Odstavení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1531
27.11.15 21:00

@eviku-miluna taky si te pamutuju :D zkus nabizet, nenutit. Ja malou nenutila a ona asi tak po tydnu zacala zase normalne pit. Ale pokud tobe nezacne tak si z toho nic nedelej, kojila si rok, to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
27.11.15 21:06

@miruska11 zkusim vydrzet, snad se jeste chytne. Bude mi to lito, az se odstavi. Prece jenom, ten kontak pri kojeni je k nezaplaceni :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
27.11.15 21:10
Bojkot kojeni-nabizej, zvys s ni kontakt na max a mela by se zas chytnout.
@eviku-miluna píše:
Dobry vecer maminky,
poprosim o Vas nazor/zkusenost. Dite 12 mesicu jsem do predvcerejska jednou denne pred vecernim spankem kojila. Vcera nastal pri pokusu o kojeni krik a boj. Dite si nechtelo ani strcit bradavku do pusy. Koukalo na me, jak kdyby ji videlo poprve. Zkousela jsem kojit i v noci, kdyz se vzbudil a rano. Stejny cirkus. Dneska se to opakovalo. Znamena to, ze se mi dite samo odstavuje? Ze dne na den? Nikdy si nezvyklo na dudlik, takze bradavka slouzila dost casto jako utesovadlo a dite moc rado dudlalo i jen tak. Tak mi to prave vrta hlavou, ze si nechce ani podudlat :think:.
  • Citovat
  • Upravit
136
27.11.15 21:58
@Mbeya píše:
Já bych taky chtěla pomalu odstavit, ale nedokazu si to představit, že mu prostě nedam :nevim:. Jak to děláte? On se hodně budí v noci a prso ho vždy uklidní, přisaje se a hned spí…10 m

Zrušila jsem noční kojení (usínala ve 22:00, pak chtěla kojit v 01:00 a pak hned ve 04:00, pak zas celý den - je nam 8m, uz jsem se fakt potřebovala „normálně“ vyspat) - první noc plakala cca 30min, hladila jsem a utěšovala, usnula, na další probuzení jsem dala. Další noc plakala míň, hladila jsem v náruči, usnula bez kojení. Třetí noc se radši nevzbudila. Je tomu nyní 2 týdny, kojíme jenom přes den 3× - ted to snižím zas na 2× (před spaním a rano po přebuzení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.11.15 22:00

Odstavuji postupně: o jedno kojení za týden míň - bezbolestné pro tebe i pro mimiska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová