Odsávání soplíků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Radina
18.2.05 12:31

Odsávání soplíků

Chtěla bych se s vámi podělit o jednu dobrou zkušenost. Jako asi většina rodin, i my jsme podlehli chřipce a odsáváme soplíky jedna radost. No, radost…? Naše miminko je ve věku kdy už se hodně brání a protože jsem s ní samozřejmě sama doma, musím si poradit i s tím. Moje kamarádka se moc divila jak že si s ní sama poradím a zdálo se jí to geniální a mě napadlo, že moje rada snad některým z vás pomůže. Takže jak to dělám? Možná pro vás nic nového, možná poradím nezkušeným maminkám. nejdřív si nachystám abych měla všechno při ruce tj. odsávačku, kapky do nosu, kapky do zahnisaných očiček, kapesníček, sirup proti kašli. Pak si malou položím na podložku na koberci, sednu si za ni a položím ji tak aby měla hlavičku až těsně u mého rozkroku (sakriš, jak to říct aby to nevypadalo že jsem úchylná?), ruce jí zachytím pod mýma nohama, takže si ji tak hezky zafixuju, odsaju soplíky, nakapu do nosu a to všechno s oběma rukama volnýma, možná pohodlněji, než když mi s tím v noci manža pomáhá. Vypadá to skoro jako týrání, nevím kolik z vás to takhle praktikuje, nebo jestli to vyzkoušíte, ale já si to nemůžu vynachválit. Přišla jsem na to náhodou, když jsem se „prala“ se starším synem a chtěla jsem ho jako znehybnit. Snad vám to k něčemu bude, když kolem krouží soplíci :cry:
Radka + Sissinka (7m)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
278
18.2.05 14:34

Ahoj, myslím že odsáváním si projde každá mamina. My máme techniku taky vypilovanou, tátu spíš odháním (chtěl by pomoci, ale jen se mi plete). Začátek je stejný - všechno nachystat k ruce. Pak odchytnout sviště (1.problém při její rychlosti už je i toto výkon), dám ji na postel a pomocí slabé deky z ní udělám mumii. A protože má sílu a kope jako hříbě, sednuji až na úroveň bříška. Jednou rukou „ukotvím“ hlavu a druhou můžu vesele vysávat a kapat,… sice nemám volné obě ruce ale zvládáme to.
Markmark+myška(10m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
18.2.05 20:00

Dobré tipy, docela jsem se nasmála :-)
Až dojde na trablíky, tak si na metody určitě vzpomenu :lol:
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
19.2.05 06:17

Ahoj,
dnes už koupíš odsávačku na lux,která je s přetlakovou komorou,aby to nemělo takový tah…Je to velmi šetrné a hlavně rychlé… :D Stojí okolo 300Kč..My jsme odsávali normální odsávačkou na luxu,poradila mi to kamarádka,které to doporučila dr…Moc se to osvědčilo…Je to prevence i pro zánět středního ucha…Moje mimi mělo rýmu celé dlouhé 3 týdny…ale odsávala jsem jen ráno a večer a stačilo to… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
20.2.05 21:13

Mám odsávačku na vysavač a je opravdu super.SIce jsem si říkala, že kus umělý hmoty stojí takový peníze, ale vyplatilo se nám to. Danek má soplíky a vadí mu v dýchání a hlavně u kojení, takže odsáváme téměř každý večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
20.2.05 21:19

Já taky odsávám vysavačem, jde to daleko líp než pusou. Poradila mi to dr. Klasickou odsávačku s hadičkami upevním lepicí páskou do takové té úzké hubice na vysávání radiátorů a odsávám. Tah není nijak extrémně silný i když je lux na plný výkon, zkoušel jsem to na sobě, ale vytáhne toho dost. Jo a můj chvat je takový, že položím Toma na zem, kleknu si nad něj, kolenama držím ruce u těla, jednou rukou hlavu a druhou odsávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.2.05 10:33

Čaute všichni :lol:
Pěkně jste mě pobavili :P .Můj chlapeček má taky rýmu a tak některé praktiky určitě vyzkoušíme (samozřejmě praktiky odsávání soplíku!!!). Jsem zvědavá,jak to bude fungovat.
Krásný den přejí Ketty+Honzík 8.m. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky