Odtekla mi plodová voda?

6027
11.2.19 13:58

Vzorek té vody asi nikde nemáš, že? Pak bych spíš radila jet do porodnice. Oni mrknou a řeknou ti, jestli se porod chystá nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
11.2.19 14:00

Jestli to byla plodovka tak ještě poteče. Je jí celkem dost.

• Citovat
  • Upravit
11.2.19 14:01

@Modesta vzorek nemám no, vše šlo do záchodu. Děkuji za radu a rychlé reagovani. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 14:02

@Janli No ze mě nevyteklo zase nějak moc no. Děkuji za radu a rychlé reagovaní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
11.2.19 14:03

mě při vstávání ze židle luplo v břiše (ten zvuk jako když prskne napuštěný balonek) a voda odtékala a nijak se nedala zadržet. Nejlepší ti poradí v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
11.2.19 14:03
@Janli píše:
Jestli to byla plodovka tak ještě poteče. Je jí celkem dost.

No… mě odtekla plodovka na záchodě, aniž bych to věděla. Taky jsem byla prvorodička a nepoznala jsem to. V nemocnici se divili, že dítě bylo už pár hodin na suchu a já vyvalené oči, že co to jako má být. Až pak jsem si vzpomněla na ten záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 14:05

@annasmyc Tyjo, takový zvuk už jsem slyšela z břicha asi 2×, říkala jsem si že asi o něco zavadil, teď jsem docela vyděšená, ale voda by vytekla ven a nezdrzovala se ve mě, že? Také děkuji za rychlé reagovaní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.2.19 14:05

Ahoj, urcite bych se nechala vysetrit co nejdriv, presne takhle odtekla plodovka mne, taky jen jako velke curani na zachode. Jen teda mne zadrzet nesla :D drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
11.2.19 14:12

Ja si teda myslím, že plodová voda zadržet nejde. Mně teda ani náhodou nešla a byla to úplně čirá tekutina, moč je žlutá, takže dle toho bys to taky mohla poznat. Mně odteklo velké množství najednou a pak ještě postupně odtékala celou noc, bylo toho opravdu hodně. Já jsem žádný zvuk nezaregistrovala, prostě to najednou z ničeho nic začalo strašně téct, jako kdyby někdo ze mě vypustil kýbl vody, takže jsem to hnedka poznala. Naštěstí to bylo doma večer a ne někde v samošce nebo venku. Do porodnice jsem musela jet s ručníkem mezi nohama, protože to pořád teklo. Myslím, že po špitálu než jsem se dostala do porodnice, měli co uklízet, protože a i tak mi to sem odteklo na zem, ale nemohla jsem s tím vůbec nic dělat, zadržet to opravdu nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 14:17

@anjeliik Všichni píšete, že zadržet nešla, tak asi zbytečně plasim. :lol: Ale dekuju za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 14:18

@Zoe1 No mě ano, takže opravdu zbytečně plasim, a to jsem nechtěla. Zítra půjdu na kontrolu tak vyčkám do zítra. Děkuji za přispění do diskuze, pomohlo to :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
11.2.19 14:19

Sama mi neodtekla, pomohli při porodu a nedalo se to zastavit, bylo toho hodně a tekla několik hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
11.2.19 14:21

@Stydlivka001 Taky záleží na tom, kolik toho bylo, ale plodovky je opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
11.2.19 14:23

@Stydlivka001 Tak to asi opravdu nebyla plodovka, když to šlo zadržet, to byla moč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.2.19 14:34

Hele plodova voda nefunguje jako ve filmech. Neodtece vše najednou a nazdar. Teče to klidně i par hodin. A její absence je na břichu dost znát a lze i vidět obrysy dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí