Odpustit kamoskam?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
1.6.09 15:08

Irena: zacat od zaciatku na „stare kolena?“ to bude pre mna nadludsky vykon :o) .....vytvarat si nove spomienky,nove zazitky, nove pribehy,na ktorych sa vieme zasmiat len my, lebo len pre nas nieco znamenaju.....A bojim sa,ze kazdy uz ma tie svoje kamosky…a pribrat do partie novu.....
Ospravedlnujem sa,len to na mna dnes nejako dolahlo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
1.6.09 15:10

a proc ne? pratelstvi nemusi trvat roky aby bylo kvalitni, jde predevsim o kvalitu lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.6.09 15:12

Len-til-kah: to je mi luto......a ked sa mozem opytat, nasla si si este kamosku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.6.09 15:14

Nat: dostala si ma,som zbabelec:o( Musim cloveka trochu viac spoznat,aby som sa mu zdoverila.....,prip.rozpravala o rodine…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
1.6.09 15:16

anavi byla jsem v podobné situaci. po třech letech pauzy slepený džbánek a věř, že vždy to bude mezi námi.. a ruku na srdce, s příchodem dětí a novými starostmi se už stejně moc nevzpomíná na dobu před X lety…málokdy.
a kamarádku novou si najdeš ani nevíš jak.. kontaktuj bývalé spolužáky, spolupracovnice, sousedky, prostě někoho, s kým sis dřív rozuměla a s kým máš něco společného..nebo tady v diskuzích podle svého bydliště…
já si tak nové kamarádky našla, není jich moc, ale zase je vztah čistý, ničím nezatížený.
uvidíš že to půjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
1.6.09 15:19

Anavi, k tomu hledani kamaradek - myslim, ze kvalitni kamaradku muzes potkat v jakemkoliv veku. Ja jsem napr. od te doby, co jsem na materske, prave pres Emimino (ale nejen tam) nasla par uzasnych lidicek, se kterymi se pravidelne stykam a vubec nevadi, ze nemame nejakou spolecnou minulost (tu si uz vytvarime tim, ze spolu travime cas ted).

Takze pokud ti je druzeni se s byvalyma kamaradkama proti srsti, nehrot to a urcite najdes jinou prima kamaradku, s detma je daleko jednodussi se seznamit, at je to treba MC, cviceni, plavani s detma atd., prilezitosti jsou mraky.

Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
1.6.09 15:20

mam to v zivote tak, ze mi do cesty vzdy NEKOHO nebo NECO postavi a stavi mi to tak dlouho, az to/ho konecne UVIDIM :)

a to o cem si myslim, ze uz nepoznam, nepotkam,nezaziju, prekona jeste neco lepsiho :)

asi to je jen v pristupu k zivotu, nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.6.09 15:25

Irena78: to su prave byvale spoluziacky.......s prichodom deti: vies, vydata som z partie len ja a dieta mam ja a teraz ta druha kamoska…pacilo sa mi raz za cas „vypadnut“ od kazdodennych starosti a radosti a opat riesit tie problemy zalubenia,co na seba, ktory chlap by stal v miestnosti za hriech/ vzdy len rovina teoreticka/:o) co nove v praci…ake plavky na dovolenku.....a pod.
dakujem, ze sa mi pomahate.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.6.09 15:26

Ono taky podle me zalezi na tom, ze jste byly particka holek :wink: A ze jich je na tebe „vic“. Mozna bych zkusila se setkat, treba jen s tou jednou a popovidat si. Pak treba uvidis, ze to za to opravdu nestoji, ale treba to bude fajn, vyrikate si to. Jestli to bylo opravdu skvele kamaradstvi, tak bych to jen tak nezahazovala.. Ale treba s tou jednou to pujde a s temi ostatnimi uz ne, uvidis…
Mela jsem vybornou kamaradku na VS, celych 6 let i rok potom, jednou jedna kamoska rikala, ze ona rikala, ze.....bla bla....... a ja se na ni za to nastvala, ona na me, proste nemluvily jsme spolu minimalne 5 let, ani jedna nemela potrebu to te druhe vysvetlit.. :roll:
Loni mi napsala, ze se ji narodila holcicka, me se narodil Domca, zacaly jsme tak jako opatrne, smsky, navstevy… no a dnes si zrovna piseme e-maily, abychom se domluvily na hospode, jdou i kluci ze skoly, piseme si skoro stejne jako tenkrat, smeju se tady, co piseme za blbiny.. :P
Dalsi kamoska z VS, co mi byla jako svedkyne na svatbe se mi letos odcizila, ani nevim proc, mozna kvuli novemu klukovi, mozna proto, ze jeste nema deti a nezajima ji to, co ted delam… fakt nevim 8) A je mi to lito, ale zatim nemam tu potrebu ji porad kontaktovat a upominat, treba se to taky casem zlepsi, treba ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.6.09 15:28

Jandulka: nechcem sa stazovat,ale byvam v takej odlahlej stvrti,ze som na materskej stretavala len pani na dochodku …pokecali sme to vies,ze ano…,ale nestacilo mi to …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.6.09 15:30

nat: ze ty si nejaka moja spoluziacka?????? :o))))))))))) Ano ,je to v pristupe k zivotu…a teraz som asi dolu.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.6.09 15:32

ZelvaVeruna: dakujem za tip......................mozno to skusim…ja som len chcela pocut od nich ,ze to prehnali......,ze bol zly vplyv mesiaca,alebo co ,proste cokolvek......,ale nie absolutny nezaujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
1.6.09 15:33

Dakujem vam,opat mam o com premyslat…
ste zlate,este raz dakujem, musim koncit…
Pekny zbytok dna
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
1.6.09 15:39

Ahoj,
za sebe… ja mam pamet taky sloni (kdo uz to tu psal?) a na tvem miste bych se sesla s tou jednou kamoskou, co te po letech kontaktovala. Date kafe a uvidis. Ale asi bych chtela vysvetlit CO se tenkrat stalo a PROC se chovaly tak, jak se chovaly. :nevim:

A co se tyce novych kamaradek, ja tu nasla diky stejnemu TP bezvadnou partu holek, po tech trech letech si sverujeme o svych rodinach uplne vsechno a s tema, co ziji v mem okoli, se pravidelne vidame a rikam jim vic, nez kamaradkam z VS, se kteryma se (protoze nemaji deti nebo maji jiny zivotni rezim) holt nevidam tak casto. Chce to jen chtit, dobrych lidi je vsude plno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
1.6.09 15:39
:)

no clovek je vzdy rozcarovan, kdyz najednou zjisti, ze veci ktere povazoval za samozrejme jsou proste jinak a ze mozna nebyly takove jake si je celou domu namlouval. Nekdy to holt boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová