Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jak odstranit kontakt vím, ale když napíšu začátek čísla tak se mi ukáže v posledních volání i když je vše odstraněno, není uloženo v kontaktu, zprávy nic… Ale priste tak vyjede. Jedná se o Samsung
Nemáš uložena čísla na Google účtu? To by to vysvětlovalo.
@Anonymní píše:
@Meridene a to zjistím jak?
Pokud jsi v telefonu přihlášena pomocí google účtu, tak to tak asi bude. Je to šikovné, protože když přijdeš o telefon, tak nepřijdeš o kontakty. Každopádně se budeš muset poštrachat v nastavení a kontaktech, tam by to mohlo být.
@Anonymní píše:
Jak odstranit kontakt vím, ale když napíšu začátek čísla tak se mi ukáže v posledních volání i když je vše odstraněno, není uloženo v kontaktu, zprávy nic… Ale priste tak vyjede. Jedná se o Samsung
Stejně ta tvoje nevěra jednou praskne ![]()
A vyjede cislo, nebo vyjede jako cely kontakt vc jmena? Jestli jen cislo, tak smaz historii a jestli i jméno, tak mas číslo uložené jinde nez v telefonu (bud pres google, nebo na simce)
Když vymažu to svoje číslo na googlu tak tím pádem pak smažu i ty ostatní pak v mobilu?