Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jelikož se to týká dcery tak tam bude jen státní zástupce, ja jsem čerstvé po mateřské, a manžel ho odmítá zaplatit(nechce aby jeho otec šel sedět) a zakázal mi jakkoli někoho kontaktovat… ja vím ze jsem blba, ale jsem opravdu psychicky na dne, ze jsem rada, ze vůbec neco dokážu udělat.
To je mi lito, je to strašný.. co nějaká bezplatná linka důvěry nebo tak něco?
https://www.116006.cz/znasilneni/ třeba by ti poradili jak dal. Manžela komentovat radši nebudu
Děkuji moc za podporu zkusím tam zavolat. Už fakt nevim kudy kam😢
Odškodné pro matku? Maminka řeší peníze pro sebe, tatínek se bojí o dědu pedofila. Doufám, že je to už předzvěst prázdnin a další absurdní příběh, jinak je mi líto, v čem ty děti musí žít.
Maminka řeší peníze, aby byla schopna vůbec fungovat…. Po tomhle se chci s manzelem rozvést, ale bojím se ze v tomhle stavu by mi sebrali deti proto se ptám… to nejsou prachy na nějaké hadry, šperky atd, ale na to abych se vzchopila a vymyšlené to opravdu není
Žádejte spíš odškodné pro dceru. A něco na uklidnění vám může předepsat i obvoďák.
Zakladatelko moc mě mrzí co zažíva tvá rodina. Hlavně ty a děti.
Nechápu tvého muze, že se může vůbec zastávat svého otce. To neni otec, ale zrůda. A jako otec by měl bránit svoji dceru. Mě svého otce.
U soudu bych řekla, že žádám odškodněni, které bude použito na psychologickou péči.
A ještě bych si zjistila, jak to budex když děti po rozvodu půjdou l otci. Jakože aby otec netahal děti za jeho tátou. Nevím jak dopadne soud, takže přemýšlím dopředu.
Ale určitě bych nechtěla, aby v jedné místnosti byt jeho otec a me dítě.
Jako otec má stejná práva jako ty. To je jasné. Ale jako otec má své dítě chránit.
@Anonymní píše: Více
Hyenismus?
takze strkání buhviceho do vaginy jeho nezletile dcery je teda v poradku a pochopitelne.
Ty jsi troll, vid.
Tak jako prvni krok, aby se vydařil soud a druhy krok pro vas by byl nejlepsi, rozvést se s manzelem.
To je fakt takový ****, že vám řekne, že nechce aby šel tatínek sedět?!?
Tohle mi říct můj manžel, tak mu tu hubu rozkopu, vyhodim z baráku a ještě nakopu p*del jeho fotrovi. A u soudu bych klidně řekla, že ho synáček omlouvá.
Hnus ![]()
pokud je to pravdivé - nevím, fakt nevím - tak po rozvodu soud přiklepne povedenému tatínkovi klidně střídavku, a on svůj čas s dětmi může trávit u svého taty-pedofila, nebo tam děti strčí klidně i když on tam nebude,
rozvod není řešení
@stinga píše: Více
Může si zažádat o zákaz přiblížení k dané osobě. Myslím si, že v tomto případě by soud k tomu přihlédl a nebyl by to problém.
Ohledně střídavé péči, lze se u soudu domluvit- pokud dítě bude ve střídavé péči a v momentě u otce, nemůže otec v tomto případě ( nebo naopak) navštěvovat obviněnou osobu, pokud soud nestanovi jinak.
Rozvod jsem myslela tak, že určitě bych nechtěla žít s takovým člověkem, co evidentně stojí při svém otci a ne dítěti.
Dobrý den, chci se zeptat… člen rodiny mi znásilnil dceru.(strkal ji tam jen prsty nikoli úd) ja kdyz jsem se to dozvěděla, psychicky jsem se zhroutila…dcera vypadá celkem v pohodě… říkala jsem manželovi, ze bych chtěla odškodné, on mi řekl, ze je to hyenismus… ale kde vzít peníze na psychologa? Pro sebe a časem i pro dceru? Myslím si ze až začne sexuálně žít dojde ji to…. Mam na neco takového vůbec právo?