Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Prosím o názor.
Děje se mi stále dokola…
Poznám se s novými lidmi bavíme se, v některých případech jsme si už i docela blízcí ( hodně času spolu strávíme, komunikace častá, dovolené) z mého pohledu si rozumíme. A najednou přestanou dotyčný většinou holky reagovat.
Zeptám se, co se děje či stalo a vlastně nikdy mi nebylo nic řečeno většinou ignorace.
Proč se mi to děje?
Mně se to děje taky, takový koloběh, několik let třeba podobný program návštěvy a najednou se cesty rozejdou a nikdo nikdy neřekl proč…už se mi vůbec nechtějí hledat nový kamarádky s dětmi k dětem…zůstávám u těch, co zůstaly…ale pár lidí mi hodně mrzí, že člověk pro ně dělal první poslední a najednou neměly čas… ![]()
Taky to tak mam.. aniz bych vedela co je spatne, najednou blokace na whatsuppu a 0 kontakt
zensky jsou v tomhle proste divny, chlap by to alespon rekl narovinu.. netrapim se tim, nepotrebuju k zivotu tyhle rádoby kamaradky ![]()
Taky se přidávám stalo se mi to opakovaně. Nakonec jsem všechny takové odstřihla
Na nové se nijak neupínám, mám 1 kamarádku už 28 let. Pozornost a přátelství mi dává partner.
Určitě jsi je něčím naštvala a proto tě odstrihly. Zamysli se nad sebou.
@vabarbora já se tím též netrápil, jen je to pro mě nepochopitelné (neuchopitelné) proč myslíte, že k tomu dochází?
@Annike a nějaký příklad čím je člověk mohl naštvat? Poslední cca 2 roky se mi to děje opravdu u každé.
@AlohaTeo píše: Více
pusobis hodne hloupe, mozna uz je nebavi travit cas s hloupym clovekem… poslouchat tve nazory, ktere jsou totalne out. navic muzes byt i sebestredna, nafoukana, kazdeho pomlouvajici a proste jim lezes svym chovanim na nervy… nebo jim dluzis penize a nemas se k tomu jim je vratit… chapes svuj nesmyslny dotaz? jak nekdo, kdo tebe ani tve zname nezna, ti muze napsat, proc se ti to deje, tohle opravdu muze chtit jen hloupy clovek
@AlohaTeo píše: Více
Já jsem několik svých kamarádek taky odstrihla. Jedna byla sebestredna, žila jen sama sebou a svět se musel točit kolem ní, druhá kamarádka vlastně taky sebestředna a ještě k tomu vyčůraná a třetí opět sebestředná, sobecká. No takže u mě lidé konci z těchto důvodů.