Odpanění bez sexu

Anonymní
6.12.21 22:53

Odpanění bez sexu

Dobrý večer, chci se zeptat, přítel je můj první. nikdy sem s žádným chlapem nespala, ale přesto jsem byla proste „odpaněná“…jak je to možné? Při sexu s ním mi netekla krev ani mne to nebolelo. Ale ještě před ním sem si mohla normálně prstit i s hračkama-ani těma sem se ale neodpanela. Nejsem troll myslím to vážně :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5144
6.12.21 23:45

Odpanena jsi nebyla do prvniho sexu. Ne kazda krvaci, ne kazda ma hymen, nektere se protehne pri sportu, nebo pri sexu to ani nepocitis. Ale panna jsi dokud nemas sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.21 23:46
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chci se zeptat, přítel je můj první. nikdy sem s žádným chlapem nespala, ale přesto jsem byla proste „odpaněná“…jak je to možné? Při sexu s ním mi netekla krev ani mne to nebolelo. Ale ještě před ním sem si mohla normálně prstit i s hračkama-ani těma sem se ale neodpanela. Nejsem troll myslím to vážně :?

Kazdy panenskou blánu mít nemusí. Mohla sis to narušit u tamponama. Můj první sex byl též bez krve a bez známek panenské blány ani to nebolelo. Pokud tě nic nebolí tak je vše v pořádku. Případně ti poradí gynekolog a prohlidne tě.

• Citovat
  • Upravit
72725
7.12.21 10:40

Narušit blánu lze mnoha způsoby.. ale je to pořád první sex, spíš buď ráda, že to nebylo utrpení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
7.12.21 10:47

"Bylo by fajn, kdyby se konečně, v 21. století, přestala řešit takováhle blbost, jako je "panenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
8.12.21 18:17

V čem je problém? Třeba máš blánu hodně pružnou, tak se prostě přizpůsobila hračkám a penisu. Měla bys být ráda, že nemáš bolesti. Dívala ses vůbec, jak to u tebe vypadá? Nebo jsi ji nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
12.12.21 20:46

Buď ráda, že jsi projetá, a že jsi s tím neměla žádné potíže, jako některá jiná děvčata. Nad tím, jestli se blána roztrhla hračkou, při prstění nebo s přítelem, nepřemýšlej. Teď se můžeš s přítelem milovat bez překážek tak často, jak to máte rádi. Dbej ale na to, aby měl vždy oblečený kondom, protože jenom tak nebudeš mít strach, že se stane nehoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.9.22 20:54

Jo já často masturbovala s pomůckami větších velikostí a u prvního sexu jsem to skoro ani necítila :? tak by mě zajímalo, jak to mám s odpanenim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
30.9.22 10:14

Jestliže jsi měla sex, tak je jasné, že už panna nejsi. O tom, kdy se blána roztrhla, nepřemýšlej, to už dnes nezjistíš. Teď musíš jen používat kondomy. Nauč se milovat při menstruaci, v té době je otěhotnění skoro nemožné, takže se nemusíš bát, kdyby se punčoška roztrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.25 13:12

Ahoj, chci se zeptat, prstil jsem svojí přitelkyni docela dlouho a pak jí to bolelo že si nemohla ani sednout, v noci mi pak napsala že krvácí a dnes. ráno že už nic žádná krev, je ještě panna. co to znamena´?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
30.3.25 15:02
@user6547775 píše: Více

Mozna jsi ji protrhl blanu, proto to krvaceni. Ale pokud nemela nikdy styk, panna je prece porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí