Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Doporučuji během léčby antimykotiky nasadit i hlívu ústřičnou(3 měsíce), pomáhá s imunitou a od té se odvíjí i odolnost při léčbě..
Pro informaci jsem si těch nohou všimla teprve včera pac jsem zacejtila vyklajici nehet. Prase fakt nejsem a jako zeptala jsem se o radu, a nepotřebují tu číst nějaký urážky. V bazénu jsem Fakt nebyla
jsem doma na MD. takže opravdu… zajdu si k doktorovi
Děkuji ostatním za pomoc a slušné reakce ![]()
@nyki111 píše:
Pro informaci jsem si těch nohou všimla teprve včera pac jsem zacejtila vyklajici nehet. Prase fakt nejsem a jako zeptala jsem se o radu, a nepotřebují tu číst nějaký urážky. V bazénu jsem Fakt nebylajsem doma na MD. takže opravdu… zajdu si k doktorovi
Děkuji ostatním za pomoc a slušné reakce
Promiň, ale to fakt ještě podporuje to, co si o tobě myslím ![]()
Takových nohou si všimnout až v tomto stádiu? Hm, tak když nejsi prase, tak na sebe totálně kašleš ![]()
@Šmoulice no tak nejspíš Kašlu no
od posledního stříhání nehtů na nohou mě fakt nenapadlo že mi začnou odpadat
..či že by s nima něco bylo. To jsem řešila zase nehty na rukou
Nedelejme z toho haló…zajdu si stím ať mám nehty jako dříve tak v klidu…nejsem určitě jediná koho překvapily nehtiky ![]()
@nyki111 píše:
Nedelejme z toho haló…zajdu si stím ať mám nehty jako dříve tak v klidu…nejsem určitě jediná koho překvapily nehtiky
Já bych zašla i k obvodnímu a nechala si udělat odběry, jestli třeba nemáš cukrovku nebo nedostatek minerálů.
Děláš si z nás srandu?? Jako od posledního stříhání nehtů??? To sis jako nevšimla, že máš totálně žlutý a ošklivý nehty, to není od posledního stříhání, tipuju, že to máš minimálně rok..fakt nechutný, nebo to vezmi před kožním na oční..a začni o sebe trošku dbát, protože si neumím představit, že ležím v posteli s dítětem, natož s mužem a nepropadám se hanbou..
@mmanolka píše:
Děláš si z nás srandu?? Jako od posledního stříhání nehtů??? To sis jako nevšimla, že máš totálně žlutý a ošklivý nehty, to není od posledního stříhání, tipuju, že to máš minimálně rok..fakt nechutný, nebo to vezmi před kožním na oční..a začni o sebe trošku dbát, protože si neumím představit, že ležím v posteli s dítětem, natož s mužem a nepropadám se hanbou..
Třeba si je stříhá jednou ročně…
Nedivila bych se tomu…
@Šmoulice jako nechci být hnusná, ale připadá mi to tak, já když ráno ty fotky viděla, tak sem myslela, že ten dotaz je vtip..bych se hanbou propadla to i nafotit.. a ještě argument, že sem na MD..já taky čekám čtvrtý dítě, ale nevidím důvod, proč se chovat jako čuně, jen proto, že nechodím momentálně do práce ![]()
evidentně puberta cloumá, protože jinak byste to přestali rozvádět a vyvolávat nesmyslnou urážející debatu
na můj účet, když píšu že při posledním stříhání jsem si fakt ničeho nevšimla, tak to tak je
a dál o tom přemýšlejte jinde a přestaňte tady furt něco rozvádět
vím, že je neděle, takže se nudite, ale to není můj problém, tak táhněte ven na čerstvý vzduch a nevyvolávejte zbytečné hádky
které vám stejně nevyjdou, já jsem klidný člověk
Omg, píšu jak a co a píšu to popravdě, nejsem už ve věku kdy si budu vymýšlet pohádky abych nezapusobila jak idiot. Myslela jsem že tohle je stránka pro dospělé rozumné lidí co pomůžou, dají radu, info, kde sezenu diskuzi a zkušenosti lidí na určitou věc…a ted jsem fakt v úžasu…
@mmanolka @Šmoulice - vás prosím, Běžte sekyrovat a urážet jinam. A zdá budete pokračovat v diskuzi, tak oční by jste potřebovali spíše vy…:-) děkuji mějte se hezky ![]()
Mě to tedy taky přijde jako plíseň a mohu Vám doporučit biodeur chytrou houbu. Je to přírodní, nehuntuje organismus a pomohla skvěle manželovi při zápachu nohou (plíseň v meziprstí) a babíčce s deformovanými nehty díky plísni. Sice to chvilku trvá nez to odroste, ale pomohlo to skvěle! A z ostatních si nic nedělejte…Občas má někdo potřebu urážet…
No myslím si, že kdyby zakladatelka věděla, že je to plísen, asi by to řešila, ne? Nakonec mně se něco podobného taky udělalo, a nejdřív jsem si dost dlouho myslela, že se mi prostě mění nehty věkem, to snad taky může být. Oni staří lidé mají ty nehty jiné, co vím. No tak jsem si to myslela taky. Pak to začalo zlobit jinak a bylo jasno - hurá na kožní. Asi tak. Každý prostě nemusí vědět, jak vypadá plísen nehtů. Takže slušnost by na škodu nebyla.