Odřená stehna a pocení

Anonymní
26.6.19 09:40

Odrena stehna a poceni????

Ahoj prosim co pouzivate abyste nemeli odrena stehna??? :( detsky pudr nefunguje deodotant taky ne…mate nejake spodni pradlo muzete mi neco doporucit nohy nemam moc tluste ale soupou sr mi o sebe. a jeste jedna vec co pouzivate mezi prsa abyste se nepotily mam je vetsi a jak jsou u sebe tak porad mokro. a deodorat nic moc.diky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1645
26.6.19 09:45

Doporucuji bandaletky.. ;) Jsou to takove ochranne pasy na stehna. Delaji hladke ale i krajkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177

Nemám s tím osobní zkušenost, ale v prodejnách s prádlem mívají takové pásky proti tření stehen, vypada trochu jako vršek samodržících punčoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
26.6.19 09:46

Tuhy antiperspirant Dove nebo Rexona na vsechno vyjmenovane, me to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.6.19 09:50

Kdyz jsem potrebovala zafungoval tuhy antiperspirant, v nouzi nejvyssi jsem si ustrihla silonky, tak aby nelezly ze sukně, ale byla jsem v klimatizovane budove, ven bych v tom v lete fakt nesla…nebo proste nenosit sukne/saty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22482
26.6.19 09:51

Vnitřní stehna si namažu indulonou. Nebo jakýmkoliv krémem. Nosím v kabelce. Když je třeba, namažu znovu. Miluju v létě chodit v šatech!
Nebo spodní kalhotky s delší nohavičkou - aktuální mám ze zásilkové služby BONPRIX. Mají i na Petrklíči. Doporučuji.

Tření stehen není vyloženě otázka síly (tloušťky stehen). Mé štíhlé mamince se třela také.
Bandaletky jsem ještě nevyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
26.6.19 09:59

Pudr mi funguje, ale nedavno jsem se po holeni namazala bambuckym maslem a bylo po problemu :lol: Stejne bude fungovat jakykoli mastnejsi krem/olej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
26.6.19 10:02

Nohavickove kalhotky z lindexu- k nezaplaceni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
26.6.19 10:03

Ahoj,

přidávám se k zastánkyním Bandaletek - čili pásků na stehna. Většinou jsou hezké, krajkové, takže ani nevadí, když z pod sukně, či šatů vykouknou :mrgreen:

Já si tedy sem tam máznu na stehna olejíček, nebo krém a pomáhá to :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.19 10:08

Bandaletky jsem nezkousela tuhy deodorand jen niveu dove ani rexonu jsrm taky nevyzkousela olejicky to se mi delaji pupinky hlavne po detskem. indulonu srm taky nezkousela vse vyzkousim zatim diky za rady :palec:

• Citovat
  • Upravit
5178
26.6.19 10:08
@chs.jasmin píše:
Ahoj,

přidávám se k zastánkyním Bandaletek - čili pásků na stehna. Většinou jsou hezké, krajkové, takže ani nevadí, když z pod sukně, či šatů vykouknou :mrgreen:

Já si tedy sem tam máznu na stehna olejíček, nebo krém a pomáhá to :oops: :mrgreen:

Ty krajkový na denní nošení moc nejsou, někam na večer ok, ale na celý horký den jedině ty hladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.19 10:09

@EMicina muzu vedet jaky s bonprixu si objednavate???

• Citovat
  • Upravit
1117
26.6.19 10:11

Také jsem pro bandaletky je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.19 10:14
@Anonymní píše:
Ahoj prosim co pouzivate abyste nemeli odrena stehna??? :( detsky pudr nefunguje deodotant taky ne…mate nejake spodni pradlo muzete mi neco doporucit nohy nemam moc tluste ale soupou sr mi o sebe. a jeste jedna vec co pouzivate mezi prsa abyste se nepotily mam je vetsi a jak jsou u sebe tak porad mokro. a deodorat nic moc.diky :nevim:

Mažu se Weledou na dětskou prdelku. Bandeletky mi nevyhovují, dělají mi zářezy na stehnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová