Odpojení vody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
21.6.14 12:48
@Spokojení píše:
Bohužel i vodu mohou odpojit. Já čekám kdy mi přijdou odpojit elektriku. zálohy se sice platily, ale přišlo vyúčtování 68000. A na to nemám. Měla jsem jen rodčovskej příspěvek a teť jsem na pracáku. S elektrárnou se nedá na ničem domluvit. Vodárna by mohla být snad přístupnější. Zkuste tam zajít a domluvit se na splátkách.

proboha to jste platili zálohu tak stovku ne? Že máte takovej nedoplatek 8o

Příspěvek upraven 21.06.14 v 12:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.6.14 12:54
@Spokojení píše:
Už jsem to psala, můžu podat trestní oznámení, ale až po tom co to zaplatím. Dřív se se mnou nikdo nebaví. I tak je ale minimální šance že mi někdo pomůže. Omlouvám se, ale musím jít vařit, pak se tu ještě objevím jak budu mít chvilku

už koukám… tak ne malé zálohy ale asi se na vás někdo napojil..tak to je patálie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
21.6.14 12:57
@Anonymní píše:
Pracují, vybírat si moc nemůžou, bez vzdělání. A s kopou splátek dluhů na krku. Ty jsou pro ně přednější než inkaso. Každopádně řešit by to měli, protože dostávají do sra..rodiče.

a děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.6.14 13:01
@Anonymní píše:
Pracují, vybírat si moc nemůžou, bez vzdělání. A s kopou splátek dluhů na krku. Ty jsou pro ně přednější než inkaso. Každopádně řešit by to měli, protože dostávají do sra..rodiče.

No chudáci rodiče. Aby to nedopadlo jak tady kousek od nás před pár lety. Syn si chtěl otevřít nějakou diskotéku nebo co, tak si půjčil peníze a zastavil barák rodičů. Pak nesplácel a rodičům chtěli barák sebrat. No a chlap, než aby z toho baráku šel pryč, tak ho radši podpálil (i s manželkou uvnitř) a sám se oběsil. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
21.6.14 13:04

Vsechno se da resit, at okamzite vsichni naklusou do bezplatne pravni poradny a podaji navrh na oddluzenini, nez jim seberou decka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
21.6.14 15:07

@Spokojení proč jsi nechtěla aby udělali kontrolu vedení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
21.6.14 16:24
@Crystal87 píše:
Počkej..jak vykroutila? 8o Bože co je tohle za stát… :poblion:
Četla jsem to na czechfreepress.cz. Omlouvám se za mystifikaci, pitnou vodu za lidské právo uznala OSN. Článek zde:

http://www.czechfreepress.cz/…rika-cr.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
21.6.14 16:48
@Agness píše:
tak asi nějaký důvod tam byl…třeba vybudování přípojky, posílení trafostanice, vše potřebuje kolaudační rozhodnutí a spoustu povolení do kterých asi nevidíš…pochybuji, že by to dělali naschvál

Ale vidím, ne nebylo tam potřeba nic - tedy tvrdili, že je potřeba vyměnit kabel od sloupu k baráku, cca 5m kabelu k baráku a dalších cca 5 m po něm, že je potřeba na to vypsat výběrové řízení, bla, bla… tak ho vypsali, přijela firma a prohlásila, že ten kabel je nový, dělaný před asi 3 lety a že tedy nic měnit nebudou. Jo a tahle jejich „investiční“ akce visí již dalšího půl roku po zapojení v tom jejich systému, takže se díky tomu složitě řešilo povolení na čističku, protože nejsou schopni to označit za hotové a tedy pořád vykazují na našem pozemku oblast zájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný