Odplenkování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Elenloth Tak to je paráda
Já co půl hodinu jsem posazovala na nočník a to se vyčůrala a tleskala jako divá
Tedˇ chrní, tak uvidíme co odpoledne, ale to se zase chystáme ven, když je ještě sluníčko. Takže asi zase zítra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elenloth S medvídkama bych to mohla jako odměnou zkusit taky, protože dcera miluje medvědy atˇ jsou plyšový nebo gumový je to fuk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ![]()
Tak se jdu pochlubit s „pokrokama“
Dcera je na tom podobně jako u @Elenloth Dopoledne měla jednu nehodu a odpoledne bylo všechno v pohodě
Sice na mě hrála trochu divadlo s tím, že vykřikla číí, stáhla si punčocháče a letěla k nočníku, sedla si a po 3 vteřinách zase vstala, natáhla punčocháče a šla si po svých. Tohle udělala asi 3× po sobě a až pak se teprve vyčůrala
Zřejmě čekala jaká bude moje reakce
Tak teď nevim
Chápe, co se po ní chce nebo ne??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Křížek1 Ja myslim, ze chape, podle me to proste jen jeste neumi tak odhadnout a mysli, ze uz a pakzjisti, ze to jeste chvilku vydrzi a radsi prozkouma tu mamincinu skrinku
Maly to dela taky, doma i venku. Jeste teda nekdy tam trosku cvrkne a „nuti“ me to vynest a takhle jedeme po par minutach i petkrat za sebou
Pritom vim, ze vydrzi dyl, nekdy hodinu dve nejde a pak da „plny“ nocnik. Jsou to potvurky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Křováček Ne jen maminčinu skříňku, ale totálně všechno
Dnes dopoledne chvilku hlídal chlap a ten mi pak řekl, že si sama i řekla, že čííí a stoupla si k nočníku a čekala až ji táta svlíkne kalhoty
Tak to snad asi fakt začíná chápat
Uvidíme jak to bude pokračovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Křížek1 @Křováček Taky zkouším druhý den. Ale nastala dnes dopoledne změna. Počural si tepláky, vyslíkla jsem, posadila na nočník - nic. Šla jsem hledat další kalhoty a slyším „aa“, kouknu, sám si sedl na nočník a vyčural se. Tak jsem ho nechala s holým zadkem a normálně si zbytek dopoledne chodil sám. Za úspěšné vykonání dostane gumového medvídka. Jsem úplně čuměla. Když jsme to zkoušeli bez kalhot před 14 dny, tak byl počuraný celý obývák.
akorát teda nevím, kde se ty tekutiny v něm berou, protože mi přijde, že čurá strašně často.