Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
1. ráno se osprchuj, otři a stehna namaž antperspirantem.
2. pokud to nebude stačit, tak bandaletky (správné velikosti - komu se zařezávájí, ten má moc malé) a nebo vhodné kraťasy
@Anonymní píše:
Ahoj prosim co pouzivate abyste nemeli odrena stehna???detsky pudr nefunguje deodotant taky ne…mate nejake spodni pradlo muzete mi neco doporucit nohy nemam moc tluste ale soupou sr mi o sebe. a jeste jedna vec co pouzivate mezi prsa abyste se nepotily mam je vetsi a jak jsou u sebe tak porad mokro. a deodorat nic moc.diky
V bandeletkách jsem se necítila pohodlně. Koupila jsem si kalhotky s nohavičkou a považuji je za zázrak.
Není to sice nic moc erotického, ale o to je jejich nošení příjemnější.
@EMicina píše:
https://www.bonprix.cz/…elir-931714/#…Jen pozor, tedy je to můj náhled, neobjednávat zbytečně velké.
Příspěvek upraven 26.06.19 v 11:02
Prodávají po 3 kusech.
Mně se osvědčily.
Jsou delší. nevadí mi to, protože letní šaty nosím pod kolena nebo ke kotníkům. Mini nenosím.
Tyto jsem si taky teď objednala, ve verzi černá - bílá. Úžasné. Já je mám do půlky stehen, takže pod šatama vidět nejdou a i kdyby, je mi to fuk. Bandaletky mám doma z loňska. Pouze ty krajkové a neosvědčily se mi přes den do práce. Pokud jsem více chodila, měla jsem ty nohy snad odřené ještě více…hladké zatím zkušenost nemám.., ale tyto kraťásky s nohavičkou z bonprixu - za mě zatím top
@mall1976 píše:
Tyto jsem si taky teď objednala, ve verzi černá - bílá. Úžasné. Já je mám do půlky stehen, takže pod šatama vidět nejdou a i kdyby, je mi to fuk. Bandaletky mám doma z loňska. Pouze ty krajkové a neosvědčily se mi přes den do práce. Pokud jsem více chodila, měla jsem ty nohy snad odřené ještě více…hladké zatím zkušenost nemám.., ale tyto kraťásky s nohavičkou z bonprixu - za mě zatím top
To vypadá jako to, co hledám! Jak je to prosím s velikostí? Momentálně se pohybuju na široké škále 40-44 (třeba z Tchiba mám jedny šaty 40/42 a jsou mi pomalu velký - nechápu
Lidl je mi úplně akorát ta jejich 40/42), ale tady jsem podle tabulky 44/46
Ale zase v recenzích často, že klidně brát o číslo menší… Tak vůbec netušim.
Tak mě stačí tuhý Borotalco, kamarádka to řeší tak že si koupí nějaký obyč levný tenký legíny a ustřihne je
nikde jí nic neškrtí ani se neroluje.
@krtek93 píše:
To vypadá jako to, co hledám! Jak je to prosím s velikostí? Momentálně se pohybuju na široké škále 40-44 (třeba z Tchiba mám jedny šaty 40/42 a jsou mi pomalu velký - nechápuLidl je mi úplně akorát ta jejich 40/42), ale tady jsem podle tabulky 44/46
Ale zase v recenzích často, že klidně brát o číslo menší… Tak vůbec netušim.
Brala jsem menší než běžná velikost. Mám na dolní polovině těla cca vel. 48, brala jsem 44-46 a úplně stačí. Jsou hezky pružné.
@mall1976 Ty kalhoty z Bonprixu jsou super. Já osobně si beru o 2 čísla menší. Jsou docela dost velké.
Doporučiji sportovní spodní prádlo. s nohavičkou…takové uplé jsou…stojí v decathlonu kolem 200kč. nebo obyčejné pánské boxerky…Funguje 100% nic jiného nemůžu nic njiného nefunguje…