Odříhne si spící dítě?

Ve-ru
17.12.13 18:32

Odříhne spící dítě?

Ahoj, odříhne dítě, když spí? Malá mi usnula na rameni po jídle a neodříhla. Má cenu ji nosit nebo ji mám dát do postýlky? :think: Potřebuju na chvíli někam odjet, bude hlídat babička a nerada bych, aby se jí zblila jak amina :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12067
17.12.13 18:33

@Ve-ru moje teda ne…pri nocnim jidle take nenechavam krkat a OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.12.13 18:35

Můj neodříhne, ale ani kolikrát v noci nepotřeboval. Ona je blicí? :think: Zkus jí chvíli položit a pak zase zvednout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
17.12.13 18:35

@Ve-ru Tak copak zblila, to by babi asi nejspíš zvládla, ale spíš aby maličkou pak nebolelo bříško, ne? Jinak náš Mates prostě někdy odříhnul, někdy ne, spíš ale ne. Neblil jak alík, ale ublinkával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
17.12.13 18:36

Nase nekrka, uz dlouho ji uspavam kojenim a proste ji necham lezet. Ale ona teda ani neblinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
17.12.13 18:39

@pikola Tý brďo, máš štěstí! Náš ublinkával až do roka. Jak já záviděla švagrový, že se malej napil mlíčka, hned si krknul a ona ho mohla dát na zem si hrát… My dělali všechno možný a ten náš prďola prostě nekrkal a nekrkal, fakt jen vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
17.12.13 18:40

Na bolení bříška netrpí, vždycky si ublinkne, má to vychytaný :mrgreen: Babička by nezvládla. Hlídá malou jenom v kočárku, když spí a párkrát si ji pochovala. Hlavně neví, kde co máme apod. Já potřebuju jenom dojet vyzvednout přítele na nádraží. Budu pryč tak půl hodinky. Zatím jsem ji dala do postýlky a vypadá, že bude v klidu. :think: Ještě počkám chvilku a pak pojedu.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.12.13 18:40

@Ve-ru Já to řeším uložením na bok. Pro jistotu. A taky aby ho to netlačilo.

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
17.12.13 18:43

@pikola Po kojení taky nemusela, ale po tom sunaru, když neodříhne dlouho ( někdy ji nosím i hodinu, měním polohy, pokládám a zvedám ), tak ji dám do lehátka, nebo na hrací dečku a většinou ze poblinká, nebo má škytavku :zed:

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
17.12.13 18:43

@RadkaCh No, na boku ji mám :think:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.12.13 18:44

@Ve-ru Neboj, to bude v klidu. Pro klid v duši ji polož na ten bok a jestli máš strach, tak ji zepředu zapři, aby se nepřetočila na bříško. Když ublinkne, tak před sebe a nic se jí nestane. Můžeš klidně jet :hug:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.12.13 18:46

@Ve-ru A jak ji pokládáš na odkrknutí? Mně se nejvíc osvědčilo na bříško. Nebo teda aspoň dřív, teď už je to horší, jak má hlavu furt zvednutou. Fakt se neboj :)

• Citovat
  • Upravit
4336
17.12.13 18:46

@Ve-ru No, proto my jsme koupili takový polohovací válečky, taky jsme měli strach a dávali prcka na bok, aby neaspiroval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.12.13 18:56

@Ve-ru Spící mi nekrká. I kdyby se poblila, tak holt půl hoďky bude v poblitém, než se vrátíš.
Nemám tedy blicí dítě, ale třeba v noci jsem nečekala, jestli si krkne. Když si nekrk hned, tak šel do postýlky. Teď ho už ani v noci krkat nenechávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
17.12.13 19:04

@Ve-ru Nikdy jsem ho odříhnout nenechávala, teda večer ne..nechtěla jsem riskovat, aby se mi dítě vzbudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí