Odstříkávání mléka

Anonymní
23.4.21 23:14

Odstříkáváním mléka

Ahoj holky. Máte pro mě některá řadu nebo zkušenosti. Malý mi nesál dobře. takze mléko odsávám. Staci to tak tak na jeho potřebu :think:.Dá se nějak zvýšit laktace odsáváním? Máte zkušenosti, s tím jestli ti takhle jsem dlouhodobě?
Děkuji vám za čas a odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1003
24.4.21 00:04

Ideální by bylo, pozvat si laktační poradkyni a zjistit důvod, proč s e špatně prisava.
Laktace se dá zvýšit kontaktem kůže na kůži a bylinkami, ale nevím jestli dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.4.21 00:46

Vyprdla bych se na odsavani a hledala zpusob, jak normalne kojit.
Co laktacni poradkyne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.21 01:03
@Lucie_Sx píše:
Vyprdla bych se na odsavani a hledala zpusob, jak normalne kojit.
Co laktacni poradkyne?

Jsme tak měsíc na láhvi z které mu to teče " samo" Myslíš že máš smysl něco takového zkoušet?

• Citovat
  • Upravit
72725
24.4.21 07:08
@Anonymní píše:
Jsme tak měsíc na láhvi z které mu to teče " samo" Myslíš že máš smysl něco takového zkoušet?

Smysl to má vždycky.. Zkus laktační. Pokud dává tvoje mléko, nic není ztraceno :think: jinak mi napadá jen elektrická odsávačka, v některých porodnicich se dala zapůjčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
24.4.21 07:59

U prvni jsem odsavala pul roku. Odsavala jsem a pritom cucela na malou, to lepe teklo. Hodne pomahalo odsavat v noci. Jinak doporucuju rucni medelu.

• Citovat
  • Upravit
35666
24.4.21 08:09

Jestli mu to stačí tak je zbytečna otrocina odsavat. On by dokazal určitě vytahnout i vic. Zkus kojit, možná to bude ze začátku boj, ale zkoušej, zkoušej, zkoušej. Kdyžtak laktacni poradkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.4.21 21:59
@Anonymní píše:

Určitě bych to nevzdávala předem.
Odpískat to můžeš vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí