Odpovídají velikosti Tchibo?

1938
4.11.10 19:29

Odpovídají velikosti tchibo?

Ahoj, chci si koupit pro sebe mikinu a řeším, zda mi to nebude velké nebo malé. Standardně mám 38, ale někde mám 36. Tady jsem se měřila dle tabulky a měla bych mít 36. Jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
4.11.10 19:31

Zrovna včera jsem prohlížela 38 mikinu a přišla mi dost volná… taky mám 38, ale nebyla jsem si jistá. ale stejně se mi naživo nelíbila tak jako na obrázku, tak jsem ji nebrala. Takže mně přijdou ty velikosti malilinko větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
4.11.10 19:34

Já si tam na sebe kupuju jen pyžama, a ty jsou 36/38. A je mi skutečně, i když jsem 36 i 38. (Teď jsem 40. :evil: ) Jenže u pyžam to neva.
Většinou co jsem si zkoušela, že se mi líbí na netu, se mi v reálu na mně nelíbilo. Naopak moje sestra kupuje téměř výhradně Tchibo. Bez zkoušení bych si neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
4.11.10 19:39

Tchibo má trochu větší velikosti,ale tak velký rozdíl to není.Já si teda kupuju bez zkoušení a většinou mi to je,ale záleží co si kupuju,když vršek tak nezkouším,ale kalhoty musím,protože každý mají jinak vysoký pas a to je u mě problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverttka
4.11.10 19:46

Mě osobně je všechno z Tchiba větší dítěti taky, takže v tvém případě bych se 36 nebála :palec:

• Citovat
  • Upravit
1938
4.11.10 20:03

Tak super,DiKY!!! Ja si teda objednam 36. Je to fleeska, tak tam snad neni co zkazit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
4.11.10 20:15

No to snad ne :cert: Tak ja porad resila tu moji pitomou mikinu a nez jsem se rozhoupala, tak jsou vyprodany dve veci, ke kterym jsem tu mikinu chtela prihodit :cert: Utekly mi o hodinu. Takze mikinu si stejne neobjednam, pockam na pristi tyden a koupim si ji v obchode. Grrrrrrrr :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
4.11.10 20:35

Ja mam třeba pro malýho ted kabát a kalhoty vel 74/80 a ostatní má 86-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.11.10 20:50

Tak u Tchiba specialne pozor. Mam vel. 38, v lete jsem si koupila cyklisticky kalhoty a nenarvu se do nich. Tak jsem si ted koupila termokalhoty vel. 40 a padaji ze mne! :evil: Normalne pod ne oblecu v pohode dziny a jeste bych potrebovala pasek. Do tech cyklistickych se nenarvu ani omylem stale. Plataky vel. 40, ze mne padaji taky, nastesti maji snuru.
Nocni kosile…jednu mam 38 a je mi, ale tesna a na spani nic moc. Druhou mam 40 a je tak akorat. Ovsem mam i dalsi trika vel.36 a jsou mi v pohode. Uz mi to leze krkem a asi si po netu uz nic nekoupim. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
4.11.10 21:00

jee,asha,jeste zes to napsala,pac trpim „syndromem velryby“ :-? tj,ze jsem si koupila cyklokalhoty vel.38 a ja je na sebe nenarvu??A to prislo v dobe,kdy mi bylo naznaceno,ze bych teda uz fakt mohla se sebou neco delat :twisted: .Jsem zdesena,ze jsem na sebe nedostala(jinak beznou)38 :-P .A holky tu pisou,ze spis vetsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.11.10 07:26

No jak co vetsi, zalezi na strihu, takze ty jejich tabulky jsou na houby :-? Ty cyklokalhoty meli v lete, pak meli jeste i jiny, tak zalezi, ktery mas a jestli se budou lisit. Stalo se mi taky, ze jsem jeden rok koupila kalhoty, byly mi a za rok to samy cislo uz ne (vaha ani velikost se mi nezmenila), takze si myslim, ze to tam dost strili…asi zalezi i kdo to pro ne zrovna sije :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
5.11.10 13:44

Dnes mi prislo objednane zbozi z drivejska. Lyzarske kalhoty 36 jsou mi volnejsi, coz jsem chtela, aspon si pod ne muzu vzit termopradlo, popr muzu ztloustnout :lol: Kapsace mam taky 36 a taky jsou mi trochu volnejsi. Takze dle meho odzkouseni to maji o dost vetsi. Jinak co se tyka toho cyklo, ja si zase objednala v Bonprixu plavky a totez, nemohla jsem se do nich vubec narvat, totalni neopren. Pritom tam maji ty velikosti taky nadhodnoceny.
Kazdopadne ty lyzarsky kalhoty, jsem NADSENA!!! Uz chapu ty kombinezy pro deti, jak jdou na dracku! Koupila jsem si jeste kosilky, ty jsou taky super, krasne dlouhy, tak mi nebudou vylizat z kalhot a vse za uzasny peniz!! Takze ze me bude brzy maniak na TCM :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
5.11.10 15:26
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
5.11.10 22:52

Alenka ty lyžařské kalhoty máš teď z tý kolekce nový nebo jiný?Já bych taky potřebovala ale pořád váhám a nevím.Jak hodně jsou do pasu?
Mě dnes taky přišla malýmu kombinéza a jsem z ní nadšená,fakt to mají propracovaný a je mu trošku větší,ale do tý doby než bude sníh snad do toho doroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
6.11.10 08:58

Kalhoty mam ty z nynejsi kolekce. Do pasu jsou myslim hodne, vzadu trochu nahoru. Maji tam stahovaci pasky na suchy zip, neco podobnyho jak u deti ty stahovaci gumicky na knofliky. Ja mela za stejnou cenu jinou znacku, ale to byl naprostej sunt, kdyz to srovnam. Nic vypracovanyho.. Samozrejme uvidim jeste na svahu, ale uz ted jsem nadsena. Za tu cenu je to hodne muziky. Jestli chces, tak ti je omerim, nebo poslu nejakou fotku detailu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat