Ohřívání příkrmů v ohřívači

Anonymní
19.5.19 09:15

ohřívání příkrmů v ohřívači

Dobrý den, plně kojím, ale kvůli problémům se stoličkou prcka máme začít už teď ukončeným 4. měsícem s příkrmy. Chci začít tedy dýní a pak mrkvičku, ale chtěla jsem ze začátku zkusit skleničky. Proto mám takový hloupý dotaz, ale vůbec se v tom ohřívání příkrmů nevyznám :nevim: Máme doma BAYBY Multifunkční ohřívač kojeneckých lahví BBW 2000 a teploty tam jdou nastavit na 40, 70 a 100°, tak jsem se chtěla pro jistotu zeptat, ty skleničky se ohřívají stejně jako voda na mlíčko na 40°? a pak chvilku počkám aby to bylo takové akorát na jídlo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21783
19.5.19 11:33

Jdeš na to moc vědecky ;) dej skleničku do ohřívačky, míchej jídlo a průběžně testuj teplotu. Když dáš jídlo na hřbet ruky, mělo by být akorát, ani teplé, ani studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.19 11:38
@nozu píše:
Jdeš na to moc vědecky ;) dej skleničku do ohřívačky, míchej jídlo a průběžně testuj teplotu. Když dáš jídlo na hřbet ruky, mělo by být akorát, ani teplé, ani studené.

Super dekuji :), a pozdeji prikrmy ve kterych je maso se taky jenom prihreji, ze nemusi projit varem ze? :D

• Citovat
  • Upravit
21783
19.5.19 11:42

Hele, já to cpala do mikrovlnky, protože v ohřívači to trvalo strašně dlouho. Příkrmy jsou zavařené, nikdy jsem nic nepřevařovala a obě děti žijí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
20.5.19 05:51

Taky jsem ohrivala jidlo v mikrovlnce, kdyz jsem koupila sklenicku (ono v restauracích a navstevach nic jineho neni :lol: ) chce to jen na chvilku, v te sklenicce je to silene horký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.7.19 01:13
@Anonymní píše:
Dobrý den, plně kojím, ale kvůli problémům se stoličkou prcka máme začít už teď ukončeným 4. měsícem s příkrmy. Chci začít tedy dýní a pak mrkvičku, ale chtěla jsem ze začátku zkusit skleničky. Proto mám takový hloupý dotaz, ale vůbec se v tom ohřívání příkrmů nevyznám :nevim: Máme doma BAYBY Multifunkční ohřívač kojeneckých lahví BBW 2000 a teploty tam jdou nastavit na 40, 70 a 100°, tak jsem se chtěla pro jistotu zeptat, ty skleničky se ohřívají stejně jako voda na mlíčko na 40°? a pak chvilku počkám aby to bylo takové akorát na jídlo?

Premyslim nad koupi, jaky je ohrivac? Jak dlouho trva ohrev vody nebo mleka? A muze zustat treba 6h zapnuty a udrzuje stalou teplotu tak, ze treba pri krmeno v noci jen prijdu a voda je hned k pouziti ve spravne teplote a pripravena ke smichani s UM? Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí