Odpadávají mi nehty

26
30.10.16 03:04

Odpadávají mi nehty

Mam díry v nehtech a sami mi odpadávají, na ruce už jeden odpad a pod ním byl nový a na nohách začínají…...co to je proboha? Vitamíny už jsem začla brát… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
30.10.16 03:53

Prijde mi to jako plisen. V tom pripade je nutne vycistit telo, hlavne streva. Omezit cukr a bilou mouku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
30.10.16 05:55

Na nohou jasná plíseň, nechápu, jak se můžeš ptát, co to je..jako takhle to nechat zajít, okamžitě na kožní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
30.10.16 06:57

Já když vidím nehty v takovémto stavu, tak si říkám, jaký ten daný člověk musí být prase, aby to nechal dojít takto daleko :zed:
Sorry jestli se tě to dotklo, ale tohle je fakt hnus. Doufám, že nechodíš na bazény a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.10.16 07:16

Minimálně to na nohách je plísňové onemocnění.

Mazejte na kožní a nejspíš to bude chtít i imunologii a pak dostanete systémová antimykotika. Krémy se to nepodaří zaléčit, minimálně je potřeba narušit strukturu nehtu a pak to lakovat antimykotickým lakem na nehty. Ten je ovšem na předpis. A to že to máte na rukách i na nohách je divné.

Vážně neváhejte, může to být příznak něčeho složitějšího, co vede k oslabení funkčnosti na periferiích - tedy na špičkách prstů. Pevně doufám, že to tak není, ale než se to vyloučí, tak s tím je potřeba počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
30.10.16 07:16

Je to plíseň. Na tohle ti žádné vitamíny nepomůžou ani žádné mastičky z lékárny.
Objednej se na kožní a ideálně ať ti dá nějaké tablety (název neznám, třeba někdo bude vědět). Bral je můj táta, je to svinstvo na játra, ale jediné mu pomohly a nehty má jak miminko. A to se trápil s plísní od vojny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.16 08:18

Na nohách 100% plíseň, běž za kožní, udělá ti seškrab nehtu a pošle na rozbor.
Pak nasadí výživu a mastičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.10.16 08:48

WOW, plíseň jak Brno… Na ruce se ti mohla přenést z nohou, pokud jsi s nimi při ošetřování byla v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.10.16 08:54
@Šmoulice píše:
Já když vidím nehty v takovémto stavu, tak si říkám, jaký ten daný člověk musí být prase, aby to nechal dojít takto daleko :zed:
Sorry jestli se tě to dotklo, ale tohle je fakt hnus. Doufám, že nechodíš na bazény a podobně…

To není o praseti, to je o nákaze, se kterou se můžeš setkat kdekoli v bazénu, sauně, páře i v botech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.10.16 08:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
30.10.16 09:00
@pannda píše:
To není o praseti, to je o nákaze, se kterou se můžeš setkat kdekoli v bazénu, sauně, páře i v botech…

Jojo a pak s tím nebudeš nic dělat a necháš to dojít až do tohoto stádia. Budeš se s tím producírovat dál a chytne to kvůli nezodpovědnosti dalších x lidí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.10.16 09:03
@Šmoulice píše:
Jojo a pak s tím nebudeš nic dělat a necháš to dojít až do tohoto stádia. Budeš se s tím producírovat dál a chytne to kvůli nezodpovědnosti dalších x lidí :roll:

To už je věc druhá…že to nechá dojít tak daleko. I se mnou vždy cloumá vztek, když v létě na koupáku potkám tolik starších lidí s nehezkýma nehtama, ale co naděláš.. Ale chytám se prvního nařčení, žeje prase!!! to není o hygieně, ale o nákaze a možná i náchylnosti k onemocnění(cukrovka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
30.10.16 09:08
@pannda píše:

Tak za den se ti to takhle rozsáhle fakt neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.10.16 09:09
@Ice79 píše:
Tak za den se ti to takhle rozsáhle fakt neudělá…

No to ne…je to o přístupu k sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.10.16 09:11

Doporučuji během léčby antimykotiky nasadit i hlívu ústřičnou(3 měsíce), pomáhá s imunitou a od té se odvíjí i odolnost při léčbě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí