaradka hloupa.
To neni argument, proboha. Argument je to, co se pise za slovem protoze…
Je tohle vubec mozny? Hele, byt tebou, tak snad radsi mlcim, dostavas se postupne svymi prispevky nekam na jeji uroven. Uz asi chapu, ze byste si rozumely.
@Alušáček píše:
Naštěstí už bude zkrácená na 7dnu. Oni normální pracující lidi, si těžko můžou dovolit být 8 X za rok v karanténe s dítětem kterému nic není.
No jo, to by me zajimalo, jak by reagoval tvuj zamestnavatel, kdyby mu tvoj dite nakazilo pul kancelare…
@eva valoi píše:
@misuled Je to známá. A chytrá opravdu moc není. Její argumenty typu, že když má někdo rakovinu, tak taky nemusel nosit v autobuse ochranu dýchacích cest apod. Na to se nedalo nic říct.
Dalo. Ze je hloupa, kdyz nevi, ze narozdil od rakoviny je Covid infekcni. Ale je to jedno, asi by to stejne nepochopila… Ale az bude nadavat, ze si musi platit testy, nebo, nebo ze nikam nemuze, muzes ji vpalit, ze je hloupa, ze mohla mit pul roku hajeni. Na prachy slysi vsichni, i hloupi. ![]()
@mroe píše:
No jo, to by me zajimalo, jak by reagoval tvuj zamestnavatel, kdyby mu tvoj dite nakazilo pul kancelare…
Můj zaměstnavatel mě v práci potřebuje, dobře ví proc tam je dítě se mnou. Dite je nagativni, my jsme v práci všichni očkování a komedie kolem kovidu už nás nebaví. Pozornost by se měla zaměřit na nočkované zaměstnance škol, kteří komplikují dětem a rodičům zivot, na neockovane důchodce kteří obihaji Kauflandy.