Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ideální by bylo, pozvat si laktační poradkyni a zjistit důvod, proč s e špatně prisava.
Laktace se dá zvýšit kontaktem kůže na kůži a bylinkami, ale nevím jestli dlouhodobě.
Vyprdla bych se na odsavani a hledala zpusob, jak normalne kojit.
Co laktacni poradkyne?
@Lucie_Sx píše:
Vyprdla bych se na odsavani a hledala zpusob, jak normalne kojit.
Co laktacni poradkyne?
Jsme tak měsíc na láhvi z které mu to teče " samo" Myslíš že máš smysl něco takového zkoušet?
@Anonymní píše:
Jsme tak měsíc na láhvi z které mu to teče " samo" Myslíš že máš smysl něco takového zkoušet?
Smysl to má vždycky.. Zkus laktační. Pokud dává tvoje mléko, nic není ztraceno
jinak mi napadá jen elektrická odsávačka, v některých porodnicich se dala zapůjčit
U prvni jsem odsavala pul roku. Odsavala jsem a pritom cucela na malou, to lepe teklo. Hodne pomahalo odsavat v noci. Jinak doporucuju rucni medelu.
Jestli mu to stačí tak je zbytečna otrocina odsavat. On by dokazal určitě vytahnout i vic. Zkus kojit, možná to bude ze začátku boj, ale zkoušej, zkoušej, zkoušej. Kdyžtak laktacni poradkyně.
@Anonymní píše:
Určitě bych to nevzdávala předem.
Odpískat to můžeš vždycky.
Ahoj holky. Máte pro mě některá řadu nebo zkušenosti. Malý mi nesál dobře. takze mléko odsávám. Staci to tak tak na jeho potřebu
.Dá se nějak zvýšit laktace odsáváním? Máte zkušenosti, s tím jestli ti takhle jsem dlouhodobě?
Děkuji vám za čas a odpovědi