Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pokud je to opravdu tak,tak bych se vším souhlasila a čekala až dotyčný pošle peníze a pak teprve vydala sedačku na cestu.Pokud peníze nepošle,tak je to myslím jasné
![]()
Ahoj, také jsem na bazoši prodávala nábytek a ozval se mi z Anglie nějaký p. Pariam Santip, nebo tak nějak a asi ve 4 mailu mi nakonec napsal abych na nějaký jeho účet zaslala zálohu na přepravu a poté mi ji s cenou za nábytek pošle … bla bla bla. Takže jsem z toho rychle vycouvala, podle mého soudu podvodník! Poslala bych 2000,– na pochybný účet a nábytek by mi zůstal, dovolání nikde. Takže opatrně ![]()
To je jasný,ale nevím prostě je to pro mě divný,nevím jestli tomu mám věřit a posílat jméno,adresu. Jsem podezíravá ![]()
je za 11000,–. jméno má v mailu michal kolar,což není moc anglické.
Zrovna včera mě to stejné povídala známá. Prodávala kočárek. Stejně, jako tobě přišla nabídka z ciziny. ˇˇRíkala, že na to kašle, protože se může stát, a prý se tak děje, že věc příjde třeba jako poškozená a oni mají právo peníze strhnou zpět z účtu. Takže, pak nemáš nic. No nějak jsem to neřešila, takže přesně nevím, co komu,jak, ale asi takhle.
Někde tu byla vloni diskuze, že je to většinou podvod, ale už nevím jak se jmenovala.
teď psal,že je z londýna,že jí chce opravdu koupit jelikož to není čínská výroba atd.
já na to stejně prdim,nechci mít nějaké problémy,za to mi to nestojí.
Tohle je velmi zname,je toho plny net.Je to podvod,uz hlavne to,ze chce kupujici po Tobe penize,no smesne.
já to právě neznám-slyším to poprvé,ale i tak nejsem z těch co takovým věcem věří. Peníze žádné po mě nechtěl.
Anonymní píše:
já to právě neznám-slyším to poprvé,ale i tak nejsem z těch co takovým věcem věří. Peníze žádné po mě nechtěl.
Ano,nechce,ale odepis a chtit je bude na 100%!To bude nasledovat v dalsich emailech.
Ahoj holky,poraďtě prosím. Mám na bazoši inzerát na prodej sedací soupravy a ozval se mi někdo asi z Anglie,píše mi anglicky,že chce koupit tu sedačku,že vypočítá kolik by to stálo pro lodní společnost,platba přes pay pal. Co si o tom mám myslet???Přece se mu to nemůže vyplatit?není to nějakej úchyl??