Odrážedlo pro velké dítě

2249
10.9.14 21:27

Odrážedlo pro velké dítě

Ahoj!
Potřebovala bych koupit takové to koloodrážedlo pro našeho tříleťáka. Jenomže je strašně velký, má cca 108 cm. A nevím, jestli ty běžné (kolo)odrážedla (např. Yedoo), pro něj nebudou malé. Nemáte někdo zkušenost? A do jaké velikosti dítěte vám odrážedlo vydrželo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
10.9.14 21:33

Nebude, da se zvedat jak sedlo, tak riditka. Mala ma tak metr a ma ho porad dole. Tedy trosku vic, ale porad je tam rezerva klidne 15 cm. Uz chce ale kolo se slapkama, asi by to zvladla, ale ja nechxi, je moc tezke a neskladne. Jsou ji taky skoro tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
10.9.14 21:33

@alviola My ted koupili „malemu“ first bike. ted mu budou 2 a ma 95 cm a stejne jsem mu tam dala redukcii na snizeni, spatne se mu na to nalezalo. Rychle se na tom naucil, uz krasne drzi rovnovahu. Sedadlo jde jeste hodne zvednout, takze myslim, ze i pro toho tveho by to bylo ok. Napis primo vyrobci, meli by vedet do kolika cm je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
10.9.14 21:35

Díky moc. Asi to stejně nakonec půjdeme koupit někam do obchodu. Syn totiž donedávna bojkotoval i motorku a naučil se na ní jezdit teprvy před pár měsíci v miniškolce. A teď vidí u sousedů kolodrážedlo, tak teda že by na tom jako chtěl jezdit :-) Ale na kolo, ho nempžeme dostat ani heverem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
10.9.14 21:36

@alviola Ahoj máme doma taky tříletého a tky docela velkého měří 103cm a koupili jsme mu na odrážedlo jako kolo a docela na tom jezdí jako divoch až jsem se ho musela naučit vodit na vodítku aby mě nevjel pod auto :-))
a brali jsme to na stránkách www.funkids.cz v oddělení odrážedla a ted ho mají za necelých 900,– má i stojánek a malej si ho aspon hezky postaví a uklidí… tak koukni a uvidíš. a ještě to má prostor na nohy jako koloběžka a malej když jede z kopce tak na to dá nohy a krásně drží stabilitu. tak si myslím jako dobrá příprava na kolo…:-)
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.9.14 21:40

Holka má asi 105, má odrážedlo Davídek.. sedlo nemá úplně nahoře, ale na kolečkách-dvanáctkách vidím, že už je to tak akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.9.14 21:43
@alviola píše:
Díky moc. Asi to stejně nakonec půjdeme koupit někam do obchodu. Syn totiž donedávna bojkotoval i motorku a naučil se na ní jezdit teprvy před pár měsíci v miniškolce. A teď vidí u sousedů kolodrážedlo, tak teda že by na tom jako chtěl jezdit :-) Ale na kolo, ho nempžeme dostat ani heverem :-)

to má stejný vývoj jako dcerka, v tomhle má zpoždění.. motorku vzala na milost někdy ve dvou letech, když ji zvládala dobře, pořídili jsme Puky koloodrážedlo-má průměr kol asi desítku, když ji bylo malé, tak toho Davídka a teď už má i kolo šlapací, ještě s postranními kolečky, jinak by se nenaučila šlapat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
10.9.14 21:44

Tak já doufám, že to odrážedlo bude jenom na krátkou dobu a příští rok už taky přejdeme na kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.9.14 21:45

@alviola doporucuji tuto stranku: http://www.neobycejne.cz/…-c22_0_1.htm my naopak hledali co nejmensi odrazedlo, ktere vydrzi co nejdele a na techto strankach jsme vybrali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
10.9.14 21:45

Malej ma 110cm nejsou nam jeste ani tri a jezdi na odrazedle Velamos :)s riditky i sedatkem se da taky posouvat http://www.sportmen.cz/…E-12/d16744/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
10.9.14 22:07

Puky LR XL, podle mě nejvyšší odrazedlo co se vyrábí. Všichni mají sedlo max 47cm a tohle má 55. Hmotnost 5,5kg. Řídítka má taky polohovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
11.9.14 11:35

Jen takový nápad, nechcete jít už u tříleťáka do kola?
108 má náš pětileťák an na firstbiku si to nedovedu představit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
11.9.14 12:10

@Lama Lama U nás to nehrozí. Dcera má 100cm a 13kg, neušlápla by to. Na odrážedle moc doted jezdit nechtěla a nechceme odrážedlo vynechat, aby se prvně naučila rovnováhu a pak k tomu přidáme „jen“ to šlapání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.9.14 21:08

@Lama Lama Což o to, my bychom chtěli, ale malý nechce. Jak jsem psala výše, teprve nedávno se jakžtakž naučil jezdit na motorce. Malé kolo máme, ale vůbec na to nechce. Ale začal teď koukat po sousedovic klukách na tom koloodrážedle, takže bychom to vyzkoušeli. Chtěla jsem to objednat přes internet z bazaru, ale asi zajdeme do obchodu a vyzkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí