Odříhnutí

41
26.8.10 16:33

Odříhnutí

Dobrý den.

Do kolika měsíců se dává miminko odříhnout? Máme problém při nočním kojení. Ondrášek mi vždy usne a pak si už neříhne…

Díky za reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21783
26.8.10 16:51

pokud je v pohodě a netlačí ho bříško, tak bych noční kojení neřešila. klárka si přestala odříhávat při nočním kojení cca ve 3 měsících - prostě se nacpala a spala dál. tak jsem ji nebudila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
26.8.10 17:00

jestli př kojení usne tak bych určitě nebudila,taky jsme to tak meli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.8.10 17:01

Čauky, mě neříhá skoro vůbec nebo až za hodně dlouho -třeba hodinka. Takže v noci kojím vleže, on usne a přendám, od začátku proto dávám na bok a má trochu vyvýšeno - jako to mají v porodce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
26.8.10 17:07

Ahoj.Já to řešila u prvního.Chodila jsem s ním i třeba hodinu po bytě a stejně si neříhnul. :nevim: Tak jsem to pak neřešila.U druhého to bylo v poho,ten to zvládal ještě při kojení.A když byli oba starší,tak se vždycky"vyprděli". :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.8.10 17:40

Mně v noci taky neříhá, téměř vůbec :wink: Bříško ho netlačí, tak ho nechávám…Ze začátku jsme dávali na bok, teď už leží jen na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.8.10 18:23

Nám malej taky neříhal,usnul,tak jsem ho nechala.Bříško ho nikdy nebolelo.Taky jsem to řešila s doktorkou,a ta říkala,že některý mimina neodříhávají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
26.8.10 18:46

Já kojila vždycky jen v sedě i v noci, když se nabaštil, tak jsem ho dala do svislé polohy, chviličku počkala a pak uložila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
26.8.10 18:49

Jo jinak přes den jsem vždycky čekala až si říhne. No ale mi jsme stím něměli nikdy problém. Odříhnul si pokaždé do pár minutek. I teť a to mu je 9měs. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
26.8.10 19:14

Hmm, odříhává si do dneška a jsou mu čtyři… :lol: :lol:
Ale to už aspoň nepotřebuje tu asistenci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.8.10 21:57

Tak to jsem klidná… Zvedám ho vždy a spinká mi taky na bočku. Už se tak sám přetočí. Matraci v postýlce máme taky v mírném sklonu, jak nám dr. doporučila. Ještě se chci zeptat. V noci se mi vždy mezi kojením na chvíli probudí a jen tak pomrnkává. Otočím ho na bříško a spí mi ještě pár hodinek dále. Mám monitor dechu, ale i přesto mám trochu obavy. Jak jste na tom vy? Četla jsem, že nejnebezpečnější je to prvního pů roku. Malý měl teď 4 měsíce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.8.10 09:35

Holky to je děs - strašák SIDS, já se také stále bojím, ale pokud to dítku vyhovuje, nedá se nic dělat. :zed: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová