Odřená stehna a pocení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
26.6.19 10:19

Ty navěky jsem ani neznala. bjonak kolegyní funguje tuhý deodorant, četla jsem i lubrikant, že se dá použít.
Letos jsem tlustá těhotná a datum se vyhýbám. Vyhovují mi lehké kalhoty.
Ta tloušťka je strašná, teď vidím, jak to omezuje.
Nedělám tlustou z tebe zakladatelko, jen si chci postěžovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.19 10:29

@g.sandova v pohode ja mam nadvahu ale tu nejak neresim jsrm po 2detech az pujdu makat tak snad ty kilca pujdou dolu. inkdyz jsem byla stihlejsi tak se mi stehna otiraly o sebe proste stavba nohou mirne do X. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2801
26.6.19 10:35

Jak již bylo řečeno, bandeletky, popř. mazat mastným (olej, krém). Jinak jen pro odlehčení, všimly jste si, že bandeletky fotí většinou na stehnech, která se v létě určitě neodírají? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.6.19 10:36
@Anonymní píše:
@g.sandova v pohode ja mam nadvahu ale tu nejak neresim jsrm po 2detech az pujdu makat tak snad ty kilca pujdou dolu. inkdyz jsem byla stihlejsi tak se mi stehna otiraly o sebe proste stavba nohou mirne do X. :roll:

Tak jasně, záleží na typu postavy. Jako to shodla, já to schofils po každém těhotenství o po věřím jsem byla normální. Cvičení mi hrozně pomohlo. Pak se zo nějak zvrhlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
26.6.19 10:40

Používám tuhou Rexonu, do podpaží a na vnitřní strany stehen. Pomáhá mi to stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22494
26.6.19 10:43
@Anonymní píše:
@EMicina muzu vedet jaky s bonprixu si objednavate???

https://www.bonprix.cz/…elir-931714/#…

Jen pozor, tedy je to můj náhled, neobjednávat zbytečně velké.
Prodávají po 3 kusech.
Mně se osvědčily.
Jsou delší. nevadí mi to, protože letní šaty nosím pod kolena nebo ke kotníkům. Mini nenosím.

Příspěvek upraven 26.06.19 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
26.6.19 10:45

Kupte si lékařskou vazelínu. To používají sportovci proti odřeninám na dlouhých štrekách. Nesmyje ani pot, voda a vydrží opravdu dlouho.

• Citovat
  • Upravit
5178
26.6.19 10:49

@g.sandova @hopsalka Ono to vůbec není o tloušťce. Mně se stehna dřely i když jsem měla 55kg na 164 cm. Paradoxně se mi dřely víc, než teď, když mám výrazně víc kg (na stejné cm :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22494
26.6.19 10:51
@Anonymní píše:
Ahoj prosim co pouzivate abyste nemeli odrena stehna??? :( detsky pudr nefunguje deodotant taky ne…mate nejake spodni pradlo muzete mi neco doporucit nohy nemam moc tluste ale soupou sr mi o sebe. a jeste jedna vec co pouzivate mezi prsa abyste se nepotily mam je vetsi a jak jsou u sebe tak porad mokro. a deodorat nic moc.diky :nevim:

Na pocení mezi prsy, tak to neporadím.
Vložit látkový kapesník a měnit?
Fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
26.6.19 10:52

Normálně zajdi do Hmka nebo Cačka a kup si pánské boxerky s delší nohavičkou. Vyjde to mnohem levněji než ty kalhotky s nohavičkou a jsou strašně pohodlné. Pod sukní si fakt nikdo nevšimne, že máš pánské spodní prádlo.
Díky tomu konečně můžu nosit v létě šaty a naprosto bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
26.6.19 10:56

Ja nosím přes kalhotky obyčejné pánské trenýrky, skvěle sají pot a stehna se nedotýkají. Jsou bavlněné, delší nohavička a pod sukní nejsou vidět. Ale nenosim mini ani úplně obepnute sukně :think:
Bandaletky mi vadi jak jsou těsné, mám raději volnou bavlnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.6.19 11:19

Bandaletky :palec: i kvůli nim jsem začala více nosit sukně, do té doby vlastně nikdy, vadilo mi jak se dřou ta stehna. Jsou sice dražší ale fakt se to vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.19 11:34

@Bídžej @Raduna-Raduna no tak to me nenapadlo :palec: :think: urco vyzkousim :dance: diky :D

• Citovat
  • Upravit
470
26.6.19 11:36
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
26.6.19 11:39

Tuhej deodorant :palec:

• načítám...