Okolí mi závidí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6879
29.8.20 13:12
@Anonymní píše:
Taky neberu za milionáře toho, kdo má byt na hypo a žije v něm :mrgreen:
Jinak my máme byty 2 v hodnotě 5 mil bez hypo)(ne v Praze), 2 luxusní auta, tak cca do 2 mil., já mám Fin. rezervu jen pro sebe co jsem nabyla před manželstvím půl milionu. Muž má také, ale nevím kolik. Přesto - jsem na RD, a občas na ten rodicak čekám, kdy už přijde a to mám další pravidelne příjmy z pronájmu bytu. Neutracim za značky, kupuju obyc hadry typu HM, mango, zara. Rozmyslím se, jestli koupit to nebo to, na rezervy nesaham. Většina lidí o těch bytech ani neví, auta vidí, ale podle mě jsme jako všichni ostatní. O ničem nemluvíme, neukazujeme se, nedáváme fotky třeba z Dominik.rep.na Facebook apod.
Nikdy bych si nemyslela, že jsme ani bohatí, spíš průměr ;)

Mas pravdu, nejste ani milionari, natoz neco vic.
A Dominikana fakt neni luxus, podle prispevku jste spis mirne hloupejsi malomestaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043

Hele, ber to tak, že můžeš být ráda, že ti mají co závidět… :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523

@Jogrr cože? Z čeho jsi prosím tě vycetla, že jim závidím? To by mě. gakt zajímalo. Já jsem vždy chtěla děti, chtěla jsem je brzo a chtěla jsem jich hodně. Jsem maximálně spokojená a finanční situace kamarádů je mi ukradená. Naopak, je mi jich líto, oni sami říkají, že na co jim jsou peníze, když je nemají za koho a za co smysluplného utrácet. Procestovali snad celý svět, mají všechno, dopravaji si všeho dle libosti, ale samotné je tento život nebaví, chtějí děti, ale bohužel.. fakt nevím, co bych jim měla závidět.

Dle toho, co tu tak čtu, tak si spíš masirujes ego ty..Tak si to užij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
29.8.20 13:15
@Kfětoslava píše:
Koukni se na definici milionáře :D je to ten, co má majetek v řádech miliónů až stovek miliónů :palec: A multimilionář je mnohánosobný milionář. Otázka je, jak vnímat mnohonásobnost, ale dalo by se říci, že se jedná o častku nad 9 miliónů.

Tyhle počty se učí prosím v které škole? My jsme se na prvním stupni základní školy učili, že milion je milion, multi je několik, mnohonásobek je mnohonásobek. Celkem by mě zajímalo, která škola učí, že milion je několik milionů, že multi je mnohonásobek a mnohonásobek je „dalo by se říct devítinásobek a více“. Já jen abych správně nasměroval ČŠI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
29.8.20 13:29
@Jogrr píše:
Mas pravdu, nejste ani milionari, natoz neco vic.
A Dominikana fakt neni luxus, podle prispevku jste spis mirne hloupejsi malomestaci :mrgreen:

Co tě tak rozčílilo na neškodném příspěvku? Něco tě žere v osobním životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011
29.8.20 13:51
@Kfětoslava píše:
Bože vy jste tady jak blbí. Opravdu si myslíš, že pod pojmem milionář se myslí ten, kdo má ve Frýdku byt za 1,2 miliónu a 25 tisíc výplaty? :think: Jsem si zcela jistá, že tohle zakladatelka na mysli neměla

Proč myslíš? Protože je podnikatel? To je každý instalatér. Takových je v tomhle státě. Milionář je člověk, který vlastní majetek v milionové hodnotě. Pak je multimilionář, který má těch milionů víc ( třeba my :D), no a pak jsou i miliardáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.8.20 14:01
@Zumpa píše:
Milionář je (alespoň pro mě) člověk, který má celkový majetek alespoň 1M v plusu. V libovolné formě. Jsem každý pablb, nemám s tím problém :mrgreen:

Hele, jako chápu, že se potřebuješ tak trochu zařadit mezi elitu a tím milionářem se aspoň cítit…:mrgreen: Ale fakt nee, opravdu ne. Navíc tahle diskuze není o majitelůch garsonek, ale trochu vyšším levelu… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14936
29.8.20 14:17
@inkakřivák píše:
Proč myslíš? Protože je podnikatel? To je každý instalatér. Takových je v tomhle státě. Milionář je člověk, který vlastní majetek v milionové hodnotě. Pak je multimilionář, který má těch milionů víc ( třeba my :D), no a pak jsou i miliardáři.

Milionář není člověk, který má jeden milión, to by holkař byl člověk, který má jednu ženu :lol:. Ale souhlasím s Janli, že se tak někteří potřebujete cítit, proto si to upravujete dle svého. Podle logiky 1 mil - milionář, 2 mil - multimilionář jsem teda multimilionář. Musím to říct manželovi, bude rád :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
29.8.20 14:18
@Janli píše:
Hele, jako chápu, že se potřebuješ tak trochu zařadit mezi elitu a tím milionářem se aspoň cítit…:mrgreen: Ale fakt nee, opravdu ne. Navíc tahle diskuze není o majitelůch garsonek, ale trochu vyšším levelu… :mrgreen:

Nechme ho přitom, že je milionář jako každý pablb, jak napsal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011
29.8.20 14:21
@Kfětoslava píše:
Milionář není člověk, který má jeden milión, to by holkař byl člověk, který má jednu ženu :lol:. Ale souhlasím s Janli, že se tak někteří potřebujete cítit, proto si to upravujete dle svého. Podle logiky 1 mil - milionář, 2 mil - multimilionář jsem teda multimilionář. Musím to říct manželovi, bude rád :dance:
špatně čteš, my jich máme víc, heč! Se dvěma bych se nechlubila, to jsi jen dvoumilionar, to má každý. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
29.8.20 14:26
@inkakřivák píše: špatně čteš, my jich máme víc, heč! Se dvěma bych se nechlubila, to jsi jen dvoumilionar, to má každý. :P

Mně je jedno, že jich máte více, ale super, že jsem se dověděla, kolik je v čr milionářů a multimilionářů :D Holt každej pablb, jak sdílel intelektuál Žumpa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
29.8.20 15:39
@Kfětoslava píše:
Milionář není člověk, který má jeden milión, to by holkař byl člověk, který má jednu ženu :lol:. Ale souhlasím s Janli, že se tak někteří potřebujete cítit, proto si to upravujete dle svého. Podle logiky 1 mil - milionář, 2 mil - multimilionář jsem teda multimilionář. Musím to říct manželovi, bude rád :dance:
Milionář není člověk, který má jeden milión. To si budu pamatovat, tady na EM jsou některé věci trošku mimo, ale pokud tuhle logiku budu používat jako šablonu pro místní diskuze, tak už tady nebudu tak často překvapený. :mrgreen:
@Janli píše:
Hele, jako chápu, že se potřebuješ tak trochu zařadit mezi elitu a tím milionářem se aspoň cítit…:mrgreen: Ale fakt nee, opravdu ne. Navíc tahle diskuze není o majitelůch garsonek, ale trochu vyšším levelu… :mrgreen:

Jsi normálně hnusná, takhle rychle ze mě udělat bezdomovce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
29.8.20 16:06
@Anonymní píše:
Dobré dopoledne, mám partnera kterého moc miluju, a nejsem sním kvůli penězům. Přítel je podnikatel, je milionář. Trápí mě ale že mě okolí pomlouvá, i z rodiny mě pár lidí pomlouvá. I nejlepší kamarádka mi závidí, samá mi to řekla, když jsme řešili dovolenou. Sice jsem čekala, že mi asi pár známých bude závidět a pomlouvát mě, ale nečekala jsem to od blízkých. Není tady někdo kdo má podobnou zkušenost?

Zakladatelko, oni jsou milionari a milionari. Pokud tvuj partner patri mezi ty, kteri to okazale davaji najevo, a tys tenhle postoj prevzala, tak je vcelku prirozene, ze to prinese nejakou negativni reakci v podobe suskandy za zady a podobne. Pokud mezi ne tvuj partner nepatri a ty k tomu taky pristupujes “zdrave,” pak je asi na case protridit lidi, se kterymi prichazis do blizsiho kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
29.8.20 16:15
@Janli píše:
Milionář je ten, co si milion v čistým vydělá ročně, ne ten, co na to maká celej život. Vylaď si na realitu FM.. ;)

No to si nemyslim, milion v cistem rocne je tak 110-120 000 hrubeho mesicne. To je normalni manazersky plat. Pokud je treba zena doma, tak si ani nijak moc nemuzou vyskakovat. Milionar je podle mne nejen, ze ma vysoky plat, ale ze ma i treba barak za 20 mega. Par milionu na ucte. Neresi penize.
Souhlasim s tebou, ze to neni nekdo kdo ma byt za 6 mega a bydli v nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
29.8.20 16:17
@Simmcaa píše:
No to si nemyslim, milion v cistem rocne je tak 110-120 000 hrubeho mesicne. To je normalni manazersky plat. Pokud je treba zena doma, tak si ani nijak moc nemuzou vyskakovat. Milionar je podle mne nejen, ze ma vysoky plat, ale ze ma i treba barak za 20 mega. Par milionu na ucte. Neresi penize.
Souhlasim s tebou, ze to neni nekdo kdo ma byt za 6 mega a bydli v nem.

Takze ted uz se milionar definuje cenou domu? Zajimave :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová