Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Odpanena jsi nebyla do prvniho sexu. Ne kazda krvaci, ne kazda ma hymen, nektere se protehne pri sportu, nebo pri sexu to ani nepocitis. Ale panna jsi dokud nemas sex.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chci se zeptat, přítel je můj první. nikdy sem s žádným chlapem nespala, ale přesto jsem byla proste „odpaněná“…jak je to možné? Při sexu s ním mi netekla krev ani mne to nebolelo. Ale ještě před ním sem si mohla normálně prstit i s hračkama-ani těma sem se ale neodpanela. Nejsem troll myslím to vážně
Kazdy panenskou blánu mít nemusí. Mohla sis to narušit u tamponama. Můj první sex byl též bez krve a bez známek panenské blány ani to nebolelo. Pokud tě nic nebolí tak je vše v pořádku. Případně ti poradí gynekolog a prohlidne tě.
Narušit blánu lze mnoha způsoby.. ale je to pořád první sex, spíš buď ráda, že to nebylo utrpení
"Bylo by fajn, kdyby se konečně, v 21. století, přestala řešit takováhle blbost, jako je "panenství.
V čem je problém? Třeba máš blánu hodně pružnou, tak se prostě přizpůsobila hračkám a penisu. Měla bys být ráda, že nemáš bolesti. Dívala ses vůbec, jak to u tebe vypadá? Nebo jsi ji nikdy neměla.
Buď ráda, že jsi projetá, a že jsi s tím neměla žádné potíže, jako některá jiná děvčata. Nad tím, jestli se blána roztrhla hračkou, při prstění nebo s přítelem, nepřemýšlej. Teď se můžeš s přítelem milovat bez překážek tak často, jak to máte rádi. Dbej ale na to, aby měl vždy oblečený kondom, protože jenom tak nebudeš mít strach, že se stane nehoda.
Jo já často masturbovala s pomůckami větších velikostí a u prvního sexu jsem to skoro ani necítila
tak by mě zajímalo, jak to mám s odpanenim no
Jestliže jsi měla sex, tak je jasné, že už panna nejsi. O tom, kdy se blána roztrhla, nepřemýšlej, to už dnes nezjistíš. Teď musíš jen používat kondomy. Nauč se milovat při menstruaci, v té době je otěhotnění skoro nemožné, takže se nemusíš bát, kdyby se punčoška roztrhla.
Ahoj, chci se zeptat, prstil jsem svojí přitelkyni docela dlouho a pak jí to bolelo že si nemohla ani sednout, v noci mi pak napsala že krvácí a dnes. ráno že už nic žádná krev, je ještě panna. co to znamena´?
@user6547775 píše: Více
Mozna jsi ji protrhl blanu, proto to krvaceni. Ale pokud nemela nikdy styk, panna je prece porad.
Dobrý večer, chci se zeptat, přítel je můj první. nikdy sem s žádným chlapem nespala, ale přesto jsem byla proste „odpaněná“…jak je to možné? Při sexu s ním mi netekla krev ani mne to nebolelo. Ale ještě před ním sem si mohla normálně prstit i s hračkama-ani těma sem se ale neodpanela. Nejsem troll myslím to vážně