Odrážedlo Puky mrl ve 22 měsících?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrazedlo puky mrl ve 22.mesici?
Ahoj, chci poprosit o radu. Synovi je 22 mesicu, ma jen 83-4cm. Na motorce uz radi a suprove jezdi cca pul roku a kdekoliv vidi kolo-odrazedlo, nemuzu ho dostat pryc, je pohybove sikovny. Problem je ve vysce odrazedla, na trhu jich malickych moc neni. Chtela jsem pro nej First bike, ale nedosahl plne na zem, tak jsem se rozhodovala mezi puky a strider…puky se mi libi, ze je snadnejsi nasedavani. Myslite, ze mu teda nebude velike? Vsude pisi od 85cm ???? To by mu jeste 1-2cm chybely, tak ted nevim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Beluska2015 píše:
Ahoj, chci poprosit o radu. Synovi je 22 mesicu, ma jen 83-4cm. Na motorce uz radi a suprove jezdi cca pul roku a kdekoliv vidi kolo-odrazedlo, nemuzu ho dostat pryc, je pohybove sikovny. Problem je ve vysce odrazedla, na trhu jich malickych moc neni. Chtela jsem pro nej First bike, ale nedosahl plne na zem, tak jsem se rozhodovala mezi puky a strider…puky se mi libi, ze je snadnejsi nasedavani. Myslite, ze mu teda nebude velike? Vsude pisi od 85cm ???? To by mu jeste 1-2cm chybely, tak ted nevim…
Myslím, že ho zvládne. Měli jsme pro malou taky od necelých 2 let(ona byla teda vyšší), ale kamarádka to stejné, malá prcek a jezdila…a u toho first biku jde myslím ještě dokoupit nějaký adaptér na ještě větší snížení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beluska2015 divali jsme se na to uplne nejmensi puky, malej dosahl krasne a slo dat dolu jeste o jeden cm, pred nesicem a pul mel u dr 80 cm, jen mu to neslo hned jezdit protoze ma teprve rok a pul
tak jsme jeste nekoupili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tak to jste me potesily!!! Snad to tedy zvladneme, ja uz ho objednala a bala jsem se, ze brzy. Stare odrene totiz prodavaji kolem cca 1200 a nove mam za 1800.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strider se mi taky moc libi a asi by o vydrzelo dyl, ale zase to nasedani pro zacatek…no uvidime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bude ideální a vydrží klidně do čtyř let. Naši kluci na něm jezdili do poslední chvíle, nejmladší (3 a 3/4) stále. A když nejede, dobře se nese v ruce (v podpaží). Nejlepší investice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co rikate na elektric.auto? Taky me laka, ale hodne lidi mi to rozmlouva, ze deti nemaji pohyb a ze je to stejne nebavi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beluska2015 Neteř ho má, leží v koutě ladem, jednou za pár dní se u něj zastaví zmáčknout tlačítko k přehrání písničky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahaaa, tak na tom fakt neco bude…dle poute na autodromu a ruznych auticek v nakuonich centrech bych soudila, ze budou deti nadsene, ale kdyz to maji holt doma, tak uz je to nelaka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beluska2015 Máme odražedlo Kosmík Galaxy, nejnižší poloha sedla je 30 cm. Dcera je prcek a jezdí na něm od doby, kdy má 80 cm.
Elektrické autíčko moc nepoponeseš, má velmi omezenou dojezdovou vzdálenost (limitace kapacitou baterie) a dítě v něm nemá pohyb. Na spěstření někde na pouti nebo v herně ok, ale domů bych to (navíc za ty prachy) nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavne vlastne nevim, jak to delaji lide v bytech, kdyz je nutne auta dobijet…tahaji auto po schodech, aby ho dali do nabijecky? ????????♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit