Odrážedlo s brzdou nebo bez?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrážedlo s brzdou nebo bez?
Ahoj, podělte se prosím o vaše zkušenosti, jestli je brzda na koloodrážedle nezbytná? Vybírám naše první koloodrážedlo, enduro už je nám malé. Četla jsem hodně názorů, že dítě brzdu stejně neumáčkne a automaticky brzdí nohama. Odkdy případně je schopné brzdu používat?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mala brzdi od 2 a pul. Nedovedu si predstavit ty boty kdyby nemela brzdu
ale taky zalezi jaky mate teren, u nas to byl samy kopec…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje malá se taky naučila brzdit záhy potom, co odrážedlo dostala (2,5 roku) a velmi mě to překvapilo, taky jsem myslela, že to neumáčkne… Takže myslím, že brzdou nic nezkazíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se jezdilo na odrážedle od 2r a 1 měsíce a brzdila brzy poté, dnes (3r) s přehledem. Nosíme superfity boty, takže kdyby mi je odrovnala, odrovná to i mě. Já kupovala cíleně s brzdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame First Bike s brzdou od 1 roka a 8 mesiacov a brzdime od 1 roka a 8,5 mesiacov. Za mna, rozhodne s brzdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, mohli byste mi prosím poradit, jakou značku koloodrážedla byste vybrali? Chceme ho pro syna je mu 25 měsíců a měří 87 cm, takže by to chtělo něco pro menší děti. Určitě chceme s brzdou a rádi bychom se vešli do 1000 Kč. Existuje vůbec nějaké takové? Děkuju za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
odrážedlo
Odrážedlo určitě stačí bez brzdičky, stejně dítko neví, co s tím má dělat ![]()
Mrkni se tady http://www.alternativni-cyklistika.cz/…e-odrazedlo/ - jsou tam dobrý rady, jak vybrat.
- Citovat
- Upravit
Ahojky my máme sice s brzdou , ale dcerka 3,5 roku raději brzdí nohama . Jezdí i na kole s přídavnými kolečky , ale do školky na odrážedle - super !!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, muž včera koupil dceři Authora za 2600,–
, ale bez ruční brzdy, je jí 2,5. Bydlíme na rovině, je opatrná. Co myslíte, máme to vyměnit
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Genovesa ze začátku bude jezdit opatrně, ale pak jak na to příjde, tak možná budeš i ty ráda, že tu brzdu má a že ji používá
a bude mít aspoň návyk na kolo že se brzdí i brzdičkou v předu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pvmr píše:
@Genovesa ze začátku bude jezdit opatrně, ale pak jak na to příjde, tak možná budeš i ty ráda, že tu brzdu má a že ji používáa bude mít aspoň návyk na kolo že se brzdí i brzdičkou v předu
u nás teda ten návyk na brzdičku v předu je o hu.bu. Ve předu je u kola brzda na přední kolo a zatím díky brzdě z koloodrážedla odmítá brzdit protišlapem.
U nás teda kluk dlouhou dobu na rovince brzdu nepotřeboval. Nejezdil jak pošuk, je na tohle dost opatrný. Až kolem 3. roku jí začal používat víc. Ale to už zase přecházíme na kolo.
- Citovat
- Upravit
@lucenka proto jsem psala tam to i brzdičku, je jasné, že na kole musí brzdit protišlapem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit