Odplenkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81475
24.10.12 11:44

U nás pomohlo bez trenek úplně. nebo dokone úplně bez kalhot. slipy trenky neporovnám, syn měl jen trenky. Mladší si řiká stejně v trenkách bráchy jako v kalhotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.10.12 13:03

@Lenka512 no malymu bylo asi 18 mesicu kdy uz me to prebalovani prestalo bavit ale je sikulka meli jsme jen par nehod jinak nic =) a slipi nosi rad ted uz ma i boxerky a nevidim rozdil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.11.12 18:43

Ahojte, viem, ze to je uz milionkrat omielane, ale predsa len by som potrebovala trosku poradit, kedze som v tejto oblasti neskusena :D

maly ma 18 mesiacov. dnes bol treti bez plienky.
nehod vela. ale dost sa triafa aj do nocnika. ako uspech beriem, ze ked poviem cikaj a da sa mu,,tak cika. ked vidim, ze zacal cikat, tak poviem drz a on zastavi a pocka na nocnik.

problem je, ze po prvom rannom cikani vydrzi napr. 2 hodiny necikat, ale potom cika doslovne kazdych 10 minut. je to o nervy. myslite, ze sa to zlepsi? kedze zadrzat ocividne vie.

budem vdacna za kazdu radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
10.11.12 19:01

Ano zlepsi malemu se to zlepsilo ve dvou letech kdyz si zacal chodit sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.11.12 19:08

@věrka6 he he nestras, ze este pol roka bude ucvrkavat kazdych 10 minut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.12 19:25

Soldi, u nas to trvalo asi dva tri tyzdne. Viki bola taka nadsena za kazdu pochvalu, ze bola schopna vyzmykat kvapku aj po piatich minutach. A potom vykrikovala je tam vidis?
Teraz uz drzat vie, ale aj tak mam pocit ze za cely den nerobim ine, len umyvam nocnik. Kolkokrat donho pozriem, je tam nadielka :zed: Aspon ze kadi len raz do dna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
10.11.12 19:29

Myslim, ze asi jeste nebyl zraly a hlavne nemel tak velky mocovy mechyr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.11.12 19:34

A neměly byste nějakou radu i pro nás, když už jsem tady narazila? :-) malá bude mít 21.měsíců, zhruba o toho roku a půl zkoušíme sem tam na ten nočník-doborovolně si na něj sedne, už i vydrží chvíli sedět, už nezdrhá po vteřině :lol: totéž na záchod…ale jakmile ji tam posadím, tak se jí to nějak zastaví nebo co a neudělá tam nic, i když jsem těsně před tím viděla, že se chytá, že se jí asi chce…a jen sleze a za moment je počuraná…já nevím, proč to má takhle zablokované :nevim: dokonce ze začátku měla i zácpu kvůli tomu-tak tři dny ji bolelo bříško a nemohla se vykakat-prostě věděla, že by neměla do plinky, že by měla do nočníku, ale nešlo to…takže se nemůžeme nikam hnout :? myslela jsem, že to s ní pujde rychle-je strašně chápavá a chytrá…no tak zas je problém jinde no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.11.12 19:35

@Bábi Zlopočasná no, ale unho to nie je kvapka, ale vodopad. myslis, ze by pomohlo usmernovanie pitneho rezimu? lebo on pije stale. za den 1-1,5 litra hocikedy a to je v bdelom stave len cca 8-9 hodin.
a kolko mala ked zacala chodit sama? leonard si nevie dat sam dole teplaky.

@věrka6 mne maly vie vydrzat aj dlhsie, rve den rano vydrzal hodinu, vcera hodinu a pol a dnes uz dve hodiny. asi to vazne bude suvisiet s tym neustalym pitim :think:
myslim si, ze leonard zrely je, vie zadrzat aj pustit na poziadanie, skusam to len treti den, mozno som moc naroccna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.11.12 19:42

@Brusek ja inak postupujem podla takej metodiky, ze ako odplienkovat dieta za tyzden, poznas to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.11.12 19:47

Začala jsem pár dní zpět dávat 14měs. dceru na nočník, ona umí říct kaka (kakat) ale řekla to až to bylo v plence, takže na čurání ji teď dávám každou hodinu, 2× denně kaká to už mám vychytané kdy a když dojdeme z venku, po jídle a pití. Zatím se daří :dance:. Nevím za jak dlouho bude odplenkovaná, ale do léta bych byla vděčná.

Starší jsem přes den odplenkovala v 16měs. v noci se sama zrušila kolem 22měs. že plenku nechce, protože ji tlačí. Přes den oplenkovávání trvalo měsíc než to bylo ok a bez nehod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.12 20:17

Je fakt ze ked viac pije, tak ten nocnik plny, ked nema smad, alebo ja si nevsimnem ze nema vodu a ona nepyta, tak je v tom nocniku len trochu.
Ja som zacala koketovat s nocnikom asi v 18 mesiacoch, ale nesnazila som sa odplienkovat za tyzden. A tiez si myslim ze malej v jasliach vynadali ked sa pokadila, lebo vyse mesiaca mala hrozu jak z nocniku, tak z bobku.

Jo, a Viki je uz prakticky cez den bez plienky, ale teplaky dava dole necely mesiac. Aj to len niekedy, aj dnes revala a curala cez ne :zed: Ale my sme zacali odplienkovavat so zaciatkom leta, takze behala s holym zadkom. Oblecena kricala nocnik a potrebovala pomoct vyzliect. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
10.11.12 20:36

@Bábi Zlopočasná u nas koketovanie s nocnikom bolo bez efektu :) povodne som vobec odplienkovat neplanovala, latkujem, takze mi to je uplne jedno, ale videla som na Leonardovi, ze si to zacina uvedomovat a ked cika, tak niekedy robi ssssss. tak som si povedala, ze za vyskusanie nic nedam :) uvidim, ako to pojde dalej :) skusim mu davkovat to pitie, ze mu dam flasku raz za polhodinu a uvidim, ci nastane nejaka zmena.

inak pozeram, ze mas presne rovnaky rozdiel medzi detmi, ako vychadza aj mne (ak vsetko dobre pojde :srdce: )
ako to znasa Viki? ako to zvladas Ty? :D
je nieco na co si treba davat pozor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.11.12 21:08

soldi neznám, jinak bysme asi byli už bez plinek :lol: Se starším to taky trvalo dlouho. Taky jsem začala nějak kolem toho roku a půl přes léto, ale to byly scény-nebylo možné ho na ten nočník dostat, džel se mě křečovitě za nohu a ječel…tak jsem dala pauzu a pak týden před druhými narozeninami to prostě najednou nějak samo šlo, ani nevím jak. Ale budem zase zkoušet s malou trochu intenzivněji-zatím ji totiž ani nějak zvlášť nevzrušovalo, že se počurala-jen zavolala a bylo to. A včera když to bylo v teplácích, tak zůstala čučet, volala a bála se pohnout :lol: jsme se jí nasmáli :-) stála jak přibitá a bála se udělat krok, pak už ji to asi studělo, tak volala, že bolí :-) tak zkusíme zase víc trénovat, když už si to takhle víc uvědomuje. No v tu zimu je to na houbelec no-hned je všechno počurané a nestíhá to schnout, tak za chvíli není co oblíkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.12 21:38

No najviac musim davat pozor aby mi Viki nezahlusila Emi :mrgreen: Ziarli, castokrat opakuje „Emi do postielky, Viki k mamince“, ale Emilku chodi pusinkovat a objimat… najhorsie je, ked jej chce dat pusu na druhe licko… a vykrutit hlavicku :zed: Ale tesi sa, ze ma sestricku, aj ked neviem nakolko si uvedomuje co to znamena. Obcas ked Emi zaplace je pri nej skor ako ja. A casto ju chodi budit, lebo jej hadze hracky a jaci do ucha :zed:

Jednoznacne najhorsie zvladala dobu ked som bola v porodnici. Chodila za mnou s tatom na navstevu a odchod domov bezomna bol s miernou scenou a strasnym urazenim.

Ja sama som na gulku z milosti, Viki nespi cez den a Emi v noci. Aspon ze sa mi to druhe dieta podarilo „tabulkove“ a ked je najedena tak svoje tri hodiny v kuse chrni. Byt jak Viki co sa vyspala pri kojeni a medzi tym vrieskala tak som davno na psychiatrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze