Odvolání do MŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2447
22.5.24 16:21
@Jazmine píše: Více

Jednotný formulář, ve smyslu, že podáš jednu přihlášku ;) jako letos na SŠ, jak jsem psala, tak nevím, kdo tu nechápe psaný text. A jasně dana kritéria zjevně nejsou, když si starší dítě ředitelé prehazuji jako horký brambor, ikdyz jasne patřilo jinam. Ono by to bylo opravdu jednoduche, jen se musí trochu chtít a ne „rodiče sežerte se“ a „buďte vděční“ :roll: nechápu, co si silné ročníky za tech minulých 10 let nechaly líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
22.5.24 16:25

A víš co, asi máš pravdu s těma matkama. Vsadím se, že kdyby s každým dítětem neprijatym do školky, musel ten rok navíc zůstat doma otec, už bychom tu dávno měli povinost obcí zajistit péči od roku. Protože takové husy, co si nechají vše líbit a ještě se napadají mezi sebou, to se u chlapů tak nevidí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
22.5.24 16:35
@Annonymní_007 píše: Více

Patláš pátý přes devátý. Já sem chodím z jiných důvodů než abych edukovala kohosi, kdo si ani nepřečte elementární informace a absolutně neví o čem diskutuje. Systém příjímání dětí do školek jednoduchý je. To že je školek málo je věc zcela jiná. Nevím, kde jsi viděla, že by se rodiče jakkoliv prali nebo hádali o místo. Je jasně dáno, za jakých podmínek může být dítě přijato. Všechny školky jej dodržují pod kontrolou místního zřizovatele. Pokud má někdo pocit, že mu bylo místo neoprávněně nepřiznáno, vždy má možnost se ze zákona proti rozhodnutí odvolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
22.5.24 16:36

To víš že jo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
22.5.24 16:44

Kde jsem to videla? Neni o tom nahodou tahle diskuze? Edukovat, jasně :lol: a fakt mi teda vysvětlí, co je jednoduchého na tom, ze kdyz chceme mít jistotu ( a tu stejně ani nemáme) že nám dítě vezmou, musím dát asi 20 přihlášek do všech školek v naší městské části? Reditelky si pak rucne tuskou udelaji seznam deti dle datumu narození, to si pak bezi porovnávat s jinými rediteli a osobne obvolava vsechny rodice a s kazdym nenastoupivsim ditetem posouva zebricek a pulka toho od znova. :mrgreen: A ty nás tady pak budeš napadat, co jsme si to dovolili, dát přihlášku i tam kam ani nechceme. Tak samozřejmě, že nechceme vozit dítě 20 minut na druhou stranu, než bydlíme a pracujeme a jet dalších 20 minut zpět. Ale lepší tohle, než nic, že :nevim: ale já zůstávám pozitivní a věřím, že než k tomu dojde, už budu zaveden systém funkční :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
22.5.24 18:44

@Annonymní_007

Co to meleš? :D Proč by mi něčí špatně pochopená a podaná přihláška měla rvát žíly? :nevim: :D Jen jsem psala, že neznalost pravidel nikoho neomlouvá a není to chybou systému a to platí. Kdyby jsi čerpala informace z oficiálních zdrojů, nikoliv jen z diskuzního fóra, nemusela jsi být takhle rozhořčená a vztekat se tady 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
22.5.24 18:49

Nechci ti do toho kecat, ale jediný, kdo tady pouziva výrazy jeko „co to meleš“ jsi opravdu ty. A jestli ti systém, který je bezdůvodně pomalý, drahý a neefektivní nepřijde jako chybný, tak opravdu nezbývá, než tě litovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
22.5.24 18:57

Není třeba, já dítě přijaté ve vybrané školce mám :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
22.5.24 22:33

Básník nechtěl říct nic, jen ti od doby co na mě reaguješ odpovídám. Já si tě do pusy první (na rozdíl od tebe) nebrala. Chápu, že je to nad tvoje limity chapání, ale kdyby ses ráčila v diskuzi podívat zpět, všimla by sis, že jsem diskutovala s jinými uživatelkami, nikoliv s tebou 8)
Navázala jsi na diskuzi a pustila se domě plná vzteku a emocí, jak za všechno může systém. Ne, nemůže. Můžeš si za to sama. Tím to ukončuji. Já nemám potřebu tě do zoufalek, na rozdíl od tebe, urážet. To že jsi do diskuze schopná zakomponovat i téma jestli mám nemám partnera už je za hranou. Není ti do mě vůbec nic. Apropo, fakt, že matky samoživitelky nazýváš zoufalkama o tobě vypovídá víc než dost. Úroveň slovosledu tristní, stejně jako tvoje myšlenkové pochody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
23.5.24 14:05

@Annonymní_007 Já s Tebou tedy plně souhlasím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin